Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » 365 days of my life » 7-06-2013

365 days of my life

8 juni 2013 - 0:42

755

2

211



7-06-2013

Romy=Roomijs- mijn bed maatje Nanette- One Direcion Freak Iris T- Tja, daar kom je wel achter Iris V- We denken altijd aan elkaar Sammy- Spelletjes verslaafd op mobiel Gilles= fransje - vriendje van Nanette Cas- Tja, ruzie met hem sinds het uit is Olav- altijd wel stil Joeri- de duivel Chris- niemand mag hem Namen die niet zijn genoemd hier zijn klasgenoten of vrienden.

Eerst uur vrij!! ik kijk op me wekker. half 6 is het ik heb nu nog 2 uur om te slapen. Geweldig om dat je te realiseren.Ik sluit me ogen maar en probeer nog wat te slapen. Alleen zijn me hersenen het daar niet zo mee eens. Ik begin opeens vol op te denken aan Lars. Dat hij een lief lachje heeft en echt super lief is. En dat hij zowat nog nooit gemeen tegen me is geweest. Hij is ook super aardig. Hij is gewoon schattig en daar mee uit. Nou ja, ik denk nu toch al aan Lars dan kan ik even goed de hele tijd wakker blijven. Ik zet mijn radio aan en begin mee te zingen. Opeens besef ik me dat iedereen nog ligt te slapen dus ik zing wat zachter mee. Ik kijk op me wekker en besef me dat het al half 8 is. Tijd om op de staan, razend snel sta ik. Toevallig had ik de kleren voor vandaag al klaar gelegd. Mijn kleren heb ik zo aan. ik maak me bed op en was me gezicht.
Het mascara potje wat voor me staat heb ik binnen 1 seconden al vast en los gedraaid. Voorzichtig haal ik het borsteltje over mijn wimpers. Snel haal ik een natte borstel door me haar voor extra krul.Tanden nog even poetsen. Ik stap razend snel in me schoenen en zucht. Ik loop naar de deur en grijp mijn schooltas mee. Langzaam loop ik naar de gang en laat daar me tas neervallen. Ik buig me voorover en pak me boterhammen bakje. Gadverdamme denk ik aan alle kanten van het bakje zit smeerkaas geplakt. Ik loop de huiskamer binnen en wens iedereen een goeie morgen. Ploffend ga ik op de stoel zitten.
Ik pak 4 boterhammen uit de zak. Zoals normaal pak ik de boter,smeerkaas en appelstroop. Als het tijd is om naar school te gaan sta ik zonder een woord te zeggen op en pak me spullen. "Tering jeugdzorg" zeg ik in mezelf. Waarom moet ik dan ook hier wonen. Ik zeg iedereen gedag en fiets naar school moet muziek op. Als ik op school aan kom is Romy,Nanette,Cas,Olav en Sammy er al.
Cas kijkt me een beetje vies aan. Ik heb schijt aan hem. Als hij niks beters heeft te doen gaat hij zich zelf maar mooi aftrekken. De bel luid. Ugh mentor les. maar al snel blijkt het een les voor muziek luisteren en mooi niks doen. De les is al weer snel voorbij en dan hebben we economie. We moeten een bedrijf gaan maken. Ik maak een dansschool.En alweer luid te bel. PAUZE !!! ik eet mijn oreo's en neem een paar slokken van mijn pepsi. Ik praat wat met Nanette en Romy en dan is de les al weer voor bij. We lopen met z'n alle naar beeldend vormen en gaan meteen creatief aan het werk. Al snel sta ik bij de leraar om te vragen of ik een paar plaatjes mag uit printen. Terwijl ik bij de leraar sta zet Lars wat muziek op. Terwijl ik het lokaal uit loop luid de muziek tot ongeveer aan het eind van de gang. Als ik terug kom plak ik een paar dingen in mijn werkstuk en ben klaar. De bel luid weer. Nog 2 uur school. We hebben wiskunde. Mijn huiswerk is niet af maar ik zwijg. Geen gezeik van dat Tering wijf. Als de les is afgelopen ben ik als 1 van de eerste het lokaal uit. Zo snel als ik kan ren ik naar de kantine en koop een pizza. Als ik de pizza op heb zit ik volledig vol en krijg ik niks meer naar binnen. Ik praat nog wat met Sammy en met Iris T verder luister ik muziek. Als de bel luid begint het laatste uur. Het zeik uurtje maar wel het begin van het weekend. Ik verveel me en praat wat met de kinderen uit me klas. Schijnbaar mag dat niet en moet ik gaan schrijven. Ik verschijnt niks op me blaadje en daar zal ook niks verschijnen. Als de bel luid ben ik zo blij. WEEKEND!!! Als ik thuis kom pak ik mijn tas in en vertrek naar mijn moeder. Als we thuis zijn kijken we een film en we zwijgen. Daarna zeg ik tegen me moeder dat ik in bad ga. Ondertussen ben ik aan het praten met super aardige mensen . Later na ging ik zo genaamd naar bed. Maar bleef ik met Leendert praten. Lieve jongen trouwens.
Dit was dag een.
Tot morgen x


Reacties:


EefIsDeNaam
EefIsDeNaam zei op 18 juni 2013 - 9:00:
hahahhahaha lol dat heb je al gelezen


doyoulovemex
doyoulovemex zei op 8 juni 2013 - 1:11:
Oeeh wat zal er morgen gebeuren xp. laat ik een kijkje in de toekomst nemen.