Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Miley Cyrus » De ontmoeting (AF) » H20

De ontmoeting (AF)

13 juni 2013 - 23:49

668

3

302



H20

Klein hoofdstukje, maar alsnog enjoy! ;)

Ondanks mijn vermoedens, hebben we allemaal veel plezier. Ik ga er verder niet op reageren, want anders verpest ik de gezellige en leuke sfeer. Ik kijk hem even lief aan en daarna duw ik hem kopje onder. Harry en Zayn beginnen hard te lachen. Sara kijkt Harry aan.
,,You think that's funny?" vraagt ze ondeugend.
,,Yes."
,,Oké, well..." Sara duwt hem ook kopje onder. Ik doe het bij Zayn en daarna doen we allebei Niall. We liggen in een deuk en de jongens ook als ze weer boven water zijn. Harry en Sara hebben de grootste lol met z'n tweeën. Ik denk dat ze verliefd zijn, maar ja, dat weet ik niet zeker. Ik stap de zee uit en loop naar mijn handdoek toe. Liam komt achter mij aan.
,,Julia, what are you doing?"
,,I'm just gonna lie down on my towel. I have to enjoy the sun for a little bit and otherwise I won't get brown on my skin."
,,Do you mind if I join you?"
,,No, not at all." Ik ga op mijn handdoek liggen en Liam gaat op zijn handdoek naast mij liggen. Weer zie ik hem naar me kijken. ,,I'm gonna reed in my book." Zeg ik tegen Liam en sla het boek open. Met een schuin oog kijk ik naar Liam, maar hij zit nog steeds in dezelfde houding en kijkt dus nog steeds naar me. Dan komt Sara naast me zitten.
,,Heeft Hailey je nog een berichtje gestuurd?" vraagt ze een beetje fluisterend, zodat Liam het niet hoort. Alsof hij het kan horen, het is de Nederlandse taal en hij is Brits.
,,Nee." Fluister ik terug. ,,En op dit moment wil ik dat eigenlijk wel."
,,Wat bedoel je?"
,,Ik denk dat Liam mij leuk vind. Meer dan leuk."
,,Omg! Denk je dat echt?" Ik knik. ,,Als dat zo is heb je juist geluk."
,,Geluk?"
,,Ja, met één van de jongens daten van One Direction! Dat wil elk meisje."
,,Nou, ik niet. Ik ben verliefd op Hailey."
,,Dan kan je mij mooi helpen met Harry."
,,Hoezo?"
,,Ik vind hem echt helemaal het einde, maar ja, vind hij mij ook meer dan leuk?"
,,Dat kan je maar op één manier uitvinden." Ik duw Sara richting Harry. Ze beginnen weer te praten en te lachen. Die twee vinden elkaar echt leuk! Ze rennen samen de zee weer in. Ik heb ook weer zin om te zwemmen.
,,Zayn?" Ik kijk hem aan. ,,Do you want to go swimming with me?"
,,Of course!" We rennen de zee weer in. Het is in het begin koud, maar na vijf minuten is het lekker. Ook Liam, Niall en Louis gaan de zee weer in. We hebben het heel erg naar ons zin en voordat we het weten is de middag voorbij.

Niet lang daarna zijn we bij Liam's huis. Hij opent de deur.
,,Nemen jullie hier jullie muziek op?" Sara kijkt Harry aan. Hij knikt.
,,That too." Zegt hij. ,,But this is also the home of Liam."
,,Nice house, Liam." Zeg ik en kijk rond. De woonkamer is groot, een open keuken en de tuin is nog groter dan die van William en William heeft een grote tuin!
,,Wish movie do you want to see?" vragen de jongens aan Sara en mij.
,,Wish movies do you have?"
,,Every movie. Comedy, thriller, horror, science fiction and more."
,,Comedy." Zegt Sara.
,,Yes. But also romance." Zeg ik. Sara en ik gaan op de bank zitten. Harry ploft naast Sara en slaat zijn arm om haar heen. Liam pakt voor ons allemaal wat te drinken en komt daarna naast mij zitten.
,,First comedy, then romance?" vraagt Liam. We knikken. Liam zet de eerste film op en gaat weer naast me zitten. Er wordt veel gelachen en we hebben het nog steeds erg naar ons zin. Dan krijg ik een berichtje. Ik kijk van wie het is. Ik heb een voicemail bericht?
,,Sorry guys, but I have to listen to my voicemail. Maybe it's important." Ik loop naar de gang en bel mijn voicemail. Dan hoor ik het bericht....


Reacties:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 14 juni 2013 - 23:31:
snel verder!!!


elma
elma zei op 14 juni 2013 - 15:22:
snel verder!


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 14 juni 2013 - 13:02:
Hailey? Gauw verder hoor!!

Xx Amy