Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Persoonlijke Stand alone's » Lotteimy's Stand alone (persoonlijk)

Persoonlijke Stand alone's

4 juni 2013 - 19:50

674

2

252



Lotteimy's Stand alone (persoonlijk)

Daar is i dan! xx Hope you like it! xx

Ik (Lotte) werd wakker. Vandaag was het mijn verjaardag. Vandaag was ik 18 geworden. Ik ging er groot feestje dit keer geven. Het mocht gelukkig van mijn ouders. Ik had al veel mensen uitgenodigd. Het waren wel mijn aller beste vriendinnen. Ik zei de hele tijd tegen mijn ouders. Als er ook gast optredens mochten komen. Maar dat mocht niet van mijn ouders. Het werd maar afwachten wat er zou gaan komen. Als er wat komt. Ik stapte uit mijn bed en liep naar mijn kast. Mijn mooie nieuwe jurkje hing er ook in voor vandaag. Het paste heel mooi bij mijn lengte. En bij mijn lange bruine haren. Ik deed gouw mijn jurkje aan en natuurlijk mijn make-up. Het belangrijkste daar van. Was mijn mascara, die moest ik natuurlijk op hebben. Ik kon mijn mascara niet meer vinden. Dit was een ramp. Ging er rond in mijn hoofd. Hoe kan ik zonder mascara de deur uit? Ik zocht mijn hele kamer door. Hij was weg. Ik moest hem vinden. Het was al bijna tijd. Dus ik moest opschieten. Gelukkig heb ik een oudere zus. Ik liep daar heen en zocht mascara. Toen zag ik die van mij. Mijn zus had mijne dus gepakt. Ik rende terug naar mijn kamer. En deed mijn make-up verder op. Ik liep naar benden. en zag dat er allemaal ballonnen en slingers hingen. En zelfs allemaal ballonen met 18 er op. ‘’Gefeliciteerd!!’’ Riep iedereen. Ze zongen nog een liedje voor mij. en het klonk best mooi. Ik pakte mijn cadeaus uit. En het was alleen maar spulletjes van One Direction. daar was ik super blij mee. Nadat ik klaar was. En gegeten had liep ik naar boven. En zette al mijn nieuwe spulletjes in mijn slaapkamer. Op een mooi One Direction hoekje. Waar ook al mijn andere One Direction spullen lagen.

‘’Lotte ben je klaar?’’ Riep mijn moeder. Die benden stond. Ik keek nog een keer op mijn spiegel of ik er nog goed uit zag. En liep naar benden. ‘’Als je klaar bent loop maar naar buiten’’ Zei mijn vader. Ik liep naar buiten. Mijn lange bruine haren gingen mee waaien in de wind. Toen zag daar een vette limo staan. De deur ging voor mij open. Ik keek achter om en mijn ouders knikten. Ik stapte in. ‘’Surprise!!’’ allemaal jongens. Ik schrok me dood. Ik wist niet dat er meer mensen in zouden zitten. Ik keek de jongens aan. En ik kon het niet geloven. Het was One Direction. Die tegen over mij zat. Mijn mond viel open. ik kreeg tranen van geluk. ‘’Hoooii Lotte’’ Zei Zayn. Hoooii zei ik met gelukstranen in mijn ogen. ‘’Was het een leuke verassing?’’Zei Harry. Jah zeker weten, dit was wat ik wou. De deur ging naast me dicht. En de auto ging rijden. Ze gaven me allemaal en knuffel.

Aan gekomen bij de zaal. Kon ik het nog niet geloven. Ik liepen naar binnen, iedereen was er al. En toen ik binnen was ging One Direction zich klaar maken voor hun optreden. Het was echt super gezellig. Maar ik zei nog maar niks tegen mijn vriendinnen enzo. Dat One Direction er was. Dat was een verassing. Mijn ouders hadden ook een dj geregeld. Hij draaide hele leuke muziek. En na een paar min begon de dj te praten: ‘’Lotte kun je even naar voren komen’’ Ik liep naar voren ik wist wat er ging gebeuren. De dj zette What Makes You Beautiful op. En toen kwam One Direction te voor schijn. Ze zongen het nummer. En al mijn vrienden die er ook fan van waren moesten gillen. Het was echt een super leuke feestje ooit. We zongen met ons alleen Karaoke en gingen dansen op de muziek van de goede Dj. Eigenlijk kon ik nog steeds niet geloven dat het echt 1D was. Die avond had ik bijna geen stem meer over. Ik was echt smoor verliefd geworden op Zayn. En volgens mij werd Zayn dat ook wel op mij… Ik kreeg zelfs zijn nummer. Hij wou mij beter leren kennen…


Reacties:


laurastyles
laurastyles zei op 23 juni 2013 - 16:20:
haha dat dacht ik ook!
xx btw leuk!!@!


Lotteimy
Lotteimy zei op 4 juni 2013 - 21:19:
AAAAAAH ZO LEEEEUUUK!
Haha ik dacht even dat de dj, DJ Malik was
Domme ik Maar ik vind mn SA heel gaaf!
Thank you soooo much Love ittt xx