Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Miley Cyrus » De ontmoeting (AF) » H19

De ontmoeting (AF)

11 juni 2013 - 19:15

1231

2

327



H19

Enjoy ;)

De volgende morgen, krijg ik om tien uur 's ochtends een bericht op twitter. Ik kijk nog een beetje slaperig naar mijn mobiel en kijk wie er een bericht achter gelaten heeft. Het is van Liam: @Juul94, hi! Would you like to come with me and the boys to the beach? X Liam. Ik wrijf de laatste slaap uit mijn ogen. Ik maak Sara wakker.
,,Wat? Wat is er?" Sara schiet overeind.
,,Liam vraagt of we met hem en de andere jongens van One Direction meegaan naar het strand."
,,Ik wilde eigenlijk shoppen."
,,Dat kunnen we toch daarvoor doen?"
,,Moet je eerst weten hoe laat ze dan komen." Dat is waar ook! Ik pak mijn mobiel: @Real_Liam_Payne, at what time will you puck us? Actually we wanted to go shopping. New shoes, clothes and drinking coffee at Starbucks. Julia.
,,Nu afwachten."
,,Ja, zolang je nog geen reactie terug heb, ga ik nog even slapen." Sara legt haar hoofd weer op haar kussen en sluit haar ogen. Ik moet lachen en leg mijn mobiel op mijn nachtkastje. Ik stap uit bed en loop naar de badkamer. Ik bekijk mezelf in de spiegel. 'Oké, die slaap moet echt uit mijn ogen!' Ik zet de douche aan en stap de douche onder. Een heerlijke warme straal glijdt over mijn haren, over mijn rug en over mijn benen. Ik was mijn haren en wrijf extra in mijn ogen met het water, zodat ik er zeker van ben dat de slaap uit mijn ogen is. Tien minuten later stap ik weer onder de douche vandaan en hoop dat Sara nu wel opgestaan is, want je weet maar nooit hoe laat ze komen. Met een handdoek om mijn middel loop ik de slaapkamer weer in en tref Sara nog steeds liggend in bed aan.
,,Hallo! Opstaan!" Ik trek de dekens van haar af.
,,Juul! Nog vijf minuutjes." Zegt ze en wilt de dekens weer pakken. Ik sla hem dubbel.
,,Nee, opstaan! Straks staat Zayn of Harry voor de deur en je wilt toch niet dat je favoriete One Direction jongen je zo ziet?" Ik zie haar schrikken. 'Mooi, dat heeft dus geholpen!'
,,Nee, natuurlijk niet. Ik moet er netjes uitzien!" Ze staat op en gaat de badkamer in. Die staat nog wel een half uur onder de douche. Ik kijk in mijn koffer wat ik meegenomen heb. Hmm, ik moet er leuk uitzien, maar niet te leuk. Ze moeten natuurlijk niet gaan denken dat ik geïnteresseerd ben in één van hun, want dat ben ik niet. Ik zit teveel met Hailey in mijn hoofd op dit moment. Ik loop naar mijn mobiel en zie dat ik een reactie van Liam heb: @Juul94, hi Julia. We thought about an hour or two. Can we get you then? X Liam.
,,Saar!" Ik klop op de badkamerdeur.
,,Ja?"
,,Ze willen ons rond twee uur ophalen, ben je dan klaar?"
,,Natuurlijk!" Ik loop terug naar mijn koffer en trek mijn donkerblauwe spijkerbroek aan. Daarover heen doe ik een wit T-shirt en een blauwe blouse. Ik doe mijn D&G horloge om en kijk gelijk hoe laat het nu is. Het is tien over half elf, we hebben nog drie uur en twintig minuten. Nu komt Sara met een handdoek voor uit de badkamer en kleedt zich ook aan. Alleen die is wat langer bezig dan mij. Voordat we het door hebben is het vijf voor elf.
,,Saar, ik snap het niet. Je bent een kwartier bezig om kleren aan te trekken!"
,,Ik moet er toch goed uitzien."
,,Voor Harry zeker?"
,,Ja, maar ook voor Zayn en de andere jongens."
,,Zullen we eerst maar gaan ontbijten? Ik wil niet omkomen van de honger als de jongens hier zijn." Sara knikt en we lopen naar beneden. De tafel is nog gedekt en er staan nog twee borden. We gaan zitten en maken een broodje met jam. We nemen een kop thee en lopen daarna weer naar boven. Sara doet nog even make-up op haar gezicht en ik pak alvast mijn handdoek en zonnebrand. Ik wil niet verbranden natuurlijk!

