Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lou & Hazz: Tongues and Lips » 08 Tongues and Lips

Lou & Hazz: Tongues and Lips

22 mei 2013 - 23:04

1503

10

765



08 Tongues and Lips

I warned you, so don't hate or something.

***

‘’Ik wil je.’’ Harry’s stem was niets meer dan een diep, raspend gehijg terwijl hij zijn lippen weer onder Louis’ oor drukte. Hij duwde zijn lichaam dichter tegen dat van hem aan en plaatste zijn handen op Louis’ heupen. De jongen jammerde zachtjes toen Harry zijn nekvel beetnam en er ruw aan zoog, waarna hij zich weer oprichtte en Louis verlangend aan keek. De oudere jongen beet vertwijfelend op zijn lip, compleet in de war door alles wat er gebeurde. Hij wilde niets liever dan weg van hier, naar Eleanor toe maar dat kon nog niet. Harry moest eerst krijgen wat hij wilde.

Maar hij wilde het zelf niet

Harry duwde zichzelf iets terug, zodat hij zijn handen weer naar beneden kon laten glijden. Louis voelde al zijn bloed naar één punt stromen, voelde het overal wegtrekken. Hij voelde hoe Harry’s hand met de rekker van zijn boxershort speelde, om hem er vervolgens langzaam in te laten glijden.
Louis kon het niet verdragen.
Met alle kracht die hij in zich hand duwde hij met zijn hand tegen Harry’s borstkas, zodat deze achteruit wankelde. Zo snel als Louis was spurtte hij naar de deur, duwde hij de kruk naar beneden – maar hij gaf nog steeds niet mee.

Fuck, fuck, fuck

‘’Oh, gaan we het zo spelen?’’ zei Harry ondeugend, terwijl hij Louis’ schouders hardhandig beetpakte en hem weer tegen de muur aandrukte. Zijn heupen duwde hij hard tegen die van Louis, die zachtjes begon te jammeren.
‘’H-harry, stop!’’ De jongen schudde zijn hoofd en grijnsde, waarna hij zijn lippen op die van Louis duwde. Deze drukte opnieuw tegen Harry’s borstkas aan, maar dit keer bewoog hij onder geen beding. Verlangen en lust stuurden de jongen, maakte hem sterker dan normaal. Wat nu?
‘’Verdom- Harry! Kappen!’’ Louis schreeuwde, maar de jongen met de krullen schudde eigenwijs zijn hoofd. ‘’Doe nou niet zo dom, Louis! Je vind dit maar wat leuk.’’ Louis gromde, omdat hij wist dat hij het niet kon ontkennen. Nou, voor een deel niet. Zijn lichaam schreeuwde overduidelijk om meer, maar zijn hoofd zei wat anders. Het kon niet. Hij had Eleanor, hij viel niet op jongens.
‘’Ik val niet op jongens, Harry,’’ fluisterde Louis op een onzekere toon, wat Harry langs zijn lippen deed likken.
‘’Nee. Maar je valt wel op mij,’’ lachte hij, waarna hij zijn lichaam weer tegen dat van Louis aandrukte en met zijn erectie langs die van hem schuurde. Hij hoorde Louis zacht kreunen, wat hem nog gekker maakte van binnen. Louis voelde hoe Harry’s hand opnieuw aan de rekker van zijn boxershort begon te trekken en betrapte zichzelf erop dat hij zijn handen in de jongen zijn krullen had vastgegrepen. Harry’s lippen verlieten de zijne en begonnen kusjes te geven in zijn nek, om zo hun weg naar beneden te volgen. Angst en verlangen sloegen Louis om het hart en hij wist niet naar welke van de twee hij moest luisteren, hoewel lust steeds meer de overhand kreeg. Hij voelde het spelen met zijn maag, voelde zijn hart hevig slaan en liet zijn gedachten op hol raken.
Alleen. Hij wilde niet. Hij wilde dit, maar niet met Harry. Niet met een jongen niet met zijn beste-
O shit.
‘’H-arry – fuck!’’ kreunde Louis zodra hij Harry’s tong over het gevoeligste puntje van zijn erectie voelde strelen. Zijn lichaam spande zich aan en hij drukte zichzelf nog verder tegen de muur aan. Terwijl Harry zijn lippen om zijn geslachtsdeel heen vouwden, kon Louis het niet meer aan. Hij liet het gebeuren en schaamde zich enorm voor de hoeveelheid macht die de jongen op hem uitoefende. Harry begon opwaartse, pompende bewegingen te maken en bracht Louis zo steeds verder naar zijn hoogtepunt. Hij jammerde zijn naam en vloekte zachtjes, zijn tenen krommend. Een frons verscheen tussen zijn wenkbrauwen toen Harry zich met zijn tong een weg omhoog werkte en uiteindelijk bij Louis’ lippen belandde. Louis’ handen pakten de jongen zijn nek vast en drukten hem tegen zich aan, waardoor ze verstrengeld raakten in een intense tongzoen. Louis handen volgden hun weg naar beneden en voor enkele seconden borrelde de angst weer in hem naar boven.

