Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me, stupid || ft. Harry Styles » 21.

Kiss me, stupid || ft. Harry Styles

29 mei 2013 - 19:09

577

7

315



21.

Geschrokken kijkt ze me aan. Ze slikt hoorbaar, en opent dan haar mond om iets te zeggen. Maar ze sluit hem gelijk weer. 'Wat is er?' vraag ik poeslief. 'Harry is toch je broer?' vraag ik haar. 'Hoe weet je dat?' vraagt ze me zachtjes. Ik zie de tranen in haar ogen verschijnen. Ik bijt op de binnenkant van mijn lip en probeer mijn lach in te houden. 'Ik heb het van Harry natuurlijk!' Als ze me verward aan kijkt, ga ik snel verder.
'Hij wilt je zien trouwens,' Ik zie hoe haar ogen zich vullen met haat. 'Zeg maar dat ik hem niet wil zien.' Zuchtend kijk ik haar aan. 'Kom op Gemma. Ik weet dat je dit wilt.' zeg ik. Ik leg mijn hand op haar stoelleuning en kom een stukje dichterbij. 'Hij is hier voor jou oke, hij wilt je hier uit redden. Dit is je kans Gemma!' zeg ik. 'Wil je dan niet uit deze shit gered worden?' vraag ik haar zachtjes. Een trieste glimlach vormt zich rond haar lippen. 'Je weet dat we hier nooit weg kunnen komen.'
'Kan me niet schelen. We moeten het minstens proberen! Ik weet het, ik kan totaal niet samenwerken met jou, maar we kunnen dit doen! Als we maar samenwerken,' zeg ik. Ze zucht eens diep, en staat dan op. 'Waar is hij?' vraagt ze me. Met een simpele hoofdknikje laat ik de kamers zien. 'We zitten in kamer nummer 9,' zeg ik. 'Zeg tegen Jessica dat je naar de wc bent ofzo, anders is het te opvallend. We wachten op je Gemma,' mompel ik en keer me om.

Als de deurklink langzaam naar beneden gaat, zie ik hoe Harry omhoog springt. Zenuwachtig kijkt hij naar de deur. Als de deur opengetrokken is, en hij in de ogen van Gemma kijkt, verschijnt er een enorme glimlach op zijn gezicht. Zo mooi en puur dat ik er jaloers van word. Ik zou willen dat hij zo naar me zou kijken. Ja, Gemma is zijn zus, maar hij word heel bij van haar. Ik zou willen dat hij blij van mij word. Als ik zie hoe Gemma zich in Harry's armen werpt, word ik nog jaloerser. Nadat ik mijn blik zorgvuldig van hen afgewend heb, sta ik op. 'Ik moet gaan,' zeg ik zachtjes. Ik trek de deur open, sluit hem weer en leun op het stukje muur naast de deur. Zuchtend laat ik me op de grond zakken. 'Werd je nou echt jaloers van een broer en zus knuffel?' hoor ik een stem me vragen. Als ik opkijk zie ik Zayn naar me grijnzen. 'Hoe weet jij dat?' vraag ik hem. Hij haalt zijn schouders op en gaat naast me zitten. 'Hij houd ook van jou hoor, hij weet het alleen nog niet.' Hij glimlacht, geeft me een klopje op mijn schouder. 'Ik hou niet van hem,' mompel ik en schuif het haar voor mijn ogen weg. 'Natuurlijk,' Een grijns vormt zich rond zijn lippen.
'Niet grijnzen!' roep ik lachend en stomp hem zachtjes op zijn bovenarm. 'Heb je een vriendin trouwens?' vraag ik hem nieuwsgierig. Fronsend kijkt hij me aan. 'Gewoon uit nieuwsgierigheid.' zeg ik grinnikend. Hij knikt glimlachend en staart hij naar de muur tegenover ons. Waarschijnlijk denkt hij nu aan haar, want ik zie liefde in zijn hazelbruine ogen. Ik zou willen dat ik zoveel van iemand hield. Het moet waarschijnlijk geweldig voelen.

~~~
ZET EEN REACTIE ALS JE EEN MELDING WILT, ANDERS KRIJG JE GEEN MELDING


Reacties:

1 2

IloveZayn
IloveZayn zei op 1 juni 2013 - 13:39:
Dit verhaal is zoo.... geweldig
MELDING !!x


lilovelou
lilovelou zei op 29 mei 2013 - 23:08:
Snel verder!!


Maureennx
Maureennx zei op 29 mei 2013 - 22:52:
Love your stories!
Melding
xoxo


1Diloveniall
1Diloveniall zei op 29 mei 2013 - 22:52:
Melding
Melding
Melding
Melding
Melding
Melding
Melding
Melding
Melding


falinlove1D
falinlove1D zei op 29 mei 2013 - 21:58:
She is loveeee
Laat ze maar samen komen!
Snel verder xxx