Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I hate them. » Niall, she's a bitch

I hate them.

14 juni 2013 - 19:10

284

2

254



Niall, she's a bitch

Louis gedachten

Oke, logisch dat ze geen fan is van One Direction. Maar ze kon tenminste toch wel de naam weten? Of is dat al teveel gevraagd? Ik bedoel, vroeger was ze mijn beste vriendin. Oke, ze had genoeg redenen om me te haten. Maar ik mocht de oude ik niet oke? Wacht, dat klinkt misschien heel vreemd. Maar, het zit zo. Ik had een keer een scheikunde test en dat moest in tweetallen. Ik was bij een populaire meid ingedeeld.Ze zei dat ze me kon helpen om populair te worden. En ja, dat wou ik wel. Alleen heeft ze me veranderd. Sinds toen zijn Mellie en ik geen vrienden meer. Maar ze heeft geen recht om ook maar te praten met mijn vrienden. ook niet met Niall dus. Die kleine bitch. Veel jongens op school haten haar, en dat wil ik ook zo houden.
"Louis, waarom keek je zo boos toen je mij met Lucy zag praten? Ze is echt heel aardig!"
"Nee Niall! Dat is ze niet, je ken haar niet!" Waarom begrijpt hij ook niks?! Oke, ik kan hem niet de schuld geven, hij wist van niks.
"Louis, doe rustig. Wat heeft zij gedaan om je zo boos te maken?"
"Niall, ze haat One Direction." Zijn ogen werden groot. Die arme jongen, net nieuw op school en de eerste persoon waar hij mee praat is de persoon die ik het meest op de hele wereld haat.
"O, sorry Louis. Dat wist ik niet. Als ik dat had geweten had ik nooit tegen haar gepraat." Niall meende het echt. Goed dat hij me begreep.
"Geeft niet Niall, jij wist het niet."
Nu nog even de anderen waarschuwen en ze haten haar net zo veel als ik. >


Reacties:


Team1D
Team1D zei op 21 juni 2013 - 17:47:


Malikaa
Malikaa zei op 13 juni 2013 - 19:50:
How the freaking peep can she hate 1D?!?!
Maar Louis zit hier volgens mij echt fout...
Melding please bij het volgende hoofdstuk??
xXx