Hij had dit nog nooit gedaan

Louis schrok van zijn eigen gedachten, die niet meer leken op hetgeen hij echt wilde – weg van hier. Maar het was zoals het was en de jongen kon zichzelf niet meer in bedwang houden. Hij had hem nu nodig, hij had hét nu nodig.
Louis voelde zijn opgewondenheid toenemen zodra hij Harry’s bobbel aanraakte en deze een diepe kreun uitstootte, waarna hij op Louis’ onderlip begon te bijten. Louis glimlachte, voelde zich getriggerd door het feit dat hij nu Harry liet kreunen. Hij bewoog zijn hand naar de rekker van diens boxer en gleed er langzaam bij naar binnen. De erectie nam hij vast en nog nooit had hij van zijn leven zoiets gevoeld.

Hij vond het heerlijk

Precies zoals hij dat wel eens bij zichzelf had gedaan, begon Louis de opwaartse bewegingen te maken. Elke keer als hij het tempo versnelde voelde hij Harry’s lichaam dichter tegen ze zijne aandrukken en voelde hij diens tong heftiger rondraaien om de zijne. Louis vond het meer dan lekker en voerde het tempo nog wat op, niet van plan nu nog te stoppen. Harry’s lichaam spande zich aan, zijn spieren duidelijk voelbaar. Kreunen verlieten diens mond en Louis hield ervan hoe hij zachtjes zijn naam jammerde, gevolgd door een aantal scheldwoorden.
‘’Shit, Louis.’’ Harry verwijderde zijn lippen van die van hem en pakte Louis arm beet, zodat deze stopte. Verward keek hij in de groene ogen van de jongen tegenover hem, maar deze kon enkel opgewonden op zijn lip bijten. Het triggerde Louis enorm en zodra Harry zijn lippen in Louis’ nek drukte, wist hij wat er ging gebeuren. Hij werd bang, tegelijkertijd nog geiler. Hij wist het niet meer, wist het echt niet meer en was zich bewust van het feit dat hij ongelooflijk hard vreemdging.
Godver-
Louis’ gedachtenbubbel werd verbroken door Harry’s tong die teder zijn eikel streelde en door zijn handen die zijn boxershort omlaag duwden. Vreselijk hijgend leunde Louis tegen de muur aan, hopend dat hij niet oververhit zou raken. Zijn hart hamerde wild tegen zijn borstkas en hoe erg hij het haatte, hij kreunde Harry’s naam regelmatig, smekend om meer. Zijn vingers waren verstrengeld met de krullen en terwijl Harry Louis naar zijn hoogtepunt bracht, brak het zweet hem uit. Hij voelde het langs zijn gezicht lopen en hij voelde hoe zijn borstkas hevig op en neer ging.
‘’Holy Jezus! H-harry.’’ Louis snakte naar adem en het intense genot van klaarkomen verraste hem. Zijn lichaam werd langzaam slap en chemie knetterde door zijn bloedbanen. Zijn hart sloeg drieduizend kilometer per uur en zijn bloeddruk was enorm.
Hij wilde dit afmaken.
Harry staarde naar hem, likte zijn vingers af en grijnsde ondeugend met een half lachje.
