Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Miley Cyrus » De ontmoeting (AF) » H11

De ontmoeting (AF)

28 mei 2013 - 22:27

1056

3

396



H11

En het verhaal gaat weer verder! Enjoy! ;)

Als ik wakker word, zie ik Sara op haar knieën naast mij zitten.
,,Juul, je bent er weer." Zegt ze en omhelst me. Ik kijk haar niet begrijpend aan. Ik weet niet meer wat er gebeurd is. ,,Je bent tien minuten buiten bewust zijn geweest." Ik kijk haar aan. Dat meent ze toch niet serieus?!
,,Gaat het wel?" de barman kijkt me aan. Ik sta voorzichtig op. Nog een beetje in de war kijk ik de twee aan. Dan voel ik wat omhoog komen en ren naar de toiletten. Ik ga boven de toilet hangen en moet overgeven. Daarna gooi ik water in mijn gezicht en loop terug naar Sara.
,,Zullen we naar jou huis gaan?" vraag ik en kijk Sara vragend aan. ,,Ik heb geen zin in ruzie met mijn moeder. Ze weet niet dat ik hier was."
,,Uhm...dat weet ze wel."
,,Hoe bedoel je?" Sara kijkt me bezorgd aan. ,,Heb je haar gebeld?" Ze knikt. ,,Ah nee! Waarom?"
,,Sorry, maar toen je flauwviel raakte ik in paniek." Ik kijk haar aan en zucht. Ik kan het haar niet kwalijk nemen, ik zou hetzelfde gedaan hebben, denk ik. Sowieso neem ik Sara niks kwalijk. Ze is en blijft mijn beste vriendin, wat ze ook doet.
,,Het is al goed." Zeg ik. ,,Kom we gaan. Ben moe." Sara knikt en samen lopen we naar haar huis.

POV Hailey
De volgende ochtend rond elf uur bel ik weer naar Julia's mobiel. Gisteravond heb ik haar de hele tijd gebeld, maar ik kreeg steeds haar voicemail. Om drie uur werd er even opgenomen, maar gelijk weer opgehangen. Nu wordt er wel opgenomen:
Hallo? Hoor ik een mannenstem zeggen. Huh? Dat is Julia niet.
Hallo, dit is Hailey. Is Julia er ook?
Je bedoeld dat meisje met lang donkerblond haar en blauwe ogen?
Ja.
Die is er niet meer. Vannacht om drie uur is ze hier flauwgevallen, ze had best wat drankjes op en was hier met een meisje. Met hetzelfde meisje is ze weggegaan.
Ik ben even stil. Ze heeft een vriendin?
Hoe kom je aan haar telefoon?
Die heeft ze hier laten liggen. Ik denk dat ze vandaag wel terugkomt.
Oké, bedankt.

Ik hang op. 'Shit!' denk ik en gooi mijn mobiel op mijn bureau. Julia heeft een vriendin!

POV Julia
,,Saar, heb jij mijn mobiel gezien?" vraag ik om één uur 's middags. Ik heb veel water gedronken en ben weer nuchter. Mijn hoofdpijn blijft, maar een paracetamol helpt daarbij. Sara heeft mij verteld wat er gisteravond allemaal gebeurd is. Zo raar dat ik me niks meer herinner!
,,Nee, zit die niet in je tas?"
,,Nee, daar heb ik al vier keer ingekeken."
,,Dan weet ik denk ik wel waar hij ligt." Ik kijk Sara aan.
,,Nou, waar dan?"
,,Nog in de club. Misschien is hij op de grond gevallen toen jij flauwviel?"
,,Dan heeft iemand hem misschien wel gevonden."
,,Ja, dat zou kunnen. Dan kan die hem zelf meegenomen hebben of aan de eigenaar gegeven."
,,Kom dan gaan we nu terug. Ik moet mijn mobiel hebben!" Ik trek Sara mee naar buiten.

