Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Theodoor Noot » Proloog

Theodoor Noot

11 april 2009 - 19:02

232

0

263



Proloog

Het is donker, de wind raast langs het huis heen. Regen kletterd tegen de ramen, donderslagen volgen elkaar in een hoog tempo op. Een luide krak, wat weerklinkt als het geritsel van een muis, laat men weten dat er een boom geraakt is. Binnen schreeuwd een vrouw. Ze ziet er slecht uit, mishandeld. Haar lijdensweg resulteerde in deze weeën. De bevalling van haar kind. Haar enigste kind, zoals later blijkt. Naast haar staat een donkerharige man. Zijn duistere ogen zijn alleen gefixeert op het hummeltje wat naar buiten komt.
"Schiet dan toch eens op, vuile bitch!" schreeuwd de man woest. Het lijkt alsof hij denkt dat zij de hand erin heeft hoe snel het zal gebeuren.
De vrouw jammert van angst, puft en perst weer met al haar kracht verder. Langzaam maar zeker komt het hoofdje steeds verder tevoorschijn. Op het moment dat de hele kamer verlicht wordt door een erg nabije donderslag, is het kleine hoofdje eruit. Op het kopje zit kleverig zwart haar. Op het gezichtje zit het bloed van de moeder.

Nog geen half uur later is het kind geboren. Voordat het ging huilen, keek het zijn vader eerst een paar luttele seconden aan. Pas daarna volgde een verschrikkelijk gekrijs, het gehuil van een baby. Theodoor Noot, de zoon van Leonardo en Natasha. Slechts een ding valt erg op aan hem. Zijn ogen, zijn irissen, hebben een felrode kleur.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.