Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Miley Cyrus » De ontmoeting (AF) » H10

De ontmoeting (AF)

28 mei 2013 - 18:40

1274

4

397



H10

Spannend hoofdstuk! ;)

Met een geschrokken blik kijk ik voor me en kan mezelf niet meer bewegen. Ik zie Hailey voor me met een ander meisje. Ze is heel vrolijk en staat met haar te lachen. Sara trekt me de hoek om, zodat Hailey ons niet ziet. Ik ben toch nieuwsgierig en kijk om de hoek. Nu omhelzen Hailey en het meisje elkaar en geeft Hailey haar een kus op haar wang. Daarna lopen ze allebei een andere kant op. Ik draai me weer om en voel de tranen komen. Ik zak in elkaar, alsof alles nog niet erg genoeg was! Hailey is niet verliefd op mij, maar op dat meisje! Het duurt niet lang of ik voel de tranen over mijn wangen gaan. Sara komt naast me zitten op de stoeprand en slaat haar arm om me heen. Nu moet ik harder huilen en leg mijn hoofd op haar schouder.
,,Ze is verliefd op iemand anders." Snik ik. Sara knikt, maar zegt niks. De wind waait in onze gezichten en de stilte breekt aan. Je hoort alleen mijn gesnik. De rillingen lopen over mijn lichaam, de wind is echt koud! Ik blijf zitten en verroer me niet. Even kijk ik omhoog omdat er een druppel op mijn wang valt, maar niks maakt me nog uit. Niet veel later begint het keihard te regenen, maar ik blijf gewoon zitten. Ook Sara blijft zitten en blijft me troosten.
,,Ik laat je niet in de steek." Zegt Sara. ,,We komen hier samen uit!"

POV Miley
'Wat een rotweer!' denk ik terwijl mijn limousine door de straten rijdt. Ik kijk uit het raam. De straat is nat, de vogels verschuilen zich en twee meiden zitten zeiknat op de stoeprand. Wacht eens even!
,,Manuel, stop the car!" roep ik tegen de chauffeur. De limousine stopt met piepende banden en ik stap uit. Mijn bodyguard staat naast me en houdt een paraplu boven mijn hoofd. Ik loop naar de twee meiden en schrik. Dat zijn die twee fans van vanmiddag!

POV Julia
Ik kijk afwezig voor me. 'Hailey, Hailey, Hailey!' denk ik alleen maar. Ik heb niet in de gaten dat Miley voor onze neuzen staat. Sara wel en helpt me overeind.
,,Are you crazy? It's wet and cold outside!" Miley kijkt ons aan.
,,I don't want to talk about it, sorry." Zeg ik. Ik ril van de kou. Mijn kleren zijn zeiknat en ik voel mijn tenen niet meer.
,,You need to get inside of the car, your freezing!" Miley neemt ons mee naar haar limousine. ,,Get in, I'll take you home." We twijfelen geen moment en stappen in.

