Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones » 14 It's hard to be me [Poem]

Stand Alones

7 dec 2013 - 15:56

120

8

775



14 It's hard to be me [Poem]

Oke, dus ehm, Ja, tja. dit is een gedichtje dat ik een paar dagen geleden heb geschreven. Ik zat (en zit) in een dip en op die dag zat ik op mijn dieptepunt. Snijden en zelfs zelfmoord zijn door mij gedachtes geschoten, maar gelukkig ben ik er overheen gekomen. Vooral met de gedachte aan jullie guys, en aan mijn zusje en ouders enz. Lees het, of lees het niet. Het maakt mij niks uit, maar ik moet het ff kwijt.

A operation when I was young
A second one when I was like five
Bullied at elementary
Being bullied at my current school
It’s hard to be me
Feeling insecure all the time
Broke a bone
Lost a grandfather
Lost two aunts
It’s hard to be me
Having like two real friends
Having more internet friends
Feeling lonely
Feeling empty
It’s hard to be me
Having a crush on someone who is too popular for me
Having the weight of many secrets on my shoulders
Being that girl with that squints with one eye when she’s tired
When I let them walk over me, it isn’t good
When I stand up for myself, it isn’t good
It’s hard to be me
Trying to fix myself
Trying to be the girl that others like
Lost trust
Lost safety
Lost myself
It’s hard to be me






Ivana


Reacties:

1 2

Dominique zei op 3 feb 2014 - 13:40:
Ik weet niet zo goed wat ik hierop moet zeggen, pff.


RivLovee
RivLovee zei op 8 nov 2013 - 21:40:
Heui girl,
soms een beetje herkenbaar..
Dood
En jahh, ik kan iedereen gaan napraten maaree,
ja kan al- al- al- al- altijd bij mij terecht!
Kizz


laurastyles
laurastyles zei op 10 juni 2013 - 22:13:
Je kunt altijd bij me terecht xx


LOVENIALLL
LOVENIALLL zei op 9 juni 2013 - 10:22:
Wauw :'(
Arme jij !
Je mag altijd bij me komen als je ergens mee zit, oké?
Je staat er niet alleen voor, meid!
XXXXX


lilovelou
lilovelou zei op 8 juni 2013 - 19:16:
Heel mooi
Je kan alles aan me vertellen!
Als je dat wilt dan
I always will be here 4 you
You can tell me everything :*
Xxx