Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Until the end » 005

Until the end

13 juni 2013 - 20:00

488

0

201



005

Bij de lift aangekomen wil ik net op het knopje drukken als ik mijn hoor zeggen. Ik draai me om en zie Tom staan. Ik draai me snel weer naar de lift en druk op het knopje, hopend dat de deuren snel open zullen gaan.
'Myra, je bent het echt.' Hij komt naast me staan. 'Bill had wel gezegd dat jij hier was, maar wou het niet geloven tot ik jou met mijn eigen ogen kon zien.'
Ik bijt hard op mijn lip om niet tegen hem uit te schieten, hij blijft maar door praten alsof er niks gebeurd is. Ik luister niet naar wat hij zegt en wacht ongeduldig tot de deuren open gaan, als dat zo is na een eeuwigheid stap ik snel in en tot mijn teleurstelling stapt Tom ook in. De deuren glijden langzaam weer dicht en voel de lift in beweging komen.
'Myra, wat is er? waarom zeg je niks?'
IK kijk hem verschikt aan. 'Wat er is? Wat er is vraag je? Ik zal je eens verstellen wat er met mij is.' Roep ik uit. Ik zie hem schikken van mijn reactie. 'Ik heb nachten gehuild nadat jij weg was. En na een paar weken zie ik al weer in de bladen verschijnen dat je weer van bil bent gegaan met een een of andere del, weetje Kaulitz ik walg van je.' Na dit gezegd te hebben durf ik hem eindelijk recht in zijn ogen aan te kijken en zie een blik in zijn ogen staan die ik nog nooit eerder bij hem heb gezien. Ik voel hoe de lift stil komt te staan en de deuren gaan weer langzaam open.
'En dat Tom is wat er aan de hand is.' zeg ik waarna ik de lift uit stap en de gang op loop ook al weet ik dat dit niet de verdieping is waar mijn kamer is.

Na een tijdje rond gedwaald te hebben ben ik eindelijk op de verdieping waar ook mijn kamer is. Ik sla de hoek om en zie Gustav en Georg lopen. Snel ren ik de hoek weer om. Ik heb geen zin in nog meer mensen uit het verleden.
Ik hoor een bekend deuntje uit mijn mobiel komen.
'Met Myra.' neem ik op
'Hee Myra met Lisa, waar ben je?'
'In het hotel, hoezo?'
'Wat heb je met Steef gedaan? Hij doet raar en jij heb met hem ontbeten volgens hem.'
'Niks, je kan beter vragen wat hij met mij heeft gedaan.'
'Wat bedoel je?'
'Lies, hij heeft me gewoon vol op mijn mond gezoend zomaar, en daarna zei hij dat hij mij al meer dan 3 jaar leuk vind.'
'Hij heeft wat gedaan, dat meen je niet, wat heb jij gedaan?'
'Lies, wacht ik vertel het je zo wel ik ben nu toch op de zelfde verdieping.'
'Okee zie je zo.'
Ik hang op en loop weer de gang waar nu niemand te bekennen is, tenminste dat dacht ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.