Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » the end, or the begin? //larry stylinson\\ (FINISHED) » three

the end, or the begin? //larry stylinson\\ (FINISHED)

28 mei 2013 - 17:40

791

5

310



three

tis weer niet veel, maar wel wat. (en mijn vriendin wou ook graag een nieuw stuk. (ze is helemaal geen fan van 1D, maar wil lezen dat ze dood gaan -,-' nut i love her.) so her is a new chapter!! enjoy!! :)

zayn pov
‘lou!!!’ riep ik. Snel rende ik de trappen op. Het leek eindeloos te duren. De trappen leken wel met me te spelen, steeds langer te worden. Het voelde wel uren later voordat ik eindelijk op de juiste verdieping was. Ik rende naar harry’s appartement. Daar stond hij, kijkend naar de weg. Van plan om uit het raam te springen. Ik rende naar hem toe, onzeker of ik hem te pletter zou zien vallen, of dat ik hem nog kon redden. Ik was bij hem, en trok hem snel en behendig achteruit. ‘louis!!’ riep ik. ‘what the fuck deed je daar?’ allebei lagen we op de grond. Maar al snel krabbelde louis overeind. Hij rende naar het raam toe. Ik sprong op, en rende naar hem toe. Ik haalde hem in. Ging tussen hem en het open raam instaan. Hij zou er niet meer langs kunnen. Maar hij zag me te laat, en ik verloor mijn evenwicht. De lucht suisde langs mijn oren. Ik sloot mijn ogen. Ik was bang. Bang voor de klap, bang voor de pijn, bang voor de dood. Zonder dat ik het door had, verliet een gil mijn mond. De angst overspoelde me nu. Maar de klap kwam niet. De pijn kwam niet. Was het al gewwest? Was ik al dood? Nee, de lucht suisde nog langs mijn oren. Het leek uren te duren. *BAM* pijn. Verscheurende pijn. Dit was waar ik bang voor was. De angst was alleen al vreselijk geweest, maar de pijn was nog duizendmaal erger. Mijn lichaam leek te worden verscheurd door hongerige wolven. Het leek met benzine begoten te zijn, en toen in brand gestoken. En ik kon er nu niks tegen doen. Alleen schreeuwen. Het hielp niet, maar ik kon het ook niet stoppen. Mij ogen nog steeds gesloten, bang om mijn lichaam te zien. Dan, plotseling trekt het laatste gevoel uit me weg.
‘kijk! Dat is hem!’ ik opende voorzichtig mijn ogen. Mijn hoofd bonkte enorm en mijn hele lichaam deed pijn. De stem was van een man geweest, hij wees nu naar louis. Achter louis liep een meisje. Het was… gemma? Ze keek me aan. Ik keek terug. Hun ogen waren rood, en hun wangen nog nat. Ze hadden gehuild. Ik zag hoe een politie agent naar ze toe liep. Hij pakte zijn handboeien en nam ze mee. Hè? Waarom nam hij hun nou mee? Wat is er gebeurd? Blijkbaar kon de ambulance broeder die naast de brandcard stond waar ik op lag, mijn gedachten lezen. Hij zei: ‘je bent uit het raam gevallen, hun worden opgepakt voor poging tot moord.’ Ik schrok, maar was te vermoeid om te praten.

gemma pov
‘uitstappen!’ riep de agente. Ik zag hoe louis aan de andere kant eruit werd gehaald door een andere agent. ‘eruit, meissie!’ riep ze tegen mij. Ik zette mijn rechter been er eerst uit, want die was het dichts bij de deur. Maar nog voor ik mijn andere been erbij kon zetten(ik was in shock door wat er allemaal gebeurd was, dus ging het niet zo snel allemaal) trok ze me eruit. Mijn linkervoet bleef haken, en ik sloeg plat tegen de grond. De agente trok me hard handig op, en duwde me achter louis aan richting een gebouw. Ik herkende het. Het was de gevangenis. Mijn vader had hier jaren geleden ook gezeten. Het was niet iets waar ik graag over praatte. ‘zo, jullie blijven even hier.’ Zei de agente. Ze duwden ons in een cel, en maakten de handboeien los. Vervolgens deden ze de deur dicht, en aan de voetstappen te horen liepen ze weg. Ik wreef over mijn polsen. ‘gaat het wel gemma?’ vroeg louis. ‘hoezo?’ vroeg ik verbaasd. ‘je hele gezicht zit onder het bloed.’ Zei louis meelevend. Ik tilde mijn hand op, en voelde aan mijn gezicht. Mijn hand kwam in een open wond terecht. ‘AUW! Shit!’ riep ik. Mijn wang deed enorm pijn. Ik keek naar mijn hand. Die helemaal onder het bloed zat. Fuck, das waar ook. Ik kon niet tegen bloed. Ik werd draaierig, en toen werd het zwart.

louis pov
‘gaat het wel, gemma?’ vroeg ik. ‘hoezo?’ vroeg ze. Hoezo?! Ging het door me heen, je hele gezicht zit onder het bloed. Maar dat zei ik niet. Dat zou eerder hard dan meelevend overkomen. ‘je hele gezicht zit onder het bloed.’ Zei ik (volgens mij) meelevend. Ze tilde haar hand op, haar vingers kwamen middenin de wond op haar wang. ‘AUW! Shit!’ riep ze. Ze keek naar haar hand. Toen viel ze flauw. Ze viel bijna op de betonnen grond. Maar ik kon haar nog tegen houden, en liet haar langzaam naar beneden zakken. ‘shit.’ Zei ik tegen mezelf. Ik ging naast haar zitten om haar te onder steunen.


Reacties:


menepen
menepen zei op 11 juni 2013 - 7:34:
Melding


Janitaa
Janitaa zei op 29 mei 2013 - 11:35:
Wooow..
Heeel sneel veder!(:
xx


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 28 mei 2013 - 19:30:
DON'T DO THAT GURL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Malikaa
Malikaa zei op 28 mei 2013 - 19:30:
Omg, het is heleemaal niet hun schuld
En Zayn mag niet dood
Snel verder
xXx


1Dzayn
1Dzayn zei op 28 mei 2013 - 17:45:
O.M.G. arme Zayn
Please don't let him die?! It will break my heart

snel verder meisiie
xoxo'tjes