Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Op tour met...ONE DIRECTION!?! » Hoofdstuk 12

Op tour met...ONE DIRECTION!?!

31 mei 2013 - 18:08

647

2

186



Hoofdstuk 12

Miki's POV

Ik loop samen met Harry terug naar de tourbus. Het begint al langzaam donker te worden en de jongens waren een paar minuten geleden al terug gegaan. "ik had het leuk vandaag" zegt Harry. Ik knik even en laat een glimlach zien. Harry pakt mijn hand vast en loopt verder. Als we binnen zijn staat er al eten voor ons klaar. Harry en ik gaan bij de rest zitten maar mijn gedachten dwalen af naar de 2 weken die we nog hebben. Zonder mijn eten verder op te eten loop ik naar de slaapcabines en ga ik op mijn bed liggen.

Harry komt even later nog bij me kijken maar ik zeg hem dat ik even alleen wil zijn. Hij knikt en geeft me nog een kus voor hij weer weg gaat. Het duurt daarna niet lang voor ik in een onrustige slaap val. In mijn droom speelt zich een gebeurtenis uit mijn verleden af.

----------Droom----------

Ik loop met versnelde passen over het schoolplein. Het is de eerste dag van het school jaar en voor mij mijn eerste dag op de middelbare school. Met mijn hoofd naar de grond gebogen en mijn tas op mijn rug loop ik naar de ingang.

In het eerste uur krijgen we ons rooster en maken we kennis met de rest van de klas. Ik was aan de enige tafel gaan zitten die nog over was. Terwijl onze mentor uitleg geeft over het rooster en de lessen staar ik naar buiten. Soms voel ik ogen in mijn nek prikken. Ik weet gewoon dat de anderen me vies aankijken maar ik besluit niet om te kijken en te doen alsof ik het gefluister over mijn kleding niet hoor.

Het uur kruipt langzaam voorbij, net zoals onze eerste les. Als het dan eindelijk pauze is loop ik naar de kantine waar ik achterin in een hoek ga zitten. Ik krijg rare blikken van de mensen om me heen. Ik had van tevoren al geweten dat ik anders zou zijn dan de andere kinderen. Ik had een andere kledingstijl en een aparte muzieksmaak. Ik hou niet van vrolijke felgekleurde kleding, nee, ik geef de voorkeur aan een zwarte skinny jeans, een strak shirt met de naam van mijn favoriete band (Black Veil Brides) erop en zwarte versleten all stars.

Als de bel gaat pak ik mijn rooster en kijk ik naar welke les ik moet, muziek. Eindelijk, iets waar ik van hou. Ik doe mijn tas op mijn rug en begin richting het lokaal te lopen waar ik heen moet. Als ik merk dat ik verdwaalt raak zucht ik even. Ik slenter verder door de gangen terwijl ik de bordjes af lees, zoekend naar het lokaal waar ik moet zijn. Als ik het lokaal aan het einde van de gang zie wil ik er heen lopen maar net op dat moment komt er een meisje van mijn klas naar buiten. Ze lijkt nogal boos, zou ze ruzie hebben gehad met de leraar? “wat zit je te staren!?” snauwt ze naar me. Staarde ik dan? “Ik ehm..ik” stotterde ik. “ik vroeg je wat!” zegt ze terwijl ze dreigend op me af komt lopen. Ik doe een paar stappen achteruit maar het meisje had me al een duw gegeven waardoor ik met de zijkant van mijn hoofd tegen een prijzenkast aan de muur knal. Ik zak omlaag en voel dat er wat nats langs mijn oog rolt. Ik rijk er met mijn vingers naartoe en als ik ze bekijk zie ik dat er bloed op zit. Ik slik even en kijk naar het meisje.

----------Einde droom----------

Ik schrik wakker en kijk om me heen. Ik voel op de plek waar een paar jaar geleden dat bloed had gezeten en merk dat er nu niks zit. Het meisje wat ik in mijn droom zag was Melanie, ze zou me na die ene dag de rest van mijn schooltijd achtervolgen en mijn klas tegen me opzetten.


Reacties:


Team1D
Team1D zei op 2 juni 2013 - 11:55:
Meldinnggg


Team1D
Team1D zei op 2 juni 2013 - 10:46:
Meldinnggg