Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Miley Cyrus » De ontmoeting (AF) » H26

De ontmoeting (AF)

18 juni 2013 - 15:54

1088

2

389



H26

Enjoy ;)

POV Hailey
Ongelooflijk! Ik zit op de grond naast Julia. Ze is nog steeds buiten bewust zijn. De striemen staan in haar keel. Ik pak mijn mobiel en sms Sara: Sara, kom snel naar Julia haar huis! Er is een drama gebeurd! Hailey. Nu ben ik nog bozer op de vader van Julia.
,,Hoe kon u?" vraag ik boos en verdrietig tegelijk.
,,Ze is lesbisch."
,,Ja, dus? Ik ook, maar mij slaat u niet in elkaar."
,,Ik wil geen lesbiennes in mijn huis!"
,,Dan heeft u pech!" Hij kijkt me boos aan. ,,Ja, ik ga niet eerder weg voordat Julia weer bij bewust zijn is!"
,,Waarom vind je het zo belangrijk dat zij bij bewust zijn komt?" Ik kijk hem aan. Hoe kan hij dat nou vragen? Heeft hij helemaal geen vader gevoel meer?
,,Sorry?" Ik sta op en ga tegen over hem staan. ,,U vraagt mij waarom ik het zo belangrijk vindt dat Julia weer bij bewust zijn komt?! Wat bent u voor vader?" Het is er allemaal uit voordat ik er erge in heb.
,,Ze heeft gelijk, pap!" Eline en Rozemarijn gaan naast me staan.
,,Je bent een waardeloze vader!" roept Eline met tranen in haar ogen.
,,Jij en Rozemarijn zijn normaal. Julia niet!"
,,Julia is niet normaal?" Rozemarijn kijkt haar vader boos aan. Hij knikt. ,,Jij bent niet normaal! Je slaat je eigen dochter toch niet?! En voor moord kan je levenslang de bak in gaan, wil je dat?" ik kijk Julia's vader aan. De woorden van Rozemarijn lijken hem helemaal niks te doen. Hij geeft dus helemaal niks om Julia. Ik draai me om en loop terug naar Julia. Ik pak haar hand.
,,Juul, wordt alsjeblieft wakker." Zeg ik tegen haar. Nu komen Eline en Rozemarijn ook naar me toe.
,,Raak me niet aan!" We schrikken en kijken om. De moeder van Julia slaat de hand van haar man weg. ,,Raymond, wat dacht je wel niet?!" Julia's vader zie ik spijtig kijken. Dat doet hij expres, omdat hij bang is om Julia's moeder kwijt te raken. Nou, volgens mij is hij haar al kwijt!
,,Het ging niet expres." Zegt hij. ,,Ik dacht er niet bij na." Ik kook van woede en wil boos naar hem toegaan, maar Eline houdt me tegen.
,,Laat mama maar even met hem praten." Zegt ze. ,,Julia heeft je nu nodig." Ik ga weer op mijn knieën naast Julia zitten.
,,Je dacht er duidelijk niet over na en ook niet over de consequenties."
,,Wat bedoel je?"
,,O, je begrijpt het niet?!" vraagt ze boos. ,,Laat ik heel duidelijk zijn! Ik ben diep in je teleurgesteld, ik had niet verwacht dat je zo ver zou gaan!"
,,Ik ook niet, maar..."
,,Ach hou toch op! Je hebt er helemaal geen spijt van! Als ik je die duw niet gegeven had, was je oudste dochter nu dood geweest! Ik ga niet eens meer met je praten, de scheidingspapieren kan je verwachten." Dan zwaait de voordeur open en staan Sara en haar broer Peter in de gang.
,,Juul!" Sara rent naar haar toe en knielt net zoals mij naast haar op de grond.

