Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Fake... [AF!] » 29

Fake... [AF!]

13 juni 2013 - 20:42

962

14

681



29

Written By Ivana! Btw is dit de twee na laatste chappie :'(. Dus enjoy, nu het nog kan... XOXO Het Beroemde Klopgeestenduo.

Gemma
Ik loop het huis van de jongens uit en kijk goed of niemand me ziet. Gelukkig is dat niet het geval en ik haal opgelucht adem. Nu naar het huis van Edward en hem ervan overtuigen dat we naar de club moeten. Zo snel mogelijk loop ik naar de auto die ik van Edward heb geleend. Het is een grote zwarte Hummer. Ik stap in en start de motor. Nog eenmaal werp ik een blik op het huis van de jongens. Zouden ze het aankunnen? Ze zagen er nou niet bepaald rustig uit. Behalve Liam misschien, maar volgens mij is die altijd rustig. Ik schud mijn hoofd. Rare jongens. Ik trap het gaspedaal in en rij weg, de radio speelt op de achtergrond.
Na een tijdje draai ik het bospad op, het hek staat open. Ik zucht, waarom moest Edward nou weer zo ver gaan wonen? Ik stop de auto en stap uit. Snel hang ik de sleutel in de bosjes en sluit dan het hek. Ik stap weer in en rij verder. Eindelijk ben ik dan bij het huis aanbeland en ik parkeer op de oprit.
‘Edward!’ gil ik. Bijna meteen komt hij aangelopen. Niet vanuit het huis, nee vanuit de richting van de bunker. Zou Harry weten dat ik meedoe? Vast niet. ‘Hé Gemma.’ Ik snuif. ‘Waren de gevangen braaf?’ Hij lacht. ‘Ze worden langzaam gek. Prachtig gewoon om te zien.’
‘Hahaha. Heel leuk, maar anyways. Wat dacht je ervan om vanavond te gaan stappen?’ Edward loopt ondertussen naar binnen. ‘Lijkt me leuk. Om het te vieren?’ Ik knik en hang mijn camouflagejas op de kapstok. ‘Ja, je geniale plan heeft tenslotte geholpen.’ Ik walg nu echt van mezelf, maar ik moet hem mee lokken. Hij grinnikt en knikt. ‘Oké, lijkt me leuk. Op één voorwaarde.’ Ik rol met mijn ogen. ‘En dat is?’ Hij komt dichterbij. ‘Jij draagt een jurk,’ fluistert hij hees in mijn oor. O nee, gadverdamme. Nee nee nee. Ugh. ‘Goed dan.’ Ik knars met mijn tanden en Edward grijnst. Zachtjes plaatst hij een kus op mijn wang. ‘Braaf.’ Ugh uhh Ugh. Gadver. Wat een klootzak. Ik stamp de trap op en knal de deur van mijn kamer dicht. Kwal.

‘Gemma! We gaan!’ roept Edward van onderaan de trap. ‘Ik kom!’ schreeuw ik terug. Ik pak snel mijn telefoon en stuur Liam een sms’je.

Hey Boys! It's Time... Kom met de politie naar het landgoed en verstop je bij de bunker. Edward en ik gaan 1 uur lang naar de club, dus zorg dat je rond middernacht paraat bent. Xx. Gemma

ik druk op verzenden en zwaai dan de deur van mijn kamer open. ‘Gemma!’ Ik ren de trap af. ‘Ik zei toch dat ik zou komen,’ bijt ik hem toe. Hij knikt en laat zijn ogen langs mijn lichaam glijden. Ik verkoop hem een klap in zijn gezicht. ‘Ogen af meneertje.’ Hij grijnst en zoent me weer op mijn wang.
Hardhandig duw ik hem van me af. ‘Verdomme Edward!’ Hij lacht en loopt de deur uit. Nog snel check ik mijn outfit in de spiegel. Ik heb een kort rood jurkje aan met zwarte pumps eronder. Ugh, waarom doet hij me dit aan. ‘Gemma!’ brult hij weer. Ik zucht diep en loop naar buiten. Vervolgens stap ik in. ‘Nou, rijden dan,’ bijt ik hem weer toe. Hij grinnikt. ‘Ik hou wel van vechters.’ Ik rol overdreven met mijn ogen en Edward rijd grinnikend weg.