Niet veel later staan we voor het stoplicht en ben ik weer een beetje uit mijn shock en heb het een stuk warmer.
,,Thank you for your help, Miley." Zeg ik tegen Miley.
,,No problem." Ze kijkt me even streng aan. ,,Whatever happened, this is definitely not worth it!" Ik kijk haar aan en ben best blij. Ik zit naast Miley Cyrus in haar limousine en ze geeft me advies. Ik wou alleen dat ik vrolijker kon zijn in het bijzijn van Miley, maar dat lukt niet. Hailey spookt nog teveel door mijn hoofd. Ik moet afleiding hebben!
,,Can you bring us to the club across the street?" Sara kijkt me aan.
,,Weet je zeker dat je daar nu heen wilt? Het is elf uur 's avonds, straks is je moeder ongerust."
,,Dat is ze nu toch al, dus twee uur later thuiskomen is dan ook niet erg." Ik kijk de chauffeur aan. ,,Take us to the club, please." De chauffeur knikt en rijdt rechtdoor, in plaats van rechtsaf. Voor de club staat de limousine stil. Ik stap uit en loop gelijk naar binnen. Het is warm en zweterig en iedereen staat druk te dansen, te drinken of wiet te roken. Het ruikt ook erg naar wiet en sigaretten. In de hoek staan een paar jongens drugs te dealen met andere gure types. Maar het maakt me niks uit, als ik Hailey uit mijn hoofd krijg als ik hier zit, dan blijf ik hier! Ik pak mijn pakje Marlboro en steek een sigaret op tijdens het lopen. Ik ga aan een tafeltje zitten en Sara ploft naast me op de stoel. Ik ben wel blij dat ze bij me is, zonder haar zou ik nooit hier naar binnen gaan. Nou ja, misschien nu wel. Hailey moet gewoon uit mijn hoofd, ze is niet verliefd op mij, dus dan houdt het op.
,,Juul." Begint Sara. Ik kijk haar aan. ,,Ik weet dat je verdrietig bent, maar dit is toch niet de oplossing?" Ik kijk haar aan en blaas de rook van mijn sigaret uit. Begrijpt ze wel hoe ik me voel? Ik begin te twijfelen en dat wil ik niet.
,,Wat is dan de oplossing volgens jou?" vraag ik. ,,Saar, ik denk dat je niet helemaal begrijpt wat een rot gevoel ik heb. Ik ben verliefd op iemand die mij niet wil."
,,Ik weet het, maar het komt wel weer goed." Ik weet dat Sara het goed bedoeld, maar ik heb nog steeds een rotgevoel. Ik sta op en ga op de dansvloer staan. Na een tijdje begin ik met de nummers mee te dansen en komen er steeds meer jongens bij me dansen. Even vergeet ik mijn zorgen en neem drankjes aan van de jongens. Cosmopolitan, Bloody Mary, Martini, Mojito en glazen droge witte wijn. Ik word steeds losser en begin meer te dansen. Ook heel dichtbij een jongen. Ik heb de tijd van mijn leven en denk niet meer aan Hailey. Aan de zijkant stond Sara, maar die is nu ook de dansvloer opgegaan, met een droge witte wijn in haar handen. We proosten en dansen verder. Na vele alcoholische drankjes, weet ik niet meer hoeveel ik er al gehad heb. Ik heb zoveel plezier dat ik het wel kan uitschreeuwen. Dan komt de hand van een jongen voor mijn ogen, met een witte pil in zijn hand.
,,Wil je er ook één?" vraagt hij aan mij. Ik twijfel.
,,Is dat XTC?" Hij knikt.
,,Je krijgt er een super humeur van."
,,Heb ik dat niet al?" ik doe zogenaamd alsof ik beledigd ben.
,,Jawel, maar hier krijg je zin in nog meer." Zegt hij en houdt nog steeds de XTC voor me. ,,Je hoeft er maar eentje."
,,Oké." Zeg ik. Ik pak de pil en houdt dat in mijn hand. Sara kijkt me aan. ,,Wat? Iedereen neemt toch wel eens een pilletje?" Net als ik de pil in mijn mond wil doen, slaat Sara tegen mijn hand en valt de pil op de grond. ,,Wat doe je?"
,,Juul, dit ben jij niet. Jij haat drugs! Je voelt je rot vanwege Hailey en dat meisje, maar dat kan je op een andere manier oplossen!" Ik kijk van haar naar de pil op de grond. Ach, ze heeft weer eens gelijk! Ik ben verrast dat ik dat nu zeg, na al die drankjes die ik naar binnen heb gewerkt. Ik loop met Sara terug naar onze plek. Ik ga steeds langzamer.
,,Hoe laat is het, Saar?" vraag ik en kijk haar aan. Ze kijk op haar horloge en laat me even los. Ik sta even wankelend op mijn benen.
,,Drie uur 's nachts." Ik kijk haar aan en haar beeld wordt steeds waziger. Ik heb het warm en de zweetdruppels vallen van mijn hoofd. Ik krijg het benauwd en hap naar adem. Mijn ademhaling gaat sneller en mijn hart klopt in mijn keel. Sara zegt nog iets, maar ik hoor haar niet meer. Mijn benen worden zwaarder en ik begin nog meer te wankelen. Ik verlies mijn zicht en val achterover op de grond. Alles wordt zwart voor mijn ogen...


Reacties:


Dominique zei op 16 feb 2014 - 17:58:
Dombo!


elma
elma zei op 28 mei 2013 - 20:58:
snel verder!!


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 28 mei 2013 - 20:49:
Spannúnd!!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 28 mei 2013 - 19:40:

Niet jezelf verzuipen!!!