Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Fake... [AF!] » 22

Fake... [AF!]

5 juni 2013 - 20:05

740

16

706



22

Written by Lianne :)! Na de lange break gaan we toch echt weer beginnen! Enjoy allemaal! XOXO Het Beroemde Klopgeestenduo Met Beschamende Achternamen.

Louis:
Eleanor komt aanrennen. Verschrikt kijk ik hoe ze nadert, en dan naar haar achtervolger... Harry!? Vlug laat ik Eleanor binnen en gooi ik de deur dicht. Er klikt een doffe klap, gevolgd door gebonk en geschreeuw, 'Doe eens open!' De andere jongens staan verschrikt achter mij.
'We moeten hier weg,' zeg ik. Terwijl we naar de achterdeur lopen vertel ik het hele verhaal rond de briefjes. Die van Harry, die van mij. En natuurlijk over mijn verdenkingen. Eleanor is nog steeds in shock, maar nog bewust genoeg om te vertellen over haar achtervolging. Dan zijn we bij de achterdeur. Ik wil hem net van het slot halen, als Harry de tuin in komt. Verschrikt rennen we allemaal weer weg. Er ik nog maar één optie, de helikopter! Ik wenk en vlug rennen we naar boven, naar de zolder, naar het dak. Vlug stap ik in de helikopter en de anderen gaan naast en achter mij zitten. Eleanor is nog een beetje in shock, waardoor ze wat langzamer loopt. Opeens komt Harry het dak op en grijpt Eleanor vast. Hij sleept haar mee naar binnen. Eleanor gilt en ik spring uit de helikopter. Ik ren naar de deur, maar de deur zit al op slot! Shit! Ik zak verslagen neer op het dak. Perrie weg, Eleanor weg, Harry ook weg, want dit is echt niet de echte Harry... Ik zucht.
'Kom er maar weer uit, Eleanor is weg,' zeg ik zacht, terwijl het geluid klinkt van een vertrekkende auto. Iedereen komt uit de helikopter en lopen naar de deur. Zayn komt naar me toe en helpt me overeind. Hij slaat een arm om mij heen.
'Ik weet hoe het voelt, het is vreselijk...' Fluistert hij tegen mij en helpt me richting de deur. Danielle is al druk bezig met een haarklipje en al snel klinkt er een "klik". De deur gaat open en we gaan stilletjes naar binnen. Niall begint voor het eerst niét over eten, en Zayn niet over zijn haren. Liam drukt Danielle stevig tegen zich aan, bang haar ook kwijt te raken. Verdrietig gaan we allemaal weer naar beneden. Stilletjes gaan we op de bank zitten. Dit is al nummer 2…


Edward:
Ik bonk hard op de deur, maar ze doen niet open. Integendeel, ze rennen weg! Snel ren ik naar de steeg en ren de achtertuin in. Ik stop voor het raam en bonk weer. Ze kijken me verschrikt aan en rennen naar de gang. Ik hoor voetstappen op de trap, shit! Ik loop een rondje en zie het raam van de WC open staan. Ik wurm me er zo snel ik kan doorheen en sluip ze dan achterna, naar boven. Ik volg ze tot de zolder. Ik hoor de deur van de helikopter, dubbel shit! Ik open snel de deur en ren op Eleanor af, die als enige nog naar de helikopter loopt. Ik grijns, langzaam van de schrik. Ik pak haar snel beet en sleep haar weer naar binnen. Ik houd haar in een houdgreep en draai meteen de deur op slot. Er klinkt gerommel aan de deur en gevloek. Ik lach kwaadaardig en neem Eleanor mee naar beneden. Ze protesteert flink en trapt doelgericht. Een pijnscheut schiet door mijn knie en even verslapt mijn greep. Maar het is te kort voor Eleanor om te ontsnappen. We lopen naar buiten en mijn handlanger duwt een zak over haar hoofd. Ook boeit hij haar en samen gooien we haar in mijn auto. Samen scheuren we weg.
‘Thanks! Ook al doe je dit gedwongen, je bent een goede handlanger, Gemma.’ Grijns in. Ik kijk even om, waar Eleanor ligt te spartelen en te murmelen op de achterbank. Opeens besef ik iets en trap daardoor per ongeluk op de rem. Auto’s toeteren en wijken uit. Één steekt zelfs zijn middelvinger naar me op en roept iets. Shit shit shit! Nu weten ze natuurlijk dat er iets niet klopt! Mijn gezicht betrekt. Louis moet daarnet uitleg hebben gegeven over mijn gedrag, hij heeft alles verraden! Hij is te slim… ‘Gemma! Jij gaat Louis om zeep helpen, zo snel mogelijk!’ Bang kijkt ze me aan.
‘Wanneer?’ Stottert ze. Ik kijk haar vals aan. ‘Nu, Gemma. De tijd is rijp. Mijn lijstje krijg ik nooit meer af nu ze iets door hebben. Nu is het spel in volle gang!’ Met die woorden duw ik Gemma de auto uit en scheur ik verder. Even Eleanor afleveren en kijken hoe het met mijn gevangenen gaat!


Reacties:

1 2 3 4

RivLovee
RivLovee zei op 15 dec 2013 - 16:34:
Dit is al nummer 2…,
nee sufferds, 3, Harry ook! En eigenlijk 4, May


1D4EVER
1D4EVER zei op 7 aug 2013 - 10:37:
LOUIS WTF VLIEG ER MET DE HELIKOPTER ACHTERAAN ZODAT JE WEET WAAR IEDEREEN IS EN WAAR ELEANOR NAARTOEGAAT + IN DE LUCHT GEBEURT ER NIKS MET JE


falinlove1D
falinlove1D zei op 9 juni 2013 - 10:39:
Edward i s gewoon heel gek geworden!!!!
Laat Gemma de jongens alles vertellen en dan ontsnappen ze allemaal
Xxxx


lilovelou
lilovelou zei op 8 juni 2013 - 9:23:
Mindfuck...




(Ik las wat reacties terug, en dit woord kwam op in mijn hoofd....)


Maureennx
Maureennx zei op 6 juni 2013 - 19:48:
O. M. G.
Gemma helpt denk ik mee omdat Edward heeft gezegd dat hij Harry anders ging vermoodren ofzo. En als ze hem hielp dat hij bleef leven.. ):