POV Julia
Ik open mijn ogen voorzichtig en zie Sara, Hailey, Eline, Rozemarijn en Peter om me heen. Wat is er gebeurd? Ik voel me een beetje duizelig en weet niet wat er gebeurd is. Ja, mijn vader heeft me bij mijn keel gegrepen en iemand heeft hem geduwd, maar voor de rest is alles zwart. Wat daarna gebeurd is weet ik niet.
,,Juul!" Hailey trekt me blij naar haar toe en omhelst me. Sara, Eline en Rozemarijn omhelzen me ook.
,,Hailey? Wat is er gebeurd?" vraag ik en kijk haar aan.
,,Je vader heeft je bij je keel gegrepen."
,,Ja, maar daarna? Ik knalde met mijn hoofd tegen de muur en daarna was alles zwart."
,,Je bent flauwgevallen." Ze proberen me te helpen met opstaan, maar als ik even op mijn benen sta val ik gelijk weer om. Hailey en Sara kunnen nog net voorkomen dat ik met mijn hoofd hard op de grond val.
,,Peter, zou jij haar willen dragen?" Hailey kijkt hem aan. ,,Ze moet naar het ziekenhuis." Hij knikt en neemt me in zijn armen. Daarna loopt hij de deur uit en gaat iedereen met me mee, behalve mijn vader...die blijft alleen achter.

Als we in het ziekenhuis aankomen, voel ik me nog steeds duizelig. Mijn hoofd doet pijn en mijn adem is nog steeds piepend.
,,Hou vol, Juul." Hailey heeft de hele weg al mijn hand vast en nu nog steeds. Ze laat niet los.
,,Zuster, kunt u een dokter halen?" Peter houdt me stevig in zijn armen en laat me niet vallen. De zuster knikt en rent naar een dokter. Ik ben moe en val in slaap.

POV Hailey
Nee! Julia is weer buiten bewust zijn! Er moet snel een dokter komen! Dan zie ik een dokter in de verte aankomen rennen, met die zuster van net.
,,Dokter, schiet op! Dit is al de tweede keer dat ze flauwvalt." Zeg ik tegen hem. Hij knikt en neemt haar over van Peter. Ik loop met ze mee, maar wordt tegengehouden.
,,De dokter moet haar onderzoeken, we laten zo spoedig mogelijk iets van ons horen." Zegt de zuster en rent achter de dokter aan.

Wat duurt het lang! Ze zijn al heel lang bezig met Julia! Ik loop zenuwachtig heen en weer. Ik moet weten hoe het met Julia is!
,,Hailey, kom even rustig zitten." Rozemarijn kijkt me aan.
,,Rustig?! Ik kan niet rustig zitten, Julia betekend heel veel voor me."
,,Hebben jij en Juul...?"
,,Nee, nog niet. Maar ik hou echt van haar en ik wil haar niet kwijt."
,,Dat gebeurd ook niet, ze komt er wel bovenop. Ze is sterk." Zegt Eline. Ik ga naast ze zitten, maar na twee minuten sta ik weer op en begin ik nog zenuwachtiger heen en weer te lopen. Dan komt Julia's moeder aangerend, die was iets later bij hun huis weggegaan dan ons.
,,Waar is ze?" vraagt ze aan mij.
,,Ze wordt onderzocht." Zeg ik.
,,Wat heeft ze dan?"
,,Geen idee, maar ze hebben haar een uur geleden al meegenomen."
,,Daar heb je een dokter." Ik kijk en het is dezelfde dokter die Julia had meegenomen. Hij komt naar ons toe en iedereen gaat staan.
,,En?" vraag ik. ,,Hoe is het met Julia?"
,,We hebben haar onderzocht en haar reactievermogen is goed. Alleen maken we ons zorgen over haar fysieke toestand. Ze valt de hele tijd weg en dat kan duiden op een bloeding in de hersenen." Het lijkt alsof de grond onder mijn voeten wegzakt. Een bloeding? Gaat ze dood?


Reacties:


elma
elma zei op 22 juni 2013 - 23:39:
Omg..ze gaat toch niet dood...
Ik moet snel verder leezen
Zoow spannend


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 18 juni 2013 - 18:28:

SNEL VERDER OF ANDERS...