Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » True Love Never Dies At Hogwarts » H5

True Love Never Dies At Hogwarts

5 juni 2013 - 22:55

637

5

296



H5

Hope you like it. OH JA. HET LOOP NIET VOLGENS DE HARRY POTTER BOEKEN. IK BEDOEL NIET NA HET VERHAAL UIT DE BOEKEN ~~

Elena vergat te lopen en kreeg een duwtje van de Griffoendor kant. Ze liep naar de kruk. Ze ging er op zitten en trilde van top tot teen. Ze voelde de hoed op haar hoofd glijden. Ze hoorde de stem ‘Hmmm jij bent een moeilijke’ zei hij ‘Ik heb een besluit genomen’ Elena’s hart bonkte in haar keel. Ze dacht aan Daf en Lindz die bij Griffoendor zaten. ‘Griffoendor!’ riep de hoed. Haar hart sloeg over. Ze kom wel juichen. Ze liep naar de tafel van Griffoendor. Haar afdeling. Ze ging zitten. De sortering ging verder. Daf zat naast haar en Lindz tegen over haar. Ze voelde een klopje op haar rug. ‘Harry!’ zei ze. Naast hem zat Ron en tegenover hun Hermelien. ‘Wat leuk dat je bij ons zit meid!’ Zei Hermelien. Ron lachte instemmend. Lindz en Davina keken met grote ogen naar Elena en haar drie vrienden. ‘Oh dit zijn Davina en Lindz’ zei Elena. Nadat ze gezellig kennis hebben gemaakt kwam het eerste maal. Het was heerlijk! Ze aten en aten en aten. Zoon lekker maal had ze nog nooit in het weeshuis gehad. Er kwam ook nog een toetje. Een toetje? Nee 5 soorten taart en allemaal lekkers! Ook dit was geweldig!

Nadat ze zich vol hadden gegeten moesten ze een jongen volgen. Hij bracht ze naar de leerlingen kamer van Griffoendor. Ze keken hun ogen uit. Het was geweldig. Ze werden naar hun slaapkamers gebracht. Lindz natuurlijk naar de jongensslaapzaal. En Daf en zij naar de meidenslaapzaal. Ze hadden hun bed gevonden. Daf en zij sliepen naast elkaar. Er waren ook een paar bedden die van oudere jaars waren. Ze keek op de hutkoffer aan de andere kant van het bed. H. Griffel. Hermelien! Dacht Elena. Hoe mooi kon het worden!

Iedereen sliep al. Elena kon niet slapen. Ze keek naar Davina. Die sliep ook nog niet. Ze slopen samen naar de leerlingen kamer en gingen op de bank voor de haart zitten. Ze giechelden en vertelde elkaar verhalen. Ze zagen niet dat Harry beneden kwam zitten. Hij ging aan het tafeltje zitten en luisterde naar de giechelende meiden . ‘Mijn ouders waren zoo blij toen de brief kwam! Ik wist het natuurlijk al maar toch het was gaaf! Hoe reageerde die van jou? ‘ ratelde Davina. Elena schrok. Ze voelde tranen branden. Ze had vandaag niet aan ze gedacht tot nu. ‘I..ik weet niet hoe ze gereageerd z….zzouden hebben’ er rolde een traan over haar wangen. Davina werd een beetje bleek. ‘Weten je ouders niet dat je hier bent?’ Elena’s lip begon te trillen. ‘m…m…m…mijn ouders zijn d…d….do…doo…’ ze kon het woord bijna niet over haar lippen krijgen. ‘dood!’ Davina trok lijk bleek weg. ‘Gaat het?’ Harry was opgestaan en deed net of hij net binnen kwam. Elena keek hem aan. Ze was verschrikkelijk aan het huilen. Davina sloeg haar armen om Elena heen. Harry legde een hand op Elena’s schouder. Gek genoeg voelde ze het branden op die plek. Niet vervelend branden maar raar. Elena werd al kalmer. ‘Sorry dat ik me zo laat gaan’ zei ze. ‘Dat hoeft niet joh!’ zei Davina. ‘Ik weet niet wat ik zonder mijn ouders zou moeten’ vervolgde ze. ‘Ik heb ook geen ouders meer, ze zijn vermoord.’ Zei Harry. Opeens schoot Davina op. ‘JIJ BENT HARRY POTTER! ‘ riep ze ‘ssstttttt’ zeiden Elena en Harry tegelijk . ‘Ja ik ben Harry Potter’ Zei Harry. Elena snapte er helemaal niks van. ‘Wat is daar erg aan?’ vroeg ze. ‘Weet jij niet wat zijn verhaal is?’ vroeg Davina niet begrijpend. ‘Davina, ze is opgegroeid in de dreuzel wereld ‘ Zei Harry. Davina werd knalrood. ‘Sorry Elena’ zei ze. ‘Maakt niet uit hoor’ Elena moest weer lachen. Na wat gepraat te hebben gingen ze allemaal naar bed. Elena dacht nog even na in bed. Ze zou een top tijd hier hebben.


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 22 okt 2013 - 17:48:
Okee, Anne. Jij en ik moeten praten: GA VERDER MET DIT SUPERFANTASTISCHE VERHAAL!!!!!!!!! Beste vakantie ooit is toch bijna klaar!
Xxxx Je girll uit Enschedeeee


RivLovee
RivLovee zei op 16 aug 2013 - 14:38:
Heyy meis schrijf verder aan dit verhaal! xx


RivLovee
RivLovee zei op 16 aug 2013 - 14:38:


lovelouis
lovelouis zei op 10 aug 2013 - 11:20:
Leukk!!!!!
Snel verder!!!!!
Geef mij maar een melding!!!!!!


Tallietje
Tallietje zei op 13 juni 2013 - 18:53:
leukkk, snel weer verderr

greettzz