Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » True Love Never Dies At Hogwarts » H1

True Love Never Dies At Hogwarts

3 juni 2013 - 17:50

397

3

299



H1

Het eerste hoofdstuk. Hoop dat jullie het leuk vinden!

Dit word mijn eerste jaar op Zweinstein dacht Elena in zichzelf. Ze zat op een trapje van het weeshuis in London. Vorig jaar zomer overleden haar ouders bij een ongeluk. De brief van Zweinstein was het beste dat haar sinds dien was overkomen. Ze kreeg nooit post want ze had geen familie meer. Het weeshuis was nou niet bepaald leuk. Er gebeurde haar vaak onverklaarbare dingen. En daar kreeg ze dan ook nog straf voor! Nu weet ze alles. Ze schrok wel toen ze de brief kreeg. Ze wist helemaal niet dat er toverkunst was! Dat was nep. Tot dat ze de brief kreeg.

‘ELENAAAAAAAAAAAAA! WAAR BEN JE?’ Schreeuwde Janine. Janine is de ergste bergelijder ooit! Ze sloeg Elena de hele tijd. Elena schrok op. ‘ik ben buiten!’ Riep ze terug. ‘Je moet bijna gaan joh’ Janine keek haar woest aan. ‘Zo dus je gaat weg? Wil eindelijk iemand je hebben?’ Vroeg Chantal arrogant. Elena haar nekharen gingen overeind staan. Chantal brr ze rilde er van. Chantal zat haar al dwars sinds ze hier kwam. ‘Nee ik ga naar een to…. ehh een koststchool’ Pffieuw bijna zat ze in de problemen. Niemand wist van Zweinstein behalve Lieke de leukste bergelijder van allemaal. ‘haha alsof jij dat kan halen’ lachte Chantal haar uit. Ze zag Janine grinniken

Elena liep weg om haar spullen te pakken. Daar stond ze dan in haar kamer. Ze keek rond. Toch waren hier ook wel leuke herinneringen. Samen met Heike kussengevecht of snoepjes gooien. Ze moest lachen bij de gedachte. ‘Elena?’ vroeg een droevig stemmetje. Daar was ze Heike. Elena draaide zich om en vloog Heike om de hals. Ze moest huilen. Heike ging echt naar een kost school. Ze vond het ontzettend jammer dat Heike niet mee ging. Ze huilden nog wat. Op eens voelden ze twee stevige en sterke armen om hun heen. Het was Rick. Elena’s beste vriend. Hij was dan wel 16 maar de liefste jongen die er was. Hij is homo maar dat maakt niemand wat uit. Elena zag dat hij ook moest huilen. ‘Ik wil dit ontroerende moment niet ontbreken maar Elena we moeten gaan’ zei Lieke Elena draaide zich om. Ze liepen naar de auto. Rick pakte haar twee handen. ‘Je gaat wel schrijven he?’ vroeg hij met betraande ogen. ‘Ja tuurlijk! Jullie allebei elke dag. Ze moesten lachen. Elena stapte in en de auto reed weg.


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 16 aug 2013 - 14:27:
heyy cool storyy


Rukia
Rukia zei op 5 juni 2013 - 23:22:
hey nog een HP fan
klinkt als een leuk eerste hoofdstuk, ga snel verder lezen


Tallietje
Tallietje zei op 3 juni 2013 - 18:23:
hij is echt kei leuk, ben zelf ook een HP fan
ben benieuwd naar je volgende deel...

greetzz