Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Wish - ONESHOT » 2 - LOUIS (bevat16+)

I Wish - ONESHOT

23 mei 2013 - 20:51

1203

7

340



2 - LOUIS (bevat16+)

Heeeei Second One!

'Hi babe.' zei hij en gaf me een kus op mijn mond,
'Hi Louis.' ik lachte, ik weet niet waarom maar elke keer als hij dat zij moest ik lachen. Al een paar weken ben ik Louis' vriendin, niemand weet het, het is een geheim. Hij wilt me uit de media houden zodat ik geen haat via social media krijg, normaal rond kan lopen op straat en gewoon een normaal leven kan hebben buiten de spotlights. Hierdoor zie ik hem helaas ook niet vaak omdat hij het druk heeft en we elkaar alleen kunnen zien als hij een dag vrij is. Alleen Niall, Zayn, Liam en Harry weten hier ook van, maar verder niemand. Als hun Management erachter zou komen zouden ze ons meteen een paar intervieuws laten doen en dit is wat Louis niet wou voor mij.
Zijn stem vulde de stille ruimte en haalde me uit mijn gedachten 'wat wil je vandaag gaan doen?' hij plaatste zijn handen op mijn heupen. Ik keek omhoog naar hem en glimlachte 'wat kunnen we doen? we kunnen niet naar buiten, dus dat word een dagje bankhangen en tv kijken.'
Hij grinnikte en duwde me zachtjes op de bank en kwam boven op me liggen, hij drukte zijn lippen op de mijne en niet veel later vroeg zijn tong om entree. ik deed mijn mond open en voelde hoe zijn tong contact maakte met de mijne. Ik voelde hoe de kus ruwer werd, en wist meteen welke kant dit opging. Langzaam trok ik mij hoofd weg en hij keek me verbaasd aan, maar meteen daarna veranderde zijn gezichtsuitdrukking. ‘sorry’ zei hij lief en kuste mijn voorhoofd voordat hij ging zitten en mij tegen hem aantrok. Louis en ik hadden het hier vaker over gehad, ik was er nog niet klaar voor en hij respecteerde dat, hij respecteerde mij. Ik lag met mijn hoofd op zijn borstkast, die steeds langzamer op en neer ging, te kijken naar de muur.
De rest van de dag kwamen we alleen van de bank af om naar de wc te gaan of om eten te pakken.
‘bye babe, see you soon.’ Zei hij en gaf me een kus
‘bye lou.’ Zei ik, draaide me om en liep weg

TIJDSPRONG
Een hele week had ik hem niet gezien, ik klapte mijn laptop dicht en stond op om mijn bed in te gaan. -klopklop- ik draaide me verbaast om en zag Louis bij mijn raam staan ‘hoe kom jij hier?’ vroeg ik terwijl ik lachend het raam open deed. ‘regenpijp.’ Hij lachte ook.
Ik wou net vragen wat hij hier nog zo laat kwam doen maar hij was eerder ‘je vraagt je zeker af wat ik hier kom doen?’ hij keek me aan en ik knikte. ‘ik vroeg me af of je morgen met me mee uit eten wil gaan?’ hij keek me vragend aan.
‘maar mensen kunnen ons dan samen zien.’ Ik snapte er niets meer van
‘dat maakt me niet meer uit, ik wil dat iedereen weet dat je mijn vriendin bent, als jij daar klaar voor bent dan.’ Hij keek me deze keer met puppy ogen aan. ‘weet je het zeker?’ vroeg ik hem nog een keer voor de zekerheid, hij knikte. ‘okay!’ ik lachte en kuste hem. ‘ik haal je morgen om 7 uur op.’ Zei hij en klom weer uit mijn raam.
Met een blij gevoel liet ik me op bed vallen en viel in een diepe slaap.

