Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me, stupid || ft. Harry Styles » 19.

Kiss me, stupid || ft. Harry Styles

27 mei 2013 - 16:27

394

7

331



19.

Met grote ogen kijk ik hem aan. 'Dus.. Hoe hard je het ook probeert, hoe goed je je plan ook uitvoert, hoe perfect de situatie dan ook mag zijn op dat moment, je word tóch gepakt? Je word toch gezocht? En áls ze je hebben, word je gewoon vermoord?' vraag ik hem voor de duidelijkheid. 'Ik weet het natuurlijk niet zeker, maar zo zit het wel zo'n beetje in elkaar.' Ik wend mijn blik van hem af, en kijk naar mijn handen. Dan besef ik me iets. 'Harry? Als je vlucht, dan ben je weg, dan kom je waarschijnlijk nooit meer terug, toch?' vraag ik. Hij knikt. 'Maar, als ze je weer terug vinden, waarom doden ze je dan? Als ze je toch doden, dan zou ik degene die vlucht niet zoeken, ik bedoel wat maakt het nou allemaal uit? Waarom zou je moeite doen voor niets?' vraag ik. 'Of zijn ze gewoon bang dat je naar de politie zal gaan en ze zal aangeven?' vraagt Zayn. Hij is waarschijnlijk nieuw, of hij is hier gewoon om een goede vriend te helpen. Een glimlach verschijnt op Harry's gezicht. Hij schud zijn hoofd. 'De politie werkt samen met hun.' zegt hij doodserieus. Fronsend kijk ik hem aan. 'Wat?' vraag ik vol ongeloof. Een glimlach verschijnt op Zayn's gezicht. 'Oh, maar dat is waar ook.' 'Wat? Waar hebben jullie het over?' vraag ik argwanend.
'Harry heeft gelijk, het is echt zo. Waarom denk je anders dat niemand jullie is komen helpen?' vraagt Zayn me. Ik haal mijn schouders op. 'Geen idee,' mompel ik. De stilte blijft lang in de lucht te hangen, en is zo oorverdovend, dat ik mijn mond weer opentrek. 'Waarom werkt de politie samen met hun?' vraag ik. Hij schud zijn hoofd. 'Dat is het 'm nou juist, ik weet het niet,' zegt Harry. Ik haal diep adem en haal mijn hand door mijn haar, dan laat ik me achterover op het bed vallen. Ik open mijn mond, maar durf het niet te vragen Is het eigenlijk wel mijn zaak? Dan vraag ik het toch maar.
'Waarom werk jij hier eigenlijk Harry? Jij bent niet zoals hun, je geeft om mensen,' mompel ik. Je geeft om mij. Wat? Wat zeg ik nou weer? Lichtelijk schud ik mijn hoofd.
Een lange tijd blijft het stil. Dan zegt hij: 'Ik werk hier om wraak te nemen.'


Reacties:

1 2

ilovehazza
ilovehazza zei op 4 aug 2013 - 22:42:
oooh harry ik dacht dat je alleen vr de sex er was <3 but i love you more than this babe


tamarastyles
tamarastyles zei op 9 juni 2013 - 14:49:
Ik neem alles terug wat ik over harry zei!!
I'm so sorry!! I love you
X tamara


1Dlover
1Dlover zei op 28 mei 2013 - 5:49:
Oehh wraak


falinlove1D
falinlove1D zei op 27 mei 2013 - 22:11:
wraak op wie?!!!!!!
snel verder xxxx


loveyouxx
loveyouxx zei op 27 mei 2013 - 18:05:
oeehhhh .....

snel verder!!!