Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Miley Cyrus » De ontmoeting (AF) » H17

De ontmoeting (AF)

9 juni 2013 - 22:23

1310

3

328



H17

Nieuw hoofdstuk... ;)

De volgende dag word ik wakker en kijk door het raampje. O ja, ik ben op zee...op de boot naar Engeland. Vanavond ga ik naar het concert van Miley Cyrus en ik mag haar vragen stellen tijdens de meet and greet. Ik kan bijna niet meer wachten! De boot moet snel aanmeren, want Sara wordt ook steeds zenuwachtiger. Samen lopen we naar het dek en kijken over het water heen.
,,Zie je de kust al?" vraagt Sara. Ik schudt mijn hoofd.
,,Ik ben wel erg zenuwachtig. We hebben haar al gezien en gesproken natuurlijk, maar nog is die spanning er."
,,Dat snap ik, dat heb ik ook." We lopen naar mijn moeder.
,,Mam, wanneer komen we aan?"
,,Over een uurtje." Zo lang wachten nog! De winkels wachten, de big ben, de London Eye en nog veel meer moois. Mijn fotocamera heb ik al bij de hand. De foto's gaan zo leuk worden, Londen is de perfecte stad. Ik zou best in Londen willen wonen, maar ik heb er geen geld voor. Nog steeds zie ik geen kust. ,,Zullen we eerst wat gaan eten, straks ben je uitgehongerd." Zegt mijn moeder en kijkt me aan. Ik knik en ga daarna met haar en Sara naar de ontbijtcabine.

Twee uur later kijk ik nog een keer over het water heen. Nu zie ik wel de kust.
,,We zijn er bijna!" roep ik tegen Sara. Ze knikt. We lopen naar de hut en pakken onze koffer in, de kleren van de grond in de koffer en daarna de rits dicht. We meren aan met de boot en gelijk stappen Sara en ik van de boot af. Mijn moeder start de auto en rijdt ook van de boot af. We stappen in en rijden naar Londen. Niet veel later stoppen we voor mijn oom zijn huis. Ik stap uit en rij mijn koffer naar binnen. Mijn oom en tante geven me een knuffel en groeten Sara. Mijn neef loopt voor ons de trap op en stapt de logeerkamer in.
,,Here's where you will sleep tonight." Zegt hij. Sara en ik zetten onze koffer op de grond. Hij loopt de kamer uit en wij maken een foto van onszelf in de kamer en zetten die op twitter.
,,Zullen we nog even Londen bekijken?" vraagt Sara en kijkt me aan.
,,Ja, goed idee. De Londeneye, de Bigben, de Tames en de Tower Bridge. Geweldig is Londen!" roep ik. Ik kijk uit het raam. Het is mooi weer en de zon schijnt. We lopen naar beneden en pakken onze jassen.
,,Wat gaan jullie doen?" mijn moeder kijkt om het hoekje.
,,Naar buiten. We willen de omgeving bekijken en foto's maken." Zeg ik en laat mijn camera zien.
,,Oké, veel plezier en wees op tijd terug." Sara en ik knikken en stappen dan de deur uit.

