Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end] » ---> 14 Drunk

I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end]

4 juni 2013 - 16:37

1103

3

402



---> 14 Drunk

SORRY, SORRY, SORRY dat het zo ontzettend lang heeft geduurd! ik was ipseriatieloos en had me examens zooi. ik heb de titel veranderd omdat ik het beter vind dit was eerst Ik Geloofde Niet In Love At First Side. En ik heb een Trailer gemaakt. Take a look: [url] http://www.youtube.com/watch?v=w5WSktVEHno [url/]

“ik zie jullie weer om 7 uur bij ‘the 02’ “ zegt Paul en hij zet ons bij het complex af. We gaan voor het eerst repeteren voor de tour. Maar wat ga ik doen in die 3 uur. Niall en Louis gaan voetballen en aan gezien ik echt super slecht voetbal heb ik geen zin om mee te gaan. Zayn vraagt wie er mee gaat shoppen. Liam stemt in maar ik niet heb geen zin om geplet te worden door fans. Ik wil Ed smsen die heb ik al een tijd niet gesproken. Ik kijk op me mobiel maar heb al een sms van hem.
Hee, Curly!
Ik heb een nieuw nummertje. Kom je hem even keuren? Enne volgens mij heb jij mij ook nog wel wat te vertellen!
ik sms hem dat ik er aan kom. Ik roep voor dat ik weg ga nog naar Niall, Mary en Louis die aan het voetballen zijn of ze mee gaan maar niemand stemt in. Had ik ook niet verwacht. Ik stap in me auto. Ik zet de radio keihard terwijl ik het pad af draai.
De bas pleziert mijn oren als ik al weer voor zijn studio sta. De portier die me ondertussen wel kent laat me door. Ik open de deuren en hoor het liedje al.
There maybe other people like us
You see the flicker of the clip when they light up
Flames just create us, burns don't heal like before
You don't hold me anymore.
Klinkt er. Ik ga op de bank zitten de er staat. Hij lacht even naar me en zingt dan veder. Hij heeft echt een geniale stem. En dan vooral de teksten die hij schrijft ik heb zo’n respect voor hem. “echt gewoon ziek! Hoe kom je toch elke keer weer op die geniale teksten.” Zeg ik als hij naar me toe komt lopen en naast me komt zitten. “thanks” antwoord hij. Hij haalt een briefje uit zijn zak. “Er kwam gister een jongen naar me toe lopen en hij gaf me dit ik moest het aan jou geven maar mocht het niet lezen.” Zeg hij er bij. Ik pak het briefje aan en lees het. Ik trek wit weg. Ik weet niet wat ik moet zeggen ik weet niet wat ik moet denken. `wat staat er?” vraagt Ed. Als ik niet reageer pakt hij het briefje uit me handen. En leest hard op:
Harry,
Ik weet alles van je. Je moet een ding onthouden ik krijg Emily terug. En ik zal niet op geven totdat ik haar weer heb. Ik maak je kapot. Jij gaat dood.
Owen.
“jezus die gozer is ziek” zegt Ed nadat hij de woorden heeft laten binnenkomen. “wie is hij?” vraagt hij na een korte stilte. “uuh,.. haar uuh.. ex ofso..” krijg ik met moeite uit me mond. “jezus man. Heftig” zegt hij dan en hij leg een hand op me been. Ik bijt op me lip. “je moet haar bellen man” probeert Ed. Ik schut me hoofd. “ik wil niet dat ze zich zorgen ga maken.” Mompel ik dan nog net verstaanbaar. “doe het nou maar.” Zegt Ed dan. Ik kijk hem aan. Zal ik het doen? Nee ze zou zich alleen maar zorgen maken. Ik schut me hoofd weer. Dan raap ik me zelf bij elkaar en zeg: “ik laat me leven niet leiden door hem. Dan krijgt hij wat hij wil. En bovendien zal het wel los lopen.” Ed geeft me een klop op me been. “precies?” zegt hij erbij. Ik glimlach. “biertje?” vraagt hij dan. Ik kijk op me horloge. “een snelle dan over 20 minuten moet ik naar ‘The O2’ zeg ik terwijl ik het briefje verfrommel en in me jaszak doe. Ed knikt en bukt zich voor de koelkast. Hij pakt twee biertjes en gooit er eentje naar mij toe. “Na twintig minuten gepraat te hebben stap ik weer in me auto en rij naar ‘The O2”. De jongens zitten met een paar van het managementen de band op het podium. Ook Andy Liam zijn beste vriend was er. “oke nu we compleet zijn heb ik slecht nieuws” begint Paul als ook ik zit. “jullie zijn uuh..” hij maakt zijn zin niet. “Ja? Ga veder.” Zegt Louis een beetje geïrriteerd. “genomineerd voor de Brits!” zegt hij dan uber vrolijk. We schreeuwen het alle vijf uit. “kom jongens dat moeten we vieren.” Roept Niall. “kroeeeg!!” schreeuwen we uit. We willen al weg lopen als Paul ons terug roept. “Ho Ho, eerst nog repeteren boys.” Zayn zet een pruillipje op. “pleaseeee?” zeggen Zayn en Liam die ook een pruillip op zet met een baby stemmetje. “Nee jongens jullie moeten professioneel zijn.” Ik lucht eens diep “Kom op Curly, het is maar een uurtje” zegt Josh de drummer. Ik lach en loop het podium op en sms Emily en Ed snel dat we genomineerd zijn. Na een uur geklier en geschreeuw van Paul zitten we in een busje. Andy en Josh gaan ook mee. Andy had de kroeg uit gezocht. Als we voor het bebouw staan blijkt het een karaoke bar te zijn. “aah nee.. Andy serieus?” zegt Josh diep zuchtend. “kom op straight hair, het is maar een avondje” zeg ik met me beste imitatie van zijn stem. hij glimlacht. En met een nee schuddend hoofd loopt hij mee naar binnen. Er zijn niet veel mensen maar het is ook niet leeg. Er staat een podiumpje met een scherm en microfoon waar een gozer van 20 door staat te blèren. Er zijn niet te veel meiden. Dus een paar fotos en handtekeningen en zingen maar..
Ik en louis zijn de eerste te gaan zingen. We zingen ‘Just Give Me A Reason’ van Pink en Nate Ruess. Ik zing de stukjes van Nate en Louis de stukjes van Pink. Iedereen is al flink aan geschoten als we besluiten naar huis te gaan en een nachtje door te gaan. Morgen hebben we toch een ochtendje vrij. En Na een paar biertjes en wat mix drankjes weet ik niks meer dan dat ik met me jas en me kleren alles aan op de grond naast de bank waar Niall op lag te slapen wakker werd. Het is echt een rotzooi. Overal liggen flesjes en blikjes een half afgerolde wc papier rol. Waar van de andere helft om een stoel gewikkeld zit. Als ik de keuken binnen loop is het daar nog erger dan in de woonkamer. De hele tafel bedekt met blikjes, flesjes en etensresten. De koelkast staat open en de lades van de vriezer staan op het aanrecht. “what the f*ck is hier gebeurt?” zegt Zayn die net binnen kwam. Ik draai me naar hem toe. “weet jij het?”


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 21 aug 2013 - 18:43:
OEH!!! Spannend! Snel verder lezen


Lotteimy
Lotteimy zei op 7 juni 2013 - 16:48:
Ooooh spannend!
Inderdaad, dit was echt het wachten waard,
snel (of nou ja, sneller) verder! X


PeachyFull
PeachyFull zei op 5 juni 2013 - 19:34:
Dit is het wachten allemaal waard geweest <3