Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Way to be famous. » 6 - Maïte

Way to be famous.

13 april 2009 - 15:14

331

2

174



6 - Maïte

Dag ; Maandag.
Uur ; 14:01:40.

Ik keek hoe Amelle zich klaarzette. Ze zat op een zwart krukje voor de micro en had een koptelefoon op haar hoofd gezet. Snel stemde ze de gitaar goed en begon zich op te warmen om te zingen. Haar dagelijkse voorbereiding was vaak een liedje zingen op verschillende stemhoogtes, haar vingers kraken en jammen op de gitaar, piano of jambe. Toen ze klaar was checkte ze of ook ik klaar zat, maar ze zag dat ik al zeker een tiental minuten klaar zat, dus deed ze teken dat we gingen beginnen.

Amelle begon met zingen.

‘I'm better off, just pretending like I never really knew you.
I gotta stop, holding hands with the memory I'm feeling.
I gotta say, something's different about the way I see you lately.
You feel the same, I can see it in your eyes I think it's changing…’
‘The blame won’t fall, on either side.’


We zongen het liedje uit en zoals altijd zongen we samen het refrein. De strofes zongen we elk om de beurt. Achter het scherm waar Dieter en Melo zaten waren ze druk bezig met het mixen van het liedje. Zelf konden we het niet horen, maar volgens ons beiden deden we het goed. Ze luisterden tevreden naar het liedje en toen we klaar waren kwam Dieter al klappend de ruimte instappen. ‘Geweldig, jullie klinken in het echt nog beter dan op de demo!’ Hij zwaaide zijn handen omhoog en Amelle en ik gaven hem high five. ‘Het was zelf zo goed, dat Melo bijna niet heeft moeten mixen!’

We stonden met z’n vieren in de opname studio, luisterend naar het opgenomen resultaat. Inderdaad bijna niets gemixt en we klinken geweldig, dacht ik bij mezelf. Bij het einde van het liedje was het al 17u45 en namen we ons spullen om naar huis te vertrekken. De volgende dag moesten we wel naar school, maar we hadden het geluk dat we in een week vakantie hadden. Juiste timing, glimlachte ik bij mezelf.


Reacties:


ananas
ananas zei op 13 april 2009 - 16:09:
Suppah!
Echt geweldig.
Dat liedje zingen wij voor Q.
Het kwam net to mij door^^

Echt snel verder meis.
I'm you number 1 FAn!


lOveYouX
lOveYouX zei op 13 april 2009 - 15:20:
VERDER en snel honn
Ooh ne, ik styp da en ineens valt er een potje op mijn toese bord..
Gwn uit het niets
Wierd
Naja VERDEr
<3.