Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I hate them. » Louis lied

I hate them.

17 juni 2013 - 18:22

618

1

242



Louis lied

Niall's gedachten

Hoe kan ze One Direction haten? En waarom? ZE deed super aardig tegen mij. Het leek er niet op dat ze me haat. Ik weet niet wat er aan de hand is met die twee, maar ik wil het weten. Ik zie nu al op tegen de volgende les. Samen met de directionater.
*Ringggg*
Oke, de volgende les begint nu al. Ik wil een verklaring waarom ze ons haat.
"Hee Melissa."
"Hee Niall, is er iets mis?"
"Nou, Louis die zei-"
"Luister niet naar Louis, als hij over mij begint komen er alleen maar leugens uit zijn mond."
"Ow, maar hij zei dat je onze band haat."
"Niall! Natuurlijk haat ik jullie band niet! Ik haat Louis, maar dat betekend niet meteen dat ik zijn vrienden ook haat. Ik heb tegen hem gezegt dat ik het met jullie te doen heb dat jullie samen met hem in een band zitten. Waarschijnlijk is hij daar pissig van geworden en wou mij weer even tegen iedereen op zetten." Ze zei het alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Oke, ik dacht dat zij een bitch was. Verkeerd gedacht dus. Behalve als ze liegt. Maar waarom zou ze liegen over zoiets?
"Oo, sorry Melissa."
"JIj hoeft geen sorry te zeggen. Jij kent een andere kant van Louis dan ik. JIj kent de aardige kant." Wat bedoelde ze daar nou weer mee? Ik snap er helemaal niks van. Ik snap alleen dat Louis meerdere kanten heeft. Maar welke kanten heeft hij dan nog meer?


Melissa's gedachten

Louis is zo'n bitch. Helaas heb alleen ik dat door. Ik wou dat meer mensen het wisten. Maar iedereen staat natuurlijk weer aan lou's kant. Behalve Niall. Ik weet niet goed aan welke kant hij staat. Maar hij pest me in elk geval niet. Ik hoop dat we deze vriendschap houden. Heb ik tenminste een vriend op deze school hier.

Toen de les was afgelopen stonden Louis en drie andere jongens bij de deur. Een jongen had krullend, bruin haar met groene ogen. Hij keek me boos aan. What the..? Iemand anders had bruin, kort haar en bruine ogen. Hij keek bijna verdrietig. En de laatste had een getinte huid, zwart haar en bruine ogen. Hij keek net als krullenbol. Alleen dan twee keer zo erg. En dan nog Louis. Hij keek alsof hij me wel kon vermoorden. Daar en op dat moment. Wauw, wat een aardige jongens. Ik liep samen met Niall naar de deur toe en probeerde hun blikken te negeren maar Niall stopte me en stelde me voor. Waarom nou toch? Lieve god, wat heb ik verkeerd gedaan?
"Hee jongens, dit is Melissa. Melissa dit zijn Harry, (Hij wees nar krullenbol) Liam (Bruin haar en bruine ogen) en Zayn. (Zwart haar en bruine ogen) Louis ken je natuurlijk al." "Hi" zei ik awkardly. Oke, is het normaal dat mensen geen antwoord geven en je proberen dood te staren of heeft Louis iets tegen hun gezegt waardoor ze me haten? Ik denk het tweede. "Uhm, ik moet naar de volgende les. Doei." En voordat Niall ook maar iets had gezegt was ik al weg.
Waarom haat iedereen mij zo zonder reden? De tranen prikten in mijn ogen en ik rende snel naar de meiden w.c.'s zodat niemand me kon zien huilen. Waarom huilde ik om die stomme jongens? Ik kan er niks aan doen dat ze me haten. Het is allemaal Louis' schuld.


--------------------
Oke, voor bij het volgende hoofdstuk zoek ik iemand die Melissa helpt. En aardig tegen haar doet enzo. Zet je naam in een reactie en misschien doe ik jouw naam wel. Wat vinden jullie tot nu toe eigenlijk van deze fanfic? Is het leuk of saai? Reageer wat je er van vind. xx


Reacties:


Team1D
Team1D zei op 21 juni 2013 - 17:51:
Hier is Ouiam grootste directioner ever


Btw ik heb een opmerking ! Een directionator is iemand die maar een iemand van de band leuk vind en shipt ze als gay. Dus niet iemand die hun haat. Dat is gewoon een hater