Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Badgirlz.[pauze] » 005

The Badgirlz.[pauze]

29 mei 2013 - 21:02

419

3

256



005

Spannend hfst! Hope you like it! xx

Toen ik thuis was aangekomen. Dumpte ik mijn fiets in de schuur. Ik liep naar binnen en nog niemand was thuis. Ik liep naar boven om me om te kleden. Toen ik dat had gedaan. Deed ik mijn make-up weer op die er al was gegaan. Daarna keek ik op mijn mobiel. Want ik wist nog niet wat Zayn had gedaan. Ik klikte mijn mobiel aan en zag dat hij iets in mijn notities had geschreven. Ik keek en er stond iets van hem!


Hello,
I want to know more from you.
Do you want a date with me?
Next week?
Send me a message
***.
Xx Zayn.
(*** is zijn nummer)



Omg! Ik heb een date riep ik heel het huis door. Ik zette zijn nummer in mijn mobiel ik werd gewoon hyper. Dit had ik ook al niet durven dromen. Ik moest vanavond vertellen tegen Lara, Thomas en Rowan. Dat ik gewoon een date heb met Zayn Malik! Ik verstuurde een berichtje naar Zayn:


Hello,
Yes, I do want A date with you.
I can come next week.
Where do you want to meet at?
See you then!
Xx Romy.



Ik had nu super veel zin in volgende week. Ik heb nu voor het eerst een date. Super spannend.

Na het eten ging ik weer naar Lara. Ik pakte mijn fiets en deed muziek op. Natuurlijk One Direction. Na een paar min fietsen was ik er. Hoooii Lara zei ik toen Lara de deur open deed. Zullen we gaan naar het park? Vroeg ik? ‘’Heeiii Romy, Ja is goed. Ik zeg het wel even tegen mijn ouders dat ik ga.’’ Zei Lara. Toen ze terug was pakte ze ook haar fiets en fietsten we naar het park waar de laatste tijden echt veel dingen gebeurde.

Aan gekomen in het speeltuintje waren we nog alleen. We dachten dat Thomas en Rowan wel later kwamen. Het was al laat. En ze waren er nog niet. Ze kwamen steeds maar niet. Het was nu al 21:45 en nog wachten we heel even. Het duurde echt super lang. En ze kwamen maar niet. En toen voelde ik een hand op mijn rug ik schok. Ik dacht dat het hun waren maar het waren hun niet. Ik kreeg een zak over mijn hoofd heen. En precies op het zelfde moment ook bij Lara. Ik gilde kei hard en het hielp maar niet. En Lara deed het ook. We werden mee genomen naar de bosjes aan de over kant. De zak over mijn hoofd verdween ik kon eindelijk zien of het Thomas of Rowan was. Toen zag ik dat..


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 29 mei 2013 - 21:12:
Omg, omg, what did just happen???
That just can't be happening!!
Snel verder
xXx


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 29 mei 2013 - 21:12:
Spannúnd!! Gauw verder!


Janitaa
Janitaa zei op 29 mei 2013 - 21:07:
Omg! Spannend! Sneeel veedeeer!
Xx