Als we aankomen, maak ik allerlei foto's van de mooie monumenten. Alle foto's zet ik op twitter, met de tekst: Lekker in Londen! Vanavond naar concert Miley Cyrus! Zin in! Ik maak foto's van de towerbridge en van mij en Sara. Al snel heb ik al veel reacties op mijn berichtje: Geweldig! Geniet ervan!,Omg ben jaloers! Enjoy! , Hou je ogen open! One Direction woont daar ook! en Wauw, de bigben en de Londeneye! Mooi hoor, geniet ervan! Ik moet lachen om die reactie van mijn nichtje. Ze is grote One Direction fan en is nu vast jaloers omdat ik in Londen ben en zij niet. We lopen naar de Londeneye en gaan in de rij staan.
,,Had je nog reacties op je twitter?"
,,Ja. Vier reacties. Drie van vriendinnen en één van mijn nichtje."
,,Pascale? De grootste 1D fan van Nederland?"
,,Nou, ik denk dat er wel meer meiden fan zijn van One Direction in Nederland. Maar ja, die bedoel ik. Ze is nu stik jaloers dat ik hier ben, terwijl ik nog geen van de jongens gezien heb!"
,,Pas maar op met wat je zegt, straks gebeurd het nog dat je opeens achter Zayn Malik of Niall Horan staat." Zegt Sara en moet lachen. Ik begin ook te lachen.
,,Dat zal wel heel toevallig zijn." Zeg ik lachend. Ik kijk voor me, er zijn nog twee meiden voor ons en dan kunnen wij erin. Net als een van de meiden in wil stappen, begint die andere te gillen. Ik kijk achter me en zie net zoals al die andere meiden, Harry Styles lopen. 'O nee, nu krijgen we zo'n kudde gillen meiden en zijn wij straks doof!' denk ik en ja hoor, alle meiden in de rij beginnen te gillen en rennen naar hem toe. Nu komen ook de andere jongens de hoek om en gillen ze nog harder. Wij hebben nu wel mazzel want we kunnen erin. Sara en ik stappen snel de Londeneye in en kijken uit over het mooie Londen. Ik maak foto's en stiekem maak ik een ingezoomde foto van Zayn Malik voor mijn nichtje. Die is helemaal gek van hem. Ook maak ik stiekem foto's van de andere jongens, ook voor mijn nichtje. Dan zie ik door mijn lens dat Liam ziet dat ik foto's maak en hij loopt richting de Londen Eye. ,,Uhm...Saar." Zeg ik.
,,Ja?"
,,Ik denk dat Liam Payne naar ons toekomt straks."
,,Waarom denk je dat?"
,,Nou, hij komt hierheen." Ik wijs hem aan. We mogen uitstappen en we zien Liam naar ons toekomen.
,,Hello." Zegt hij. ,,Do you want a picture of us?" Wij knikken. ,,Harry, Zayn, Louis and Niall! Will you come over here?" De andere jongens komen ook naar ons toe.
,,What is going on?" Zayn kijkt ons aan.
,,We would like to take a picture of all of you and all your signatures, because I have a niece who is a big fan of One Direction and could not with us today." Zeg ik tegen Zayn.
,,And I am a big fan as well." Zegt Sara en gelooft niet dat wij met One Direction aan het praten zijn.
,,Where do you come from? Which country?" vraagt Harry.
,,From the Netherlands." Het verbaasd me dat het allemaal zo snel gaat. Dat je kan en mag praten met One Direction, daar is elk meisje uit Nederland jaloers op.
,,Amsterdam?"
,,Yes."
,,That is a very nice city!" roept Liam. Ik moet lachen. Amsterdam is ook een leuke stad!
,,But can we make a picture of you? And off course have all your signatures." Ik kijk de jongens aan. Ze knikken en wij gaan bij ze staan. Hun bodyguard maakt met mijn fototoestel een paar foto's, je weet maar nooit of er één mislukt. Daarna krijgen we in mijn schrift, die ik altijd mee heb om in te schrijven, van alle jongens hun handtekening. ,,Thanks, boys!" Zeg ik. ,,This will make my niece very happy!" Sara en ik krijgen van alle jongens een knuffel en daarna lopen we verder.
,,Wij hebben One Direction ontmoet en gesproken!" zegt Sara en is blij. Ik moet lachen. ,,Zet het op twitter!" Ik schudt mijn hoofd. ,,Waarom niet? Iedereen zal jaloers op je zijn." Sara kijkt me smekend aan.
,,Nou, oké." Ik pak mijn mobiel en start twitter op. Een minuut later typ ik een bericht: Net de jongens van One Direction ontmoet en gesproken. Handtekeningen verzameld en met ze op de foto's. Vanavond Miley Cyrus ontmoeten en vragen stellen, vandaag was een dag om nooit te vergeten! Ik post het bericht en nog geen minuut later, stromen er allemaal berichten binnen: Omg! Je hebt 1D ontmoet! Jaloers! en ook één van mijn nichtje: Omg, omg, omg! Als je thuis komt, gelijk je foto's laten zien! Zayn! (L). Ik stop mijn mobiel weg, er komen steeds meer berichten binnen, maar ik lees ze niet. Sara pakt mijn mobiel uit mijn broekzak en opent twitter.
,,O my god! Juul, moet je kijken!" Ze houdt mijn mobiel voor mijn neus. Ik pak mijn mobiel en kijk er goed naar. Ja, het is echt zo! Ik heb een reactie van...


Reacties:


elma
elma zei op 12 juni 2013 - 15:57:
Ikke ben jaloers ik wil ook hun ontmoetten!


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 10 juni 2013 - 12:54:
Ohh!! One Direction!!Jaloers!!!! Mag ik het nichtje zijn? En de handtekening krijgen?? Goed geschrven!! Xx


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 9 juni 2013 - 22:36:
hmm, volgensmij ziet Liam juultje wel zitten .

Is het Miley? Iemand van 1D??!


IK BEN JALOERS OMDAT ZE 1D HEBBEN ONTMOET IN LONDEN!!!!!