Het was kwart voor 7, ik had een wit kanten jurkje aan met een zwarte strik, zwarte pumps en een bijpassend handtasje. Ik hoorde een auto toeteren voor mijn huis en liep naar de deur.
Ik zag dat Louis achter het stuur zat, toen hij mij zag stapte hij uit ‘Hi babe, you look amazing.’ Zei hij met een grijns. ‘you look handsome too.’ Zei ik en grijnsde terug, hij deed de auto duur voor me open en ik gleed in de autostoel ‘such a gentleman’ zei ik lachend.
Het was een knus Italiaans restaurantje, ik at pasta en Louis at pizza.
Toen hij had afgerekend liepen we hand in hand naar buiten waar blijkbaar paparazzi stond te wachten, een met een camera en een met een fotocamera. Bij het zien van Louis begonnen ze hysterisch zijn naam te schreeuwen. ‘Louis Louis over here!’ riep de man met de fotocamera en begon foto’s te maken, ik werd bijna verblind door alle flitsen die snel achter elkaar kwamen. Nu begon de man met de achter de camera te praten ‘Who’s this girl Louis?’ vroeg hij, natuurlijk verwachtte hij geen antwoord. ‘this is my girlfriend. Hope you filmed that, mate.’ Zei hij met een grijns. Voordat ze nog iets konden zeggen stapte we de auto in en lieten we de mannen verbaasd achter.

‘wil je binnen komen?’ vroeg ik. Louis knikte en liep achter mij aan de kamer in. ‘ik vond het heel gezellig vanavond’ zei ik met een grote lach op mijn gezicht. ‘ik ook.’ Zei hij en trok me tegen zich aan voor een kus. Toen zijn lippen de mijne raakte wist ik het, ik was er klaar voor, ik weet niet wat ik voelde maar ik voelde dat ik er klaar voor was. Ik trok mijn hoofd weg en keek hem diep in zijn ogen aan, ik pakte zijn hand en trok hem achter mij aan richting mijn kamer. Ik sloot de deur en gooide mijn armen om zijn nek heen en trok hem naar me toe voor een kus, langzaam opende ik mijn mond en voelde hoe zijn tong weer contact maakte met de mijne. Ik voelde weer hoe zijn mond ruwer over die van mij bewoog, hij trok zijn hoofd terug om te stoppen maar ik wou niet stoppen, ik wou meer. Ik duwde mijn lippen weer op de zijne en hij snapte het ‘you sure about this?’ Vroeg hij nog een keer voor de zekerheid en ik knikte.
Onze lippen bewogen weer over elkaar en ik trapte mijn pumps uit, hij deed hetzelfde en trok zijn schoenen uit. Ik voelde hoe met zijn handen mijn riem losmaakte en daarna mijn jurk open ritste. Hij liet alles op de grond vallen, even verbrak het contact tussen onze lippen toen ik zijn shirt over zijn hoofd trok en op de grond liet vallen, niet veel later volgde ook zijn broek. Zachtjes duwde hij me op het bed en kwam boven op mij liggen. Hij kuste mijn nek en ik hoorde hoe een zachte kreun mijn mond verliet. Hij grijnsde. Maakte mijn bh los, trok mijn slipje uit, trok zijn boxers uit en gooide ze gelijkertijd op de grond. Ik rommelde wat in mijn nachtkastje en haalde daar een condoom uit.
Voorzichtig alsof ik breekbaar was kwam hij in me, het deed pijn maar niet veel later verving de pijn zich door genot. Onze ademhaling werd zwaarder en ik voelde hoe ik mijn hoogtepunt bereikte, ik voelde hoe mijn lichaam overal warm werd en tintelde. Ik kreunde van genot, ik kon er niets aan doen, dit gevoel was zo fijn. Nadat ik gekomen was, kwam Louis ook, ook hij kreunde een paar keer.
‘i love you Yasmine.’ Zei hij en zijn ogen verzachtte ‘i love you too Louis.’ Zei ik en trok zijn hoofd nog een keer naar me toe voor een kus.


Reacties:

1 2

tamarastyles
tamarastyles zei op 5 juni 2013 - 18:56:
Waarom schrijf je niet verder?!!
I need more!!!
Haha^^
X tamara


tamarastyles
tamarastyles zei op 30 mei 2013 - 6:41:
12 en 16 is geen verschil hoor
Geef je me een melding bij het volgende verhaal?
X tamara


ikleesalleen zei op 27 mei 2013 - 19:25:
<3<3<3
snel nog eeeen


laurastyles
laurastyles zei op 24 mei 2013 - 15:34:
melding! jij schrijft echt mooi


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 23 mei 2013 - 22:33:
16+, jaja!
Dan maak je mensjes van 12 zoals ik nieuwsgierig!

Btw mooi geschreven.