Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Miley Cyrus » De ontmoeting (AF) » H9

De ontmoeting (AF)

27 mei 2013 - 22:28

928

2

331



H9

Kort, maar leuk ;)

Mijn mond staat wagenwijd open en ik ben helemaal stil. Ik kijk haar met grote ogen aan en ik weet niet wat ik moet doen. Ik pak mijn tas snel en pak een papiertje. Shit, ik heb geen pen! Ik ren naar binnen en vraag aan de ober of hij een pen heeft. Gelukkig heeft hij die. Ik ren weer naar buiten, naar de plek waar Sara net ook nog stond. Ik kijk om me heen, waar is Sara? Dan zie ik haar aan de overkant staan bij haar. Dat ze dat zomaar durft! Ik loop naar haar toe. Ik kijk haar aan en daarna kijk ik Miley aan.
,,You are Miley Cyrus right?" vraag ik voor de zekerheid, om zeker te weten dat ik niet droom.
,,Yes, that's right." Zegt Miley.
,,O, my god! You are real!" Miley kijkt me verbaasd aan. ,,Sorry, but I'm a big fan of yours."
,,Really?" vraagt ze.
,,Yes."
,,Do you have tickets to my concert in London?" verdrietig schudt ik mijn hoofd.
,,No, unfortunately not. They were sold out."
,,I am in the Netherlands for shopping, but also to give two tickets away to my fans. And you guys are big fans, so here are your tickets." Miley geeft mij twee kaartjes voor haar concert. Sara en ik kijken elkaar blij aan.
,,I'm so happy. Thanks, Miley!" Blij spring ik op en neer. Miley moet lachen.
,,You are welcome! When you get home, you should be good to watch your tickets." Zegt ze met een knipoog. Sara en ik zijn zo hyper, dat we het niet snappen.
,,Do you want to go on the picture with us?" vraag ik. Miley knikt en Sara en ik gaan naast haar staan. We maken alle drie een peace teken met onze wijs en middelvinger. Haar bodyguard die twee koppen groter is dan mij, maakt de foto met mijn mobiel. ,,And can I have your autograph?"
,,Of course!" Miley pakt het blaadje wat ik aan haar geef. Ze pakt mijn pen en zet haar handtekening op het papier. Daaronder schrijft ze nog wat, maar ik kan niet zo gauw lezen wat.
,,Miley, we have to go now." Haar bodyguard kijkt Miley aan.
,,I'm sorry girls." Zegt Miley en loopt met haar bodyguard de hoek om. Het moet even bezinken bij Sara en mij, maar dan gillen we het uit.
,,O my god! We gaan gewoon naar haar concert en we hebben haar op klaar lichte dag ontmoet!" We springen op en neer. We maken een dansje. Ik stop mijn mobiel terug in mijn broekzak, want anders valt hij straks stuk op de grond. Daarna huppelen we verder en zijn superblij.

POV Hailey
Ik loop vanaf de supermarkt naar huis. Ik snap er nog steeds niks van. Gisteravond hadden we het zo gezellig, totdat mijn moeder riep. Julia was zo snel weg, dat ik niet eens kon vragen wat er aan de hand was. Ik kom bij de fietsenschuur en begin te denken: 'Ik kan ook gewoon even de stad in gaan, even mijn hoofd leeg maken.' Ik loop naar binnen.
,,Mama, ik ga de stad in. Ik moet nieuwe schoenen hebben en mijn vriendin wacht op me."
,,Heb je een nieuwe vriendin?"
,,Ja...uhm...nee...uhm...ik weet het niet. Gisteravond was ze hier en het leek net of ze mij net zo leuk vond als ik haar, maar toen jij riep liep ze zo snel en hard weg dat ik niet eens kon vertellen dat ik verliefd op haar ben."
,,Dat is jammer lieverd." Zegt mijn moeder. ,,En dat meisje zie je straks in de stad?"
,,Ik hoop het wel. Ik moet het haar toch een keer vertellen."
,,Oké, lieverd. Succes en ik zie je vanavond."
,,Bedankt, mam!" Ik geef haar een kus en ren naar het fietsenschuurtje. Ik haal mijn fiets eruit en doe mijn rugzak op mijn rug. Mijn tekeningen zitten er nog in, maar dat mag ze wel zien. Ik fiets hard door de straten en over bruggetjes. Ik hoop zo dat Julia in de stad is!
Als ik aankom in de stad, zakt mijn moed in mijn schoenen. Ik was even vergeten dat de stad zo groot is, daar vind je niet gauw iemand. Ik kijk om me heen, waar zal ik als eerste heen gaan? Naar de Sneakers, de HEMA, de V&D of de H&M? Ach, wat maakt het ook uit! Ik heb zoveel leuke dingen gezien en toevallig moet ik nog een nieuwe broek. Ik ga de H&M in en pas de broek die ik al zo lang leuk vind. Hij past perfect! Ik loop naar de kassa en betaal hem. Daarna loop ik de winkel uit en ga de hoek om. Dan hoor ik iemand mijn naam roepen, ik draai me om en kijk recht in het gezicht van mijn nicht Sophie uit Engeland.

POV Julia
,,Ik kan het nog steeds niet geloven!" volgens mij roep ik dat al twintig keer. Sara en ik lopen net de Sarah uit en hebben nieuwe pumps gekocht. ,,Nog even een nieuwe broek bij de H&M?"
,,Natuurlijk!" Sara trekt mij de H&M in. Ik lach, ik kan niet meer stoppen met lachen. Dat komt ook door de adrenaline. Ik heb Miley ontmoet! Allebei onze broeken die we gepakt hebben, passen ons perfect. We lopen naar de kassa en betalen onze broek. We lopen de winkel uit.
,,Waar gaan we nu heen?" vraag ik en kijk Sara aan.
,,Om de hoek is er een delicatesse winkel, met lekkere chocolaatjes." Hmm, chocola! Ik ben verslaafd aan chocola en dit keer trek ik Sara mee. We gaan de hoek om en dan blijf ik stilstaan. O nee...


Reacties:


Maureennx
Maureennx zei op 28 mei 2013 - 15:08:
o nee.., wat ? WAT?!
snel verderrrr


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 27 mei 2013 - 22:51:
Nu is het wel Hailey .

I love Your storieeeeee