Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Secret lover (-is af-) » 016

Secret lover (-is af-)

22 mei 2013 - 21:57

792

1

238



016

Nog een hoofdstukkie! Hope you like it! Laat misschien een leuke reactie achter wat je er van vind! xx

Na gezellig gekletst te hebben kwamen we bij het huis van Amy. En klikte op de deurbel. En direct ging de deur open. Amy stond er al. Amy stond al helmaal klaar. Ze kon ook al niet wachten. Om One Direction weer te zien. ‘’Hoooii, Coco’’ Zei Amy heel vrolijk. Hoooii, ben je klaar? Dan kunnen we gaan. Zei ik tegen Haar. ‘’Ja, ik ben helmaal klaar.’’ Zei Amy. We liepen samen naar Kevin toe. Die in zijn auto zat te wachten. ‘’Hoooii Kevin’’ Zei Amy vrolijk. Zo vrolijk heb ik haar nog nooit gezien dacht ik. ‘’Hoooii Amy’’ Zei Kevin. We stapten in de auto en gingen naar Valentijn toe. Het was dicht bij dus we waren er zo.

Kevin stapte uit de auto en haalde Valentijn op. Ik en Amy waren helmaal Blij. Eindelijk gingen we weer naar One Direction toen. We hadden er echt heel veel zin in. Toen kwamen Kevin en Valentijn aangelopen. Valentijn stapte in. Hij zat achterin naast Amy. En ik zat voor in bij Kevin.

Onderweg keek ik soms naar achteren en zag dat Valentijn zijn handje op Amy haar benen had gelegd. Maar als ik keek zag ik dat het handje verdween. Er was echt een grote vonk van liefde achter in de auto.

We warren er op tijd aan gekomen het was nu 12:30. We wachtte nog heel even een paar min in de auto en gingen naar binnen. En we mochten door lopen. Naar mensen die je ID wouden zien. En we mochten door lopen. Een van die mannen liep met ons mee. Het voelde net alsof wij beroemd waren. De man wees aan waar we moesten zijn. En hij wees een kamer aan waar op stond One Direction. ‘’Hier moeten jullie zijn, klop maar even aan en dan mag je naar binnen’’ Zei de man. Valentijn klopte aan. En we hoorde: Come in! En daar gingen we naar binnen in de kleedkamer van One Direction.

‘’Hello’’ Riepen we in koor tegen One Direction! Toen hoorde we het zelfde. Het leek dat het echode maar dat kwam gewoon omdat hun het erna zeiden in koor. Snel gaf ik ze allemaal een knuffel. ‘’Nice to see you all again’’ Zei Harry. Yes, riep ik. Het was super gezellig. Toen klopte er iemand op de deur. ‘’Come In’’ riepen we dit keer met ons allen. Het was een man van de zaal. Die aan ze vroeg om op het podium te gaan kijken. En te sound checken. We mochten naar tuurlijk mee. We liepen achter hun. Aan we moesten trappetjes op en af. En de laatste keer omhoog was het aller leukste want toen kwam je op het podium. De zaal was super groot. Maar dan ook echt groot. Na een uurtje waren ze klaar. We gingen middag eten. We gingen naar een restaurantje die in de Ziggo Dome was. We haalden een broodje. En voor ons was het helmaal gratis. Na het eten zaten we gezellig te kletsen en daarna mooiste ze nog een keer naar het podium.

De tijd ging snel voorbij. We gingen naar boven en keken met ons allen naar buiten waar niemand ons kon zien. Maar wij hun wel. ‘’Wauw! There are here a lot of fans!’’ Riep Liam. ‘’Know I Am getting a bit nervous’’ Zei Louis. ‘’Look at that flag’’ zei ik en wees het aan. ‘’Haha that’s us boys!’’ Zei Zayn lachering. Het was een soort van spandoek. Met One Direction er op getekend. Steeds liepen allemaal bewaking en andere mensen zoals bodygardes achter ons aan. Dat hadden wij nog nooit mee gemaakt. Maar hun wel. Opeens kwam er een man aan gelopen.

‘’Hooi, Jullie gaan toch ook in de zaal zitten?’’ Zei de man.
‘’Ja klopt’’ Zei Kevin.
‘’Dan mogen jullie wel even gedag zeggen tegen hen en dan mogen jullie mee lopen dan zijn jullie voor die andere mensen in de zaal’’ zei de man aan ons.
Oke is goed, we zullen zeggen dat we nu gaan naar de zaal. Zei ik.

We are know going to the hall. Zei ik. ‘’Oke, we see you all then after. When it is finished.’’ Zei Niall

We liepen mee met de man naar de zaal. We waren er net op tijd voordat alle schreeuwende meiden er aan kwamen. Naar een paar min was de zaal al helemaal vol met schreeuwende meiden. Wij zaten echt super mooi voor aan. Ik zat naast Kevin en Amy. En Valentijn ging nu niet naast Kevin zitten. Ik wist al wel waarom. Ik fluisterde naar kevin: Volgens mij zijn ze verliefd enzo. En dat ze daarom naast elkaar zitten. ‘’Dat denk ik ook’’ Zei Kevin. De zaal was vol iedereen was er. De deuren gingen dicht en de lampen doofden. Het Concert van One Direction ging beginnen.


Reacties:


Janitaa
Janitaa zei op 23 mei 2013 - 7:20:
Oeeeeeeeeeeeehh!! Snel veder!
Xxxx sis