Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Miley Cyrus » De ontmoeting (AF) » H23

De ontmoeting (AF)

15 juni 2013 - 16:31

1355

3

364



H23

Enjoy! ;)

,,Harry." Zeg ik. ,,I love you to and I really want to be your girlfriend, but now I'm still have a relationship with a guy from the Netherlands." Dan word ik naar achteren getrokken en kijk ik in het gezicht van Julia.

POV Julia
Wat zegt Sara nou tegen hem? Ik trek haar naar me toe.
,,Wat zeg je nou?"
,,De waarheid. Ik heb toch verkering met Marcus?"
,,Ja, maar Harry Styles is zo weer bezet. Hij is populair bij de meiden."
,,Als hij van me houdt, wacht hij nog even. Morgenavond wil ik het uitmaken met Marcus."
,,Wat ga je dan tegen Marcus zeggen?"
,,Gewoon de waarheid. Dat ik verliefd ben geworden op Harry Styles van One Direction en dat ik het uitmaak."
,,En wat als hij boos reageert?"
,,Jij gaat toch met me mee en anders heb ik Peter toch nog?" Ik knik. Dat is waar. De broer van Sara (Peter, 21) is erg beschermend over haar. Als een jongen iets bij haar doet, gaat hij met hem praten. Trouwens hij is ook beschermend over mij, hij weet het niet van mijn gevoelens voor vrouwen, maar dat komt nog wel.
,,Dat is waar." Zeg ik. ,,Je moet zeggen tegen Harry dat je het morgenavond uitmaakt met Marcus. En dat je probeert om zo snel mogelijk weer terug te komen. Dat vind hij leuker om te horen, denk ik." Sara knikt en draait zich om naar Harry.
,,Harry, I'm sorry. But I really love you and I'm about to break up with my boyfriend, because I like you more. Way more." Hoor ik haar zeggen. Harry klaart op en lacht.
,,When can I see you again?"
,,Soon. Julia's uncle lives in London, so I will be her real soon." Ik ben trots op Sara. Nu vertelt ze echt het hele verhaal. Marcus moet het maar begrijpen! Vanaf het begin dat Sara Harry zag, was ze al verliefd op hem. We lopen terug naar de anderen en beseffen hoe laat het al is.
,,Saar, we moeten snel terug naar het huis van mijn oom en tante. We moeten inpakken, want we gaan over een uurtje weg." Sara geeft Harry een zoen en daarna lopen we terug naar het huis van mijn oom en tante.

,,What happend today?" Zane kijkt mij en Sara aan.
,,Sara just got kissed."
,,By who?"
,,By Harry Styles." Zegt Sara. Emma kijkt haar aan.
,,Really?" vraagt ze.
,,Yes."
,,Ga jullie spullen inpakken." Zegt mijn moeder. ,,We gaan zo weer rijden." Snel lopen Sara en ik naar boven. We pakken onze koffer in en brengen hem naar beneden. Daar staat mijn moeder al op ons te wachten. ,,Zijn jullie er klaar voor?" vraagt ze en stopt boterhammen in de rugzak. We stappen de deur uit en kijken recht in het gezicht van de jongens.
,,Hé!" roepen we en omhelzen ze.
,,Hé." Zeggen ze. ,,We just want to wave you out."
,,Great! Al the way to the boat?"
,,Yes, if we may."
,,Of course!" roepen Sara en ik tegelijk. We stappen in de auto en rijden naar de boot. Daar stappen we uit en nemen voor de laatste keer afscheid van de jongens. Sara zoent Harry extra lang en daarna rijdt mijn moeder de auto op de boot en Sara en ik lopen het dek op. We zwaaien naar de jongens totdat we uit het zicht zijn.