Louis
Ik barst bijna uit elkaar van de zenuwen en de adrenaline. Liam zit achter het stuur en oogt rustig. Hij oogt altijd rustig. Hoe doet hij dat toch? Ik zucht diep bij de gedachte van Eleanor in een bunker. Arme zij. Wat alle mensen dan ook zeggen. Ik hou echt van haar. Onze relatie is niet Fake…
We parkeren voor het politiebureau. ‘Blijf hier,’ zegt Liam, ‘Ik zal ze wel halen.’ We knikken en Liam stapt uit. Zodra hij uit het zicht is verdwenen barsten we uit. ‘Ik kan het niet aan!’ schreeuwt Niall.
‘Ik ook niet!’ schreeuw ik terug. Zayn gaat nerveus door zijn haar, keer op keer. Het ziet er niet meer uit. ‘Wat als we worden betrapt?!’’ schreeuwt Niall. ‘Daar wil ik niet eens aan denken!’ roep ik terug.
Zo gaan we maar door en door, totdat Liam weer in zicht komt. In één klap zijn we weer rustig, alleen Zayn gaat nog steeds om de haverklap door zijn haar. ‘Geregeld,’ zegt Liam terwijl hij instapt. We knikken. ‘Hoe komen ze achter ons aan?’ Liam start de motor en rijd weg. ‘In burgerauto’s.’
Ik kijk achter me en inderdaad, er rijden een stuk of drie personen auto’s achter ons aan.
‘Laat het spel dan maar beginnen,’ zeg ik, verwijzend naar de laatste zin van het allereerste dreigbriefje. Het briefje waar alles mee begon.

We zitten rondom de bunker, verstopt in de struiken. ‘Liam,’ fluister ik. ‘Ja?’ fluistert hij terug.
‘Kunnen we niet beter eerst Harry en zo bevrijden? En die dan vervangen door agenten?’
Even blijft het stil. ‘Dat is geniaal Lou!’ Ik grijns, maar besef dan dat ze dat niet kunnen zien.
‘Tuurlijk is het geniaal. Ik ben geniaal.’ Liam staat op en stapt de open plek op. ‘Breek het slot open.’ Een agent, die zich aan ons had voorgesteld als Carl, opent het slot. Ik spring op en ren de bunker in. Vier paar ogen kijken me geschokt aan. ‘Louis!’ gillen Harry en Eleanor tegelijk. Ik grijns en ren naar Eleanor. Wanhopig probeer ik de kettingen open te breken, maar het lukt niet.
‘Wat help hier!’ schreeuw-fluister ik. Een paar agenten komen naar binnen, net zoals Liam, Zayn en Niall. Alleen Carl blijft buiten. Ze gaan aan het werk met de kettingen. We gaan er zo in op dat we niet merken dat er iemand aankomt. Totdat een stem woedend door de bunker buldert:
‘Wat de hell zijn jullie aan het doen?!’


Reacties:

1 2 3

RivLovee
RivLovee zei op 15 dec 2013 - 17:00:
Edward...?


Karen1D
Karen1D zei op 14 juni 2013 - 18:46:
zoo spannend!
snel verder!!


loveyouxx
loveyouxx zei op 14 juni 2013 - 14:15:
waahhh!!!!
snel verder!!!


juutjee19
juutjee19 zei op 14 juni 2013 - 9:16:
dit wordt leeeuk =))
snel verder!!
XX


Lotteimy
Lotteimy zei op 14 juni 2013 - 8:13:
AAAH CLIFFHANGER!
You sneaky girly Pls snel verder.. x