Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Love injection;nederlandse versie » 31/05/2008;Chptr 2

Love injection;nederlandse versie

10 juni 2013 - 1:54

528

0

193



31/05/2008;Chptr 2

[BILL pov.]

ik zie Dreads verschijnen in de deuropening. Mijn eerste reactie? Verstoppen! Mijn kussen maakt een een poofy lawaai wanneer ik mijn natte gezicht erin duw. 'Bill wat is er mis? Het enige wat je doet deze dagen is huilen. ' Ik hef mijn hoofd een beetje omhoog en mompel: 'Ik ben in de war ...' Een hand trekt mijn lichaam omhoog, het enige wat door mijn gedachten zweeft is KUS HEM, KUS hem, kus hem. Mijn ogen zijn vastgelijmd aan zijn ogen, alsof ze me naar een andere dimensie brengen. 'Dat is geen reden om te huilen, vertel het me.' zei Tom met zijn kalme en sensuele stem. 'Ik kan het niet zeggen!' Het was er uit voordat ik het besefte. Tom's gezicht veranderde van kalm naar donder. 'Vertel het me dan niet! Ik dacht dat ik was je broer! ' Die woorden rolden over zijn lippen als een non-stop waterval en dan verdween hij uit mijn kamer.

[Tom pov.]

Hij is net een klein meisje! Waarom wil hij het me niet vertellen! Ik ben zijn fucking broer! Aaargh! A, gaan we vanavond Partyy! achja ik moet me aankleden,want we gaan feesten! Ik, andi, Gustav en Georg. Bill wou natuurlijk weer niet meekomen, zonder reden alweer. De laatste paar maanden gedraagt ​​hij zich raar. Maar ik weet dat er iets hem dwars zit en ik zal het uitzoeken. Vanavond gaat het erom mijn stress uit mijn lichaam uit te laten stralen en misschien een lekker meisje meenemen. Wat zeg ik, natuurlijk zal ik een meisje mee te nemen. Na het nemen van een warme douche spring ik in men XL kleren, steekte ik mijn dreads onder mijn per en poetste mijn tanden.. Slechts nog één opdracht dat ik moet doen ... ETEN. Mijn eten was net op toen de deurbel ging wat betekent dat het tijd is om te vertrekken. We gaan naar la tropicana: DE beste club in de stad!


* Tijdsprong *


Ik voelde de laatste druppel wodka door mijn keel glijden. We staan ​​op het punt om te vertrekken en met wij bedoel ik ik en Sasha. Een mooie latina met krullend haar, grote borsten en een lekkere kont. Een halfuur duurde het om naar mijn huis te gaan.Stuikend en kussend gingen we naar boven en begonnen ons ding te doen. Plotseling hoorde ik een glas breken en geschreeuw erna. De eerste keer dat ik een meisje alleen liet in bed maar ik moet weten wat er gebeurde. Als ik op de gang kwam hoorde ik dat het komt uit de badkamer. Ik storm de badkamer in en zie mijn broertje's hand bedekt met bloed en de badkamer spiegel verbrijzeld over de vloer. 'Waarom heb je de spiegel gebroken?!"Laat me met rust! Lijkt alsof je te druk bent om je zorgen te hoeven maken over mij! ' Waarom heeft hij zoiets zeggen? Ik negeer zijn antwoord en begin een verband om zijn hand te doen. De sneeën waren niet echt diep, maar toch bloedde het als de hel! Nadat ik klaar was, heb ik besloten om terug te gaan naar Sasha en af te maken wat we begonnen zijn. Ook al zat Bill zijn antwoord nog steeds in mijn hoofd. ............


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.