Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Miley Cyrus » De ontmoeting (AF) » H29

De ontmoeting (AF)

18 juni 2013 - 22:55

907

2

332



H29

....;)

,,Ja, het zal niet lang meer duren of ze komt weer bij bewustzijn." Zegt de dokter.
,,Serieus?" vragen Sara en ik tegelijk. Hij knikt. Blij omhelst ik Zayn en Sara zoent Harry. Eindelijk goed nieuws! ,,Mogen we bij haar?" De dokter knikt. Met z'n allen gaan we weer naar binnen. Met z'n zevenen gaan ze rond het bed zitten. Hailey vind het allemaal nog moeilijker nu de jongens erbij zijn. Sara staart bewegingsloos voor zich uit. Zelf hou ik krampachtig Julia's hand vast. Nu komen Julia's moeder en haar zusjes binnen.
,,Hoe is het met haar?" vragen ze.
,,Het gaat goed. Ze kan snel weer bijkomen." Ze gaan blij zitten. Haar moeder veegt een traan weg en ik huil nog steeds. Sara snikt ook. Waarom duurt het zo lang? Waarom wordt ze niet wakker? Ik streel zachtjes Julia's hand. En dan voel ik beweging in haar hand...

POV Julia
Ik kijk achterom en zie hem steeds dichterbij komen. 'Rennen Juul!' zeg ik tegen mezelf. Ik ren verder door de straten en ga een bosweg in. De bomen schieten langs me heen. Ik kijk achterom en hij zit nog steeds achter me. Dan val ik over een boomstronk en val op de grond. De voetstappen komen steeds dichterbij en ik wordt bang. Van angst blijf ik liggen. Nu staat hij bij me. Ik voel hem mijn kraag pakken en dan trekt hij me omhoog.
,,Wegrennen hé?!"
,,Pap, niet doen!" Hij slaat me weer op de grond. Ik heb bloed op mijn lip. Hij gaat boven op me zitten en slaat me nog een paar keer. Sommige klappen kan ik afweren door mijn armen, maar de meeste gaan in mijn maag. Ik heb overal pijn. ,,Pap, alsjeblieft! Pap, niet doen!" Dan schrik ik wakker.
,,Juul..." Hoor ik Hailey fluisteren. Mijn ogen gaan open en ik zie Hailey, Sara, Eline, Rozemarijn en de jongens van One Direction. Ik kijk Hailey aan, die mijn hand vast heeft. Ik lach naar haar, heel even en dan vallen mijn ogen weer dicht.

POV Sara
Ik durf de dokter pas te geloven nadat hij het een paar keer herhaalt heeft.
,,Het levensgevaar is geweken, ze slaapt nu." Julia's moeder valt de dokter om de hals. We mogen nog een kwartiertje bij Julia blijven en dan stuurt de dokter ons weg. ,,Julia is uitgeput. Ze heeft rust nodig. Als u geluk hebt, is ze vanavond al een beetje aanspreekbaar." Nu vind ik het niet zo erg om Julia achter te laten.

Dezelfde avond gaan Hailey en ik samen met Harry terug naar het ziekenhuis. Harry is zo'n schat, hij blijft betrokken en is elke avond bij me. Ik ben zo blij dat Julia weer bij bewustzijn is, ik blijf bij haar, elke dag, totdat ze weer naar huis mag en helemaal hersteld is. Ik kijk om me heen. Het lijkt wel of alles mooier is geworden. De weilanden, de bomen, alles...bijna rij ik een man aan die over wilt steken bij het zebrapad.
,,Sorry!" roep ik als ik er voorbij ben. Ik wil gewoon snel naar Julia toe. Als ik bij het ziekenhuis aankom, loop ik iets harder. Harry en Hailey volgen mijn voetstappen. Ik wil nu snel bij Julia zijn, maar als we aankomen slaapt ze nog. Ik doe mijn jas uit en ga naast haar bij het bed zitten. Ook Hailey en Harry gaan naast het bed zitten. Na een half uur wordt Julia wakker en glimlacht naar ons.

POV Julia
,,Sara!" zeg ik en kijk mijn beste vriendin lachend aan.
,,Hé, lieverd. Je hebt me wel laten schrikken hoor." Zegt Sara.
,,Waarom ben ik hier?"
,,Je vader heeft je hard tegen de muur geduwd waardoor je een bloeding in je hoofd had." Geschrokken kijk ik Hailey aan. Lichtelijk raak ik in paniek.
,,Een bloeding?!"
,,Rustig maar." Zegt Hailey en wrijft over mijn hand. ,,Je bent geopereerd en dat is heel goed gegaan. Dus je hoeft je geen zorgen te maken." Dan komt de dokter binnen.
,,Goedenavond. Ik ga u even onderzoeken.” Zegt hij tegen mij. Hij kijkt Sara, Hailey en Harry aan. ,,Als u ons even alleen wilt laten.” Sara knikt en verlaat samen met Hailey en Harry de kamer.

POV Hailey
Op de gang hou ik een andere verpleegster aan, die langskomt.
,,Wat onderzoeken ze nu?” vraag ik.
,,Dat weet ik niet precies, mevrouw. Kijken of ze alles ziet, ruikt en voelt denk ik. Dat hoor ik zo.” De verpleegster krijgt een oproep. ,,Sorry, maar ik moet naar een patiënt.” Zegt ze en loopt weg. Het duurt niet lang of de dokter komt de gang weer op.
,,U kunt weer naar binnen. Uw vriendin is goed hersteld van de operatie. Goede rust is natuurlijk wel belangrijk, dus niet teveel bezoek tegelijk op de kamer.”
,,En wat gaat er nu gebeuren?” vraagt Sara.
,,In overleg met mijn collega wil ik morgen nog wat nader onderzoek doen.” De dokter wordt opgepiept en loopt weg. Ik ga naast Julia zitten samen met Sara en Harry.
,,Juul, als je wilt slapen…doe dat dan gewoon. Trek je van ons niks aan.” Zegt Sara. Julia pakt mijn hand en houdt hem stevig vast.
,,Ga alsjeblieft niet weg!" Zegt ze tegen me. Ik schudt mijn hoofd.
,,Nee, natuurlijk niet. Ik blijf bij je totdat je weer helemaal beter bent." Ik zie haar glimlachen. Sara pakt het water en houdt dat voor Julia.
,,Neem maar een slokje water." Julia drinkt wat water en kijkt dan geschrokken naar de deuropening. Sara, Harry en ik kijken ook om. Ook wij schrikken, wij kijken recht in het gezicht van...


Reacties:


elma
elma zei op 22 juni 2013 - 23:50:
Oeff denk haar vader die er is gekomen ofsoo


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 18 juni 2013 - 23:14:
...de vader an Juultje!!! TAMTAMTAMTAMMMMM