Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Way to be famous. » 5 - Amelle

Way to be famous.

13 april 2009 - 13:13

307

2

179



5 - Amelle

Dag ; Maandag.
Uur ; 12:31:04.

‘Zo dat is dan ook al geregeld, we zien u hier om 18u.’ Dieter gaf een hand aan mijn moeder en ook Maïte en ik namen afscheid van haar. Ze liep in haar eentje het groot gebouw uit en verliet iets later het terrein per auto. Ik had Maïte haar hand vast, omdat ik wat zenuwachtig was en ook zij kneep me hard in de hand. We gingen eindelijk na drie uur de studio zien waar we heel wat tijd zouden doorbrengen.'Benieuwd naar de studio?!’ Vroeg Dieter met een brede glimlach en uit nervositeit begonnen Maïte en ik te giechelen.

De lift stopte langzaam op het verdiep negen. De ijzeren deuren opende zich en er was een soort inkomhal te zien. Een prachtige witte marmeren vloer bekleedde de grond, de muren waren beige en waren aan de randen mooi bewerkt met krullen, aan het plafond hing een grote kristallen luchter en wanneer ik dacht dat het gedaan was zag ik een balkon die zicht gaf over heel de stad. Vanuit de inkomhal liep er een gang die acces gaf tot de opname studio, een instrumentenkamer, een kamer waar de stemopnames gebeuren, een badkamer, een keuken en een aparte kamer wanneer we ’s nachts zouden moeten doorwerken zodat we konden slapen.

We kregen een rondleiding doorheen de studio en Maïte en ik straalde van geluk. Onze droom kwam uit. De studio leek wel een appartement op zichzelf. Het was leuk in gericht en elke kamer gaf een andere sfeer. Maïte was vooral weg van de keuken, ze zag er zichzelf al zitten met een blikje cola aan de bar. Ik vond dan weer de slaapkamer het leukst, omdat die het kleurrijkst was. Maar het ging hier niet over de kamers. Het ging erom dat we in dit klein studiootje gingen werken. Werken aan ritmes, liedjes, albums.


Reacties:


ananas
ananas zei op 13 april 2009 - 13:47:
Whahaha!
Groetjes uit de douche.
Nee ik zit er nu niet in maar ik zat erin.
Daarom zo een late reactie.
En hij is gewoon super cool en mooi.
En ik ben de tweede die een reactie schrijft dus snel het vervolg.
Aleen ga ik het weer niet direct kunnen lezen.
Kmoe mama helpen.

Big Hug,
Ana Ö.


lOveYouX
lOveYouX zei op 13 april 2009 - 13:29:
VERDER
Wouw, Srry ik had al een tijdje geleze
En nu pas een reactie typpe >.<
Naja
I LOVE YOU
<3
En snel verder ok?
<3.