Als we bij de club aankomen, komt de eigenaar net naar buiten.
,,Meneer." Zeg ik. ,,Heeft u toevallig mijn mobiel gevonden?"
,,Gisternacht heeft mijn barman een mobiel gevonden. Wacht even." Hij loopt naar binnen.
,,Gaat het weer een beetje?" vraagt Sara aan mij. Ik knik.
,,Ik heb gisteravond best wel veel eruit gespuugd."
,,Aha, dat hoorde ik." Sara lacht en ik ook een beetje. ,,Je was niet zo slim bezig gisteren, hé!"
,,Sorry?!"
,,Ja, hoe haalde je het in je hoofd?!" Ik schrik van haar reactie. ,,Als je die XTC had ingenomen, had je wel dood kunnen zijn!"
,,Doe niet zo dramatisch!"
,,Ja, hallo. Weet je nog de vorige keer toen we hier waren? Toen hadden meiden hier een overdosis genomen. Ze waren overleden in het ziekenhuis. Dat spul werkt verslavend! Als je er een ingenomen had, was je binnen de kortste keren verslaafd." Ik krijg tranen in mijn ogen, ze heeft gelijk! Hoe kon ik ze stom zijn en zo ver gaan! Alleen maar door een afwijzing van Hailey! Sara pakt mijn handen. ,,Juul, ik wil je niet kwijtraken! Je bent mijn beste vriendin!"
,,Ik wil jou ook niet kwijtraken!" zeg ik tegen Sara en omhels haar. Ik begin te huilen en kijk haar aan. ,,Het spijt me!"
,,Hé, het is al goed. Ben allang blij dat je er nog bent." Zegt Sara en troost me.
,,Kijk eens." De eigenaar komt naar buiten met mijn mobiel in zijn hand. ,,Gaat het wel meisje?" de eigenaar kijkt me aan. Ik heb geen zin om het nog een keer te vertellen en droog mijn tranen. Ik pak mijn mobiel.
,,Bedankt dat u mijn mobiel bewaard heeft." Ik kijk op mijn mobiel en zie een beantwoordde oproep. Hoe kan dat nou? Ik heb geen oproep opgenomen of gehoord. Wie zou mij nou gebeld hebben en welke idioot heeft die oproep beantwoord?! Ik kijk de eigenaar aan. ,,Heeft u een oproep beantwoord?" De eigenaar schudt zijn hoofd. Hé, wie dan wel? Dan schiet er door mijn hoofd wat de eigenaar zei: Gisternacht heeft mijn barman een mobiel gevonden. Zou hij die oproep beantwoord hebben? Daar kom ik maar op een manier achter. Ik loop naar de barman die binnen is. ,,Heeft u gisternacht misschien een oproep beantwoord op mijn mobiel?" Hij knikt. Hij was het dus! ,,Wie heeft me gebeld? En waarom heeft u opgenomen?"
,,Je mobiel ging de hele tijd af, ik dacht dat als ik op zou nemen diegene dan zou stoppen met bellen." 'Oké, dat is een foute gedachten!' denk ik bij mezelf. 'Diegene word nu juist aangemoedigd om opnieuw te bellen! Je wordt bedankt!'
,,Wie heeft u gesproken aan de telefoon? Wie heeft me gebeld?" Ik wacht op zijn reactie. Ik moet het weten! Ik kijk hem steeds ongeduldiger aan. ,,Wie heeft mij gebeld? Ik moet het weten!"
,,Oké, rustig maar meisje." Zegt hij. Rustig?! Hoe kan hij nou zeggen dat ik rustig moet blijven? Straks is het een of andere stalker en dan weet die nu mijn nummer. ,,Het was een meisje, genaamd Hailey." Zegt hij. Ik kijk hem aan en mijn gedachten gaan gelijk weer door mijn hoofd. 'Hailey? Waarom belt Hailey mij zo laat? Ik wil haar niet spreken, dat heeft ze toch gemerkt?'
,,Bedankt." Zeg ik tegen de barman. Ik loop de club uit. Ik trek Sara mee en samen lopen we naar mijn huis.


Reacties:


elma
elma zei op 29 mei 2013 - 21:09:
snel verder (:


Maureennx
Maureennx zei op 29 mei 2013 - 15:40:
S
N
E
L

V
E
R
D
E
R
!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 29 mei 2013 - 7:46:
HAILEY IS SINGLE.
JULIA IS SINGLE.

DOE WAT!!!!!