Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me, stupid || ft. Harry Styles » 27. / 28.

Kiss me, stupid || ft. Harry Styles

13 juni 2013 - 18:37

1040

7

375



27. / 28.

27.

'Oké, dus wat is het plan?' vraagt Zayn me. Een glimlach speelt rond mijn gezicht. 'Ik heb een buis gevonden,' zeg ik. De anderen kijken me raar aan. 'Een buis?' vraagt Liam me. Ik knik grinnikend. 'Een enorme vierkante buis aan het plafond. De buis zal ons naar buiten leiden,' zeg ik. Kort kijken Harry en Zayn elkaar aan. 'En waarom heb je me dat niet vertelt?' vraagt Gemma me. Ik haal mijn schouders op. 'En waar is die buis?' vraagt Harry. 'Geen idee,' zeg ik voorzichtig. 'X kwam me ophalen en bracht me naar Rue, die is verwond. Dus toen we op de gang sto-' verder kom ik niet, want ik word onderbroken door Gemma. 'Wie is X?' vraagt ze me lachend. 'X is die ene man die altijd voor onze deur staat. Je weet wel, breed, half kaal...' zeg ik. 'Gekkie, zijn naam is niet X! Hij heet Nelson,' grinnikt ze. 'Wat jij wilt,' zucht ik. 'Oké, dus Nelson bracht me de gang op en drukte ergens op de muur waar een soort knop zat, gemaakt van diezelfde muur. Volgen jullie me nog?' vraag ik ze. Ze knikken. 'Als je die knop indrukte schoof de muur naar achteren. Achter die muur zit er dus een lange gang,' zeg ik. 'En in die gang zit dus die enorme vierkante buis?' vraagt Liam me. 'Ik knik. 'Inderdaad ja,' mompel ik. Ze kijken me eerst nogal verward aan. Ze geloven me waarschijnlijk niet, zou ik ook niet doen als ik het niet met mijn eigen ogen zag. Harry springt op en grijnst naar me. 'Ik geloof haar.' zegt hij op een zo'n schattige manier waardoor mijn hart wel lijkt te smelten. Hij pakt mijn hand vast, en trekt me overeind. 'Oké, laat die plek nu maar eens zien.' zegt hij. Ik schud mijn hoofd. 'Kan niet. De bewakers zullen ons zien.' mompel ik. Ik houd me rustig, maar mijn hart klopt als een razende. Mijn huid begint zachtjes te branden op de plek waar hij me aanraakt. Als hij mijn hand voorzichtig loslaat, trekt er een soort teleurstelling door me heen. Maar ik laat die teleurstelling vallen, en glimlach lichtelijk naar hem.


28.