Hoe meer we bij huis komen, hoe zenuwachtiger ik word. Wat zal mijn vader straks zeggen of vragen? Zal hij het accepteren als ik het hem vertel? Is Hailey er?
,,Wat is er toch met je aan de hand?" vraagt mijn moeder en kijkt in haar achteruitkijkspiegel.
,,Ik denk dat papa weet dat ik op vrouwen val."
,,Hoe weet hij dat dan? Heb je het hem dat verteld?"
,,Nee, ik niet. Hailey is bij hem geweest en die heeft iets gezegd denk ik."
,,Maar dat weet je dus niet zeker?"
,,Nee, maar dat is duidelijk. Hailey is degene die ik leuk vind, alleen zij is verliefd op Sophie."
,,Wie is Sophie?"
,,Een meisje waar ze mee had afgesproken."
,,Hoe weet je zo zeker dat ze verliefd op haar is?"
,,Ze stond met haar te lachen en ze zoende haar op haar wang."
,,Misschien probeerde ze je wel jaloers te maken."
,,Ze weet niet eens dat ik daar ook was op het moment dat ze die Sophie een zoen gaf. Ze kent haar al jaren en het verbaasd me niet als Hailey al jaren verkering met haar heeft. Dus het kan niet dat ze haar zoende om mij jaloers te maken."
,,Tja, dan zou je het haar moeten vragen."
,,Wat?"
,,Of Sophie haar vriendin is."
,,Ja dáááág! Ik ben toch niet gek? Ik wil niet horen dat ze verkering heeft met haar, ik wil horen dat ze van mij houdt."
,,Dat snap ik lieverd, maar dat weet je niet, alleen als je het vraagt."
,,Oké, hou er maar over op." Zeg ik terwijl mijn moeder de auto op de oprit rijdt. Ik stap uit en pak mijn koffer uit de kofferbak. Ik loop naar de deur en ben erg zenuwachtig. Ik stap naar binnen en dan kijk ik op. ,,Hailey? Wat doe jij hier?"
,,Ik zei toch dat ik zou komen?"
,,Ja, maar ik wist niet wanneer." Ik neem haar even mee naar de gang. ,,Oké, ik wil een eerlijk antwoord." Zeg ik tegen haar. ,,Wat heb je tegen mijn vader gezegd?"
,,Dat ik je meer dan leuk vind."
,,Meer dan leuk?" Ze knikt. ,,Dat kan toch niet?!"
,,Wat bedoel je?"
,,Je hebt een vriendin."
,,Ik heb geen vriendin."
,,Jawel, ik heb je toch gezien. In de stad om de hoek bij H&M. Je lachte met haar, je gaf haar een innige knuffel en daarna gaf je haar een kus op haar wang."
,,Dat is niet mijn vriendin, dat is Sophie."
,,Ik weet hoe ze heet, maar goed, ik moet mijn vader nu dus vertellen dat ik op vrouwen val." Ik loop naar de woonkamer en Hailey komt achter me aan. Mijn vader komt naar me toe.
,,Ik heb gehoord dat Hailey je leuk vind. Meer dan leuk."
,,Dat heb ik ook net gehoord." Zeg ik.
,,En jij? Vind je haar ook meer dan leuk?"
,,Het maakt niet uit of ik haar ook leuk vind, dat merk je vanzelf." Ik ga zitten op de bank en mijn vader gaat naast me zitten. Ik kijk hem aan. ,,Ik zal eerlijk zijn. Ik zal nooit met een jongen thuis komen. Alleen als het een goede vriend is. Ik val op vrouwen." Mijn vader kijkt me aan, maar zijn blik is ver weg. Hij kijkt niet naar mij. ,,Pap?" Hij kijkt me aan en staat dan boos op.
,,Jij bent geen lesbienne hoor je me?! Je bent hetero!" Ook ik sta op.
,,Ik ben wel lesbisch en precies om deze reden wilde ik het je niet vertellen."
,,Vind je het heel gek?! Ik moet er niet aan denken dat jij...!" Hij pakt me arm hard vast. ,,Hoe krijg ik dat idee uit je hoofd?"
,,Het is geen idee. Ik kan er toch ook niks aan doen dat ik gevoelens heb voor meiden?!" Hij duwt me hard naar achteren.
,,Verdomme Julia! Ik wil dat je weggaat! Ik wil geen lesbienne in mijn huis!" Ik kijk mijn vader aan en daarna mijn moeder.
,,Mam, doe iets." Zeg ik, maar ze staat daar maar. Ik krijg tranen in mijn ogen, ik wil het niet, maar het gebeurd. Waarom kan mijn vader mij niet accepteren? Iedereen heeft me tot nu toe geaccepteerd, maar hij niet! ,,Pap, alsjeblieft!" Ik smeek bijna, maar zijn blik staat op onweer.
,,Je koffer is nog ingepakt, wegwezen!" Ik blijf staan en er rolt een traan over mijn wang. ,,Moet ik je soms helpen?" Hij pakt mijn koffer en zet die buiten. Daarna pakt hij mijn arm weer hard vast en zet me buiten. ,,Ik hoef je pas weer te zien als je die gedachten verwijderd heb!"
,,Het is geen gedachten!" Ik word nu boos. Ik loop naar hem toe en duw hem. Hij grijpt me in mijn nek en gooit me op de grond.
,,Wegwezen!" roept hij nog en gooit daarna de deur dicht.


Reacties:


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 16 juni 2013 - 11:21:
Stomme vader, gauw verder!!!!!!!


elma
elma zei op 15 juni 2013 - 20:57:
ahw..
snel verder!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 15 juni 2013 - 20:26:
ik huil hier echt weet je