Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Catena and The Next Generation [Harry Potter] » 004 Strange things.

Catena and The Next Generation [Harry Potter]

15 juni 2013 - 1:33

305

0

240



004 Strange things.

Eenmaal in mijn coupe plofte ik al worstelend met mijn ketting op mijn bankje.
Ze keken raar naar me. Scorpius kon alleen maar staren en Robin wendde meteen zijn blik van me af en Eveda keek jaloers naar me.
"Krijg je iets niet los met die kippen armpjes van je?'' zei Eveda spottend. Ik negeerde haar en keek Robin smekend aan. Hij gebaarde dat ik om moest draaien. Ik voelde dat hij een paar keer rukte aan de ketting maar dat het niet van mijn nek kwam. Toen pas keek hij naar het hangertje wat er aan zat. Hij keek er naar alsof hij het herkende en probeerde het aan te raken maar bedacht zich.

"Had je die ketting al voordat je binnen kwam?'' vroeg hij.
"Ja," loog ik en keek snel naar buiten zodat hij me niet betrapte op liegen. Je kon zo van m'n gezicht aflezen dat ik loog.
"Ik doe het wel." zei Scorpius die zijn staf uit zijn zak haalde en op mij richtte. Ik schrok en werd aan de kant getrokken door Robin. Scorpius had iets gemurmeld waardoor een grote witte straal tegen de muur aan ketste. Er zat een deuk in het muurtje achter me. Ik keek hem boos aan. Ik merkte ook dat ik heel verkeerd lag bij Robin en stond meteen op. Met een rood hoofd ging ik weer in het hoekje zitten ver van Robin. Scorpius leek het niet goed te vinden en ging weer zitten.
"Modderbloedjes, dreuzeltelgen.." mompelde Scorpius nors. Eveda zag ik bijna omkomen van het lachen. Ik wierp nog een blik naar Scorpius en ging daarna weer zitten. Hij leek bijna jaloers te kijken en heel even dacht ik dat hij zijn vuisten had gebald. Toen ik terug dacht aan wat hij mompelde voelde ik me best best beledigend, maar van mam moest ik er niks van aantrekken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.