‘’Je smaakt lekker,’’ kreunde hij zachtjes, zijn geilheid niet in staat te beheersen. Louis lachte, was blij met deze wending en pakte Harry’s schouders beet. Hij draaide hem om, drukte hem tegen de muur aan en begon hem te tongen. Na enkele seconden verliet hij Harry’s lippen alweer, vond zich een weg naar beneden en gluurde door zijn wimpers omhoog. Harry’s ogen waren gesloten, snakkend naar adem leunde hij tegen de muur. De jongen zag een frons van genot bij hem ontstaan zodra zijn handen Harry’s boxershort naar beneden duwden en even wist Louis niet meer wat hij moest doen. Hij besloot op zijn gevoel af te gaan, vouwde zijn lippen om Harry’s erectie heen en liet zijn tong eroverheen glijden, terwijl hij dezelfde, opwaartse bewegingen begon te maken als Harry bij hem had gedaan. Hij genoot intens bij het horen van een jammerende Harry die zijn naam smeekte om meer. Louis had er plezier in en bewoog sneller en sneller op en neer. Hij hoorde Harry op dezelfde manier snakken naar adem als hijzelf had gedaan en Louis jammerde zachtjes toen Harry aan zijn haren trok. De diepe kreun die de jongen zijn mond verliet gaf aan dat het zover was en Louis schrok van het plotselinge, vloeibare goedje dat warm zijn mond instroomde. Hij wist niet wat hij moest doen, uitspugen? Hij was bang, wist het niet, kneep zijn ogen dicht en slikte het door. Het was lang zo vies niet als hij dacht, hooguit een beetje aan de zoute kant.
Langzaam kroop Louis weer naar boven en staarde Harry aan. Deze glimlachte, liep naar de deur en toverde ergens in het donker een sleutel vandaan. Louis baalde dat hij daar zelf niet naar gezocht had, bedacht zich toen dat hij onmogelijk had kunnen bukken en aanvaarde het feit dat Harry hem nu zo goed als vrijliet. Vrij, uit dit hok. Vrij, uit de kast.
Zodra ze buiten stonden en er nog niemand wakker was, keken de jongens elkaar aan. Harry’s lippen waren lichtroze, meer dan normaal en Louis staarde strak naar de intens groene ogen.
‘’Nooit.Meer. Dat je dat begrijpt.’’ Met die woorden draaide Louis zich om en stampte hij naar zijn kamer.

Wat in jezusnaam had hij gedaan?


Reacties:

1 2

tamarastyles
tamarastyles zei op 29 mei 2013 - 15:45:
toen m'n zusje van 10 wilde meelezen heb ik dit snel weggeklikt.

maar omg wat is dit een fantastisch verhaal!

love larry stylinson! weg met eleanor!

ik ga nu snel verder lezen

X tamara


Bodine
Bodine zei op 24 mei 2013 - 11:15:
Ja, vast. Nooit meer. Zoals het in de eerste instantie ook niet gebeurd is en zo. Precies.

Wat ik zat t denken hè. Hazza moet wel echt héél erg zeker weten dat Lou hem wil want anders zou 'ie zoooooooo de vriendschap verpesten en Mein Gotten hij is echt een klootzak ._.


Lotteimy
Lotteimy zei op 23 mei 2013 - 21:03:
Ohh godd, Elounor is over, I think ~
Hazza, hazza.. my little badboy ..


Malikaa
Malikaa zei op 23 mei 2013 - 16:49:
...............
Ik las dit zo, en wow...... Girl, you write some good stuf!!!
Dit moet ik nog even laten bezinken, cuz this is like.... Ahhh you know what I mean
xXx


Faylinn
Faylinn zei op 23 mei 2013 - 10:43:
Oke en gaat Eleanor hier achter komen. en zal dit echt de laatste keer zijn. uh ja...
snel verder.
nuuum hij is bijna afgelopen....nuuuum