Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » De fantasy van Dorien & Ellen » Ander deel 2

De fantasy van Dorien & Ellen

13 april 2009 - 22:17

895

1

238



Ander deel 2

Sorry voor de spel/typ fouten xD

Ellen:
"Heksen?" Vroeg Dorien. "Onze zoon is geen heks!"
Maar net op dat moment zagen ze Skandar vliegen als een Vampier en zei Dorien met Freeks accent: "Ik geloof da kik steiren zien!" en ze viel flauw. "Maar moeder Maria euuh Dorien toch!" Zei Ben terwijl ze probeerde Dorien wakker te maken.

Dorien:
'Oh! Wat is het zalig in de frisse lucht!' zei Skandar. 'In de hemel is het maar saai, die witte dingen zijn er niet' zei Ellen. 'Bedoel je die wolken? Laten we er op een gaan zitten!' 'Okè!' antwoordde Ellen. Dus vlogen ze wat hoger en lieten ze hun kont op een wolk vallen. Ellen kon het niet laten een stuk wolk te eten, dus noem ze er een hap uit. 'Net suikerspinnen, hé?' zei Skandar en ze begonnen een wolkengevecht.

Ellen:
Skandar gooide een dik pak wolk naar Ellen en Ellen was op slag kletsnat. "We zitten op een regenwolk!" Schreeuwde ze, maar Skandar gooide nog een groter stuk wolk. "Ik dacht dat Jezus braaf moest zijn?" Vroeg Ellen. "Hoe weet jij mijn naam?" Vroeg Skandar verwonderd. "O, ik krijg elke dag geschiedenisles van de lelijkste en mottigste leraar ooit!" Zei Ellen spottend. "Geschiedenis? Wat is dat?" Vroeg Skandar.

Dorien:
'Dat is een vak, in mijn engelenopleiding' antwoordde Ellen verward. 'Ik heb nog maar 2 keer mijn vader gezien, toen ik geboren werd zou hij mijn naam gezegd hebben, en toen ik zes jaar werd heeft hij een hele mooie zin gezegd "O ooit zal er een engel naar beneden vallen, die ik heb uitverkoren om de rest van haar leven met jou te delen. Ik zeg niet wanneer, want de tijd komt er. Maar je zal haar nooit meer willen verlaten". 'Wat probeer je daarmee te zeggen?' reageerde Ellen.

Ellen:
"Dat jij die engel bent misschien?" Zei Skandar. "Ik? Ik hoor nog beter in de hel thuis dan dat ik een Engel ben." Ellen keek naar haar witte sandalen waar een grote rode bloedspat opzat. "Waarom dan?" Vroeg Skandar die dichter bij haar ging zitten. Plots deed Ellen iets heel onverwachts ze blies als een kat en liet haar Vampier tanden zien. Skandar sprong meteen achteruit. "Ik ben een Vampier, jij trouwens ook!" Zei Ellen. "I-I-ik????" Vroeg Skandar met een trillende stem..

Dorien:
'Ja, jij, wie anders? Die vogel die daarjuist voorbij vloog?' 'Hoe komt dat?' 'Omdat ik je gebeten heb'. Skandar aaide over zijn nek en prutste met zijn haar. Hij bekeek zijn hand en zag een druppel bloed. 'En hoe komt het dat jij een vampier bent?' vroeg Skandar 'Dat zal ik je eens vertellen' antwoordde Ellen.

Ellen:
"Toen ik 14 jaar was waren er 2 vampier jongetjes en ze vonden geen enkele koe in de stad waar ik woonde... Ze waren zo hongerig dat ze op zoek gingen naar een mens. Ik was toen net toevallig buiten gaan wandelen met de hond. Ze landden voor mijn neus en vlogen bliksemsnel naar mijn nek, allebij en net toen ze beten, sloeg de klok twaalf keer. Bij de twaalfde slag viel ik neer op de grond en dacht de god Achmed dat ik dood was. Daarom stuurde hij me naar de hemel..." Zei Ellen.

Dorien:
'Oh!' zei Skandar. 'Jij hebt Achmed dus al meer gezien dan mij?' voegde hij er aan toe. 'Ja, ik maakte er gebruik van dat ik vampier was. Iedereen die ik wel mocht, of juist niet mocht beet ik. Het was mijn enige hobby daarboven. Op toiletrollen naar de leraar Geschiedenis gooien na dan' 'Oh, leuke bezigheid! Heb jij satan al eens gezien?' 'Ja, en wat ik raar vond, is dat ik me tot hem aangetrokken voelde, hij had blond haar in iets wat ze dreadlocks noemde. Hij wou spreken met Achmed, bij zijn binnenkomst ging iedereen rond hem staan en begonnen ze hem uit te schelden, maar in godsdienst leren ze ons niet wat hij verkeerd gedaan heeft'

Ellen:
"Oo" Zei Skandar. "Ik was nooit bang voor Satan, maar wel voor de Witte heks Jadis, ze is de dochter van Satan."
"O, ik ken haar niet." Zei Ellen en ze keek naar boven. "Ik ga Regina missen!"
"Wie is Regina?" Vroeg Skandar.
"Zij is de enigste die ik niet gebeten had, ze was een echt Engeltje dat kwijlde op Samson!" Zei Ellen al lachend.
"Is dat die hond van Samson en Gert, zo?" Zei Skandar op z'n Samsons.
Ellen moest lachen en gooide nog een wolk naar Skandar en daarna legde ze zich neer op de zacht wolk.

Dorien:
'Neen, dat is geen hond' zei Ellen 'Dat is een jongen, toen we hem voor het eerst ontmoetten was zijn haar lang, maar hij heeft het afgeknipt, nu vind ik hem lelijker maar Regina vindt hem mooier' 'En vind jij mij mooi?' zei Skandar spottend. 'Eigenlijk wel' bloosde Ellen, er kwamen 2 rode wolkjes op de lijkwitte wangen van Ellen. Ze gingen liggen op de wolk. 'Nu liggen we hier zo, als vampieren, op een wolk' zuchtte Skandar en ging verder 'Mijn moeder en Ben zijn vast doodongerust, maar Achmed zal wel weten wat wij doen, misschien is het ons lot' 'Tja, het lot' antwoordde Ellen.

Ellen:
"Misschien kunnen we eens naar beneden gaan, naar jouw ouders." Stelde Ellen voor. "Graag!" Zei Skandar en ze vlogen naar beneden. Daar beneden vonden ze Ben en een net wakker geworden Dorien. "Wat is er gebeurt?" Vroeg Skandar bezorcht. "O, liefje ik heb enkel sterren gezien." Zei Dorien en ze wees scheel kijkend naar de hemel.

Dorien:
Opeens kwam Achmed tevoorschijn en Dorien begon te kwijlen.


Reacties:


achiestalker
achiestalker zei op 13 april 2009 - 22:18:
Hehe, het ligt hier al vol met kwijl.