Om kwart over twee gaat de deurbel. Mijn moeder doet open en zegt: ,,Julia, Liam voor je aan de deur." Sara en ik lopen naar de deur.
,,Hi Julia." Liam lacht naar me.
,,Hi Liam." Ik zie dat Sara zichzelf even knijpt. ,,Nee, je droomt niet." Fluister ik tegen haar. ,,Het is echt Liam Payne." Ik glimlach naar Liam.
,,Are you ready?" vraagt Liam. We knikken en lopen achter hem aan. Ik zwaai nog even naar mijn moeder en daarna sluit ze de deur. Liam loopt de hoek om en wij volgen. Als we de hoek om gaan, staan we even stil. Er staat een Hummer limousine.
,,O my god!" roepen Sara en ik. Liam staat even stil en lacht.
,,Never seen a limousine?" vraagt hij en kijkt ons aan.
,,Of course!" We lopen naar de limousine en bekijken hem. ,,I love Hummers!" zeg ik tegen Liam.
,,That's good then, because with this limo we go to the beach." Liam houdt het portier van de limousine open. ,,Get in." Sara en ik stappen de limousine in en Liam na ons. Naast Sara zit Harry en naast mij zit Zayn. Liam en Niall zitten tegenover ons.
,,Good afternoon, ladies." Zegt Harry en kijkt ons lachend aan. ,,And? Are we excited?" De chauffeur start de motor en we rijden.
,,Yes." Zeg ik. ,,We can't wait."
,,Do you want something to drink?" Zayn kijkt ons aan.
,,Later, at the beach." Zeg ik. De radio gaat aan en Sara en ik zingen mee met 'Feel this moment' van Christina Aguilera en Pitbull. We hebben het erg naar ons zin en de jongens ook.

Aangekomen op het strand, stappen we allemaal de limousine uit en leggen onze handdoeken neer. Liam, Zayn en Louis pakken hun surfplanken en gaan het water in. Ze kunnen goed surfen zeg! Ik kijk hoe ze de ene golf na de ander pakken.
,,Now you can give me something to drink, Harry." Zeg ik tegen hem.
,,Sure!" Hij opent de koelbox en haalt er een cola light voor me uit. ,,Do you also want a coca cola?" Harry kijkt Sara aan. Ja, hoor! Sara is helemaal verkocht. Ze vindt Harry toch het leukste van One Direction en ik weet niet hoe vaak ze zichzelf niet geknepen heeft, maar dat is vaak gebeurd in de limousine.
,,Saar?" Ze kijkt me aan.
,,Sorry, wat is er?"
,,Of je cola wilt."
,,O." Ze kijkt Harry weer aan. ,,Yes, please." Hij geeft er een aan haar. Ik zie dat hij haar lang aankijkt. Ik sta op en ren het water in. Ik slaak een kreet. KOUD! Ik ga snel de zee weer uit.
,,Hi Julia." Liam staat naast me en zet zijn surfboard neer in het zand. ,,The water's great!"
,,The water is cold!" zeg ik tegen hem. Hij begint te lachen.
,,You just go in and then five minutes remaining in the water, then it is automatically better."
,,I only get into the water if Sara, you and the other guys enjoy me." Liam roept iedereen naar ons toe. Ik moet lachen.
,,Now you have to go into the water." Zegt Liam en kijkt me aan.
,,I'm going already!" Ik ren snel het water in voordat één van de jongens mij erin gooit. Ook Sara en de jongens rennen het water in. Ik zie Liam de hele tijd naar me kijken. Zou hij verliefd op me zijn?


Reacties:


elma
elma zei op 12 juni 2013 - 16:06:
Volgens mij vinden ze elkaar leuk..
Snel verder!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 11 juni 2013 - 20:50:
Oeeh, ik wist het wel! Liam ziet iets in Julia!