'Laten we gaan Nadine, we moeten nog werken. Ze zullen ons straffen als we niet genoeg geld hebben verdiend!' zeurt Gemma. Ik zucht en stomp haar op haar arm. Geschokt kijkt ze me aan. 'Wat doe je?' vraagt ze. 'Nou, dit,' zeg ik en stomp haar opnieuw. 'Hou op!' gilt ze. Grinnikend schud ik mijn hoofd. 'Nee,' zeg ik waarna ik haar opnieuw stomp. 'Jij bent zo irritant!' zegt ze en staat op waarna ze de kamer verlaat. Voor een kort moment trek ik een pruillip. 'Waar ga je heen, nu heb ik niemand om te stompen!' roep ik haar na. 'Hou je bek!' gilt ze me toe vanaf de gang. Lachend kijk ik Harry aan. Er staat een grijns op zijn gezicht. 'Nou ik heb geen zin om terug te gaan,' mompel ik waarna ik op het bed ga liggen.
Ik voel hoe het matras een stukje indeukt. Als ik naast me kijk, ontmoet ik de groene ogen van Harry. Meteen begint mijn hart als een razende te kloppen. Pas als zijn hand per ongeluk de mijne aanraakt besef ik dat ik verliefd ben op hem. Een lichte blos trekt over mijn wangen heen. Opeens heb ik sterk de behoefte om Zayn en Liam de kamer uit te duwen en Harry te kussen. Dus kijk ik ze eens in de ogen, en richt mijn blik dan op de deur waarna ik weer naar het plafond kijk.
Gelukkig snapte Liam me. Hij stoot Zayn aan en mompelt: 'Laten we gaan,' 'Waar gaan die nou heen?' vraagt Harry me. Een lichte glimlach staat op mijn gezicht. 'Geen idee,' zeg ik met een glimlach. 'Denk je echt dat we hier uit kunnen komen Harry?' vraag ik zachtjes. 'Nee,' zegt hij. 'Ik wéét dat we hier weg kunnen komen,' grijnst hij. Ik licht mijn blik op zijn lippen. Ze zien er zo rood uit. Zo kusbaar, zo zacht. Voorzichtig kom ik dichterbij. Pas als mijn neus de zijne raakt opent hij zijn mond. 'Wat doe je?' vraagt hij me zachtjes. Een zachte giechel rolt over mijn lippen. 'Geen idee,' fluister ik terwijl ik mijn lippen zachtjes op de zijne druk. De vlinders in mijn buik lijken nu pas echt te leven. Als zijn lippen mee bewegen, voel ik hoe mijn lippen zich omhoog krullen. Hij wijst me niet af, dat moet wel iets goeds betekenen. Als zijn tong mijn lip zachtjes aantikt, wil ik mijn lippen openen, maar bedenk me dan en trek me terug. 'Nog niet, I don't want it yet, sorry.' Hij schud zijn hoofd. 'Het was mijn schuld.' mompelt hij. Ik trek me terug, maar blijf wel liggen. Hij pakt mijn arm vast. 'Trek je alsjeblieft niet terug, ik heb heel lang moeten wachten op dit moment,' fluistert hij. Ja, het is alweer een paar maanden geleden dat ik hem ontmoet had. Ik kom een beetje dichterbij en druk mijn voorhoofd tegen de zijne. Een glimlach trekt over mijn gezicht. 'Je vond me toen al leuk? Op het eerste moment dat je me zag?' Hij knikt. 'Ja.' Hij sluit zijn ogen. Opeens bedenk ik me iets. Ik haal mijn voorhoofd van de zijne af en vraag: 'Waarom grijnsde je?' vraag ik hem. 'Wat?' vraagt hij me verward. 'Weet je nog? Toen we elkaar de eerste keer ontmoetten? Je grijnsde toen Nathan me vertelde dat ik harder moest werken in ruil voor een paar dagen vrij voor Rue,' zeg ik. 'Oh!' roept hij. Hij lacht eventjes, en zegt: 'Ik vond het grappig hoe je haar beschermde terwijl je haar eigenlijk helemaal niet kent. Je denkt dat je slecht bent en dat je niet snel om iemand geeft maar dat doe je wel. Je hecht je snel aan mensen,' zegt hij.

Misschen heeft hij gelijk, misschien ook niet. Ik weet het niet meer. Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed meer wie ik ben.

~~~
sorry voor de twee stukjes tegelijk ;0
i just thought it is horrible to let you guys wait for the sweet kiss.
(28 hoofdstukjes later verder en ze kussen nu pas omg)
anyway, tell me what u think <3


Reacties:

1 2

1Diloveniall
1Diloveniall zei op 14 juni 2013 - 18:53:
Jongens. Dit is kussen, geen zoenen (:
maar wat ik niet snap, hoezo wil ze niet als z het al een miljoen keer gedaan heeft?

maar verder yeeeeey


Lotteimy
Lotteimy zei op 14 juni 2013 - 16:53:
Wahooow they kissed!


IloveZayn
IloveZayn zei op 14 juni 2013 - 13:30:
Omg ze hebben eindelijk gezoeeeend <3

Snel verder !


falinlove1D
falinlove1D zei op 13 juni 2013 - 21:30:
yeahh they kissed!!!!!!!!!!!!!!!!!!
snel verder
xxx


tamarastyles
tamarastyles zei op 13 juni 2013 - 21:12:
Finaly ze zoenen daar heb ik dus 28 hoofdstukken op gewacht