Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Persoonlijke Stand alone's » Malikaa's stand alone (persoonlijk)

Persoonlijke Stand alone's

26 mei 2013 - 20:52

580

1

243



Malikaa's stand alone (persoonlijk)

I hope you like it!

Ik(Malikaa) en Maureen gingen naar de film. We hadden op de site kaartjes besteld. We konden jammer genoeg niet naast elkaar zitten er zaten twee mensen tussen ons in. We hoopten dat het een leuke jonge was. En anders gingen we wel vragen als we van stoel konden ruilen. Na een paar minuten fietsen waren we er. We zetten onze fietsen neer en liepen naar binnen. We gingen naar een automatisch ding, waar je zo je kaartje kon scannen. Dan kon je gewoon door lopen. Op het kaartje stond zaal 4. We liepen 2 trappen op. En we warren er. We hadden nog wat tijd. Dus gingen we popcorn halen. Gelukkig was er geen rij meer, en konden we gewoon door lopen.

Twee grootte bakken popcorn graag zei ik tegen die vrouw achter de kassa. ‘’woowie zo veel kan ik niet op hoor Malikaa’’ Zei Maureen. Je weet maar nooit als er een leuke jonge naast je zit. Dan kun je met hem delen zei ik. ‘’Eigenlijk een goed idee’’ zei Maureen. ‘’€5.00 alstublieft’’ zei de vrouw. Ik pakte mijn portemonnee. En gaf het €5.00 briefje. ‘’Dank u wel, een bonnetje er bij?’’ zei de vrouw. Nee, Dankje zei ik.

We liepen naar de zaal die net openen was gegaan. We gingen zitten op de stoelen waar we moesten zitten. (ik zat op stoel nummer 44 en Maureen op 47.)
Al snel was de zaal vol aan het lopen. Toen kwamen er 2 jongens aan gelopen. ‘’Zijn dat stoel nummers 45 en 46?’’ Zei een jonge met blond haar en een Ierse accent. Ja dat zijn die stoelen naast mij. De jongens gingen zitten. Ik deed een beetje gebaren taal aan Maureen. ‘’Wat doe je’’ Vroeg de jonge die naast me zat. Ik communiceer naar mijn vriendin die naast je vriend zit. ‘’Ohw oke’’ Zei de Jonge. Sorry, dat het er een beetje raar uit zag zei ik. ‘’Ik zal me even voor stellen. Ik heet Niall. En mijn vriend heet Harry.’’ Zei Niall. Omg.. dat meen je niet zei ik. ‘’Haha Jawel’’ Zei Niall. Harry had zich ook ondertussen voorgesteld aan Maureen. Er ontstond een goede klik tussen mij en Niall. En bij Maureen met Harry. De film begon.

Toen de film was afgelopen liep ik samen met Maureen, Niall en Harry naar buiten.

‘’Zullen we wat gaan drinken met ons allen?’’ Vroeg Niall. Ja, is goed zei ik. We liepen met ons viertjes naar een leuk kroegje. ‘’Wat willen jullie drinken?’’ vroeg Harry. Doe mij maar een Cola zei ik. ‘’Ik wil ook wel een Cola’’ Zei Maureen. Harry ging wat drinken bestellen. Na een paar min kwam hij al weer terug met onze drankjes. Het was super gezellig.


‘’Mag ik je nummer?’’ vroeg Niall aan mij. Ja tuurlijk. Ik gaf Niall mijn nummer. En hij gaf de mijne aan mij. Ik was al verliefd op Niall. Want ik was een grote fan van One Direction. En nu heb ik hem ontmoet. En ik vind hem nu veel leuker. Al snel had ik vlinders in mij buik. En bij Niall was het volgens mij het zelfde. ‘’Wil je misschien een Date met mij?’’ Vroeg Niall. Natuurlijk wil ik dat zei ik. Al snel ging de tijd voorbei. Ik en Maureen moesten weer naar huis. ‘’Wij moeten gaan’’ Zei Maureen. ‘’Ohw wat jammer’’ Zei Harry. ‘’Doeii’’ zei Niall. We liepen weg uit het restaurant. Maureeeeeeen! Ik heb een Date met Niall! ‘’Omg!! Ik heb ook een Date met Harry!’’ Zei Maureen.


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 26 mei 2013 - 21:03:
Aaaaaah!!!! I've got a date with Niall flipping Horan!!!!
LOVE IT
Thank you
xXx