Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Miley Cyrus » De ontmoeting (AF) » H30

De ontmoeting (AF)

19 juni 2013 - 12:04

1122

2

371



H30

Enjoy! ;)

POV Julia
Geschrokken kijk ik naar de deur. Ik wordt bang. Hij stapt de kamer in en ik zie Hailey en Sara in de verdedigde stelling staan.
,,Wat ben ik blij je te zien." Zegt hij tegen me. Hij staat aan de achterkant van het ziekenhuisbed. ,,Het is allemaal mijn schuld."
,,O, dat kan je wel inzien?" vraag ik.
,,Ik ga het goedmaken. Met mama, met je zusjes en met jou. En dat jij samen met Hailey bent hé, dat vind ik oké." Ik kijk hem verbaasd aan. Nu wel? ,,Alles is oké." Nou niet helemaal! Hij zit gewoon dingen te verzinnen! ,,Zolang jij maar weer beter wordt en wij weer oké zijn." Iedereen kijkt me aan. Ik kijk mijn vader aan en word boos.
,,Rot op!" zegt ik tegen hem. Hij blijft staan en kijkt me geschrokken aan. ,,Ga weg en blijf weg!"
,,Je hebt haar gehoord." Zeggen Sara en Hailey en staan op. ,,Wegwezen!" Hij loopt naar me toe en staat nu heel dichtbij naast me. Zijn hand gaat omhoog. Mijn ogen worden groter, nee! Ik begin steeds sneller te ademen. Hij moet hier weg!

POV Hailey
Nee! Julia wint zich op, dat mag niet! Ik hoor haar sneller ademen. We moeten haar vader hier weg zien te krijgen. Ik loop naar de gang op zoek naar een dokter.
,,Meneer, meneer...kunt u even komen kijken?" Ik trek hem al mee, zonder antwoord. Als we de kamer weer inkomen, is Julia nog banger en is helemaal in paniek.
,,Meneer, wilt u zo vriendelijk zijn om nu te vertrekken?" De dokter begeleidt Julia's vader de gang op. Julia kijkt nog steeds met grote ogen en hyperventileert bijna. Ik ren naar het bed en ga snel naast haar zitten. Hoe haalt haar vader het in zijn hoofd?! Ik pak haar hand en wrijf eroverheen. Ze wordt niet rustig en ik zie het zweet op haar voorhoofd staan.
,,Juul, ik ben er. Doe maar rustig!" Ik leg mijn andere hand op haar hand. Nu kijkt ze me aan, met tranen in haar ogen.
,,Hou hem alsjeblieft bij me weg." Zegt ze tegen me. Ik knik en omhels haar. Ze houdt me stevig vast.

POV Sara
,,Juul, vind je het erg als ik naar Marcus ga?" vraag ik en kijk Julia aan.
,,Nee, ga maar. Je moet hem toch een keer vertellen over Harry."
,,Bedankt." Ik loop het ziekenhuis uit en loop naar het huis van Marcus. Ik stap zenuwachtig het tuinpad op van Marcus en bel aan. Marcus doet de deur open en is verrast als hij mij ziet. We hadden ook niet afgesproken, maar ik moet hem vertellen dat ik verliefd ben op Harry.
,,Hé, lieverd. Ik had je niet verwacht, ik vind het erg leuk dat je er bent." Hij wilt me zoenen, maar ik hou hem tegen.
,,Ik wou dat ik dat ook kon zeggen."
,,Wat is er?"
,,Zullen we even gaan zitten? Dan leg ik het je allemaal uit." Marcus laat me binnen en we gaan op de bank zitten. ,,Ik weet niet goed hoe ik moet beginnen..."
,,Neem je tijd, wat je ook wilt vertellen, ik luister."
,,Ik ben verliefd op iemand anders." Gooi ik eruit. Marcus word boos.
,,Hield je wel van me?"
,,Ja, ik hield twee jaar lang van je. Maar ik ben verliefd geworden op iemand anders."
,,Sinds wanneer?"
,,Sinds ik naar Londen was met Julia."
,,Daarom had je me het hele weekend niet gesproken of gebeld. Je lag gewoon te flikflooien met iemand anders, terwijl je met mij hebt."
,,Het spijt me, ik had het je eerder willen vertellen maar Julia kon ik niet in de steek laten." Ik kijk Marcus aan, maar hij zegt niks. ,,Ik vind het heel erg moeilijk om het je te vertellen. Ik dacht en hoopte dat het verliefde gevoel voor hem wel over zou gaan, maar ik hou alleen maar meer van hem en ik wil ook echt bij hem zijn."
,,Je bent verdomme niet eerlijk tegen me geweest!" Hij staat boos op. ,,Ik vroeg aan je wat er aan de hand was en toen zei je dat er niks was!"
,,Ja, dat weet ik en dat spijt me enorm."
,,Ach hou toch op!" Hij slaat me in mijn gezicht. ,,En nu wegwezen, voordat ik je helemaal verrot sla! Ik hoef je nooit meer te zien, het is uit!" Ik ren snel de deur uit.

Als ik thuis kom, kijk ik in de spiegel. Mijn oog is blauw. Wat moeten Harry en Julia wel niet denken. Die gaan wraak nemen op Marcus voor dit. Misschien is het ook wel beter als ze dat doen. Ik pak mijn fiets en fiets terug naar het ziekenhuis. Julia heeft me nu nodig, wat er met mij gebeurd is, is nu even niet belangrijk. Net als ik bij de afdeling van Julia kom, wordt ze onderzocht. Ik zie Harry geschrokken naar me kijken.

POV Harry
Wat heeft Sara? Een blauw oog? Ik loop naar haar toe.
,,Who did that?" En ik wijs naar haar blauwe oog.
,,Marcus. I just told him that I love you more and then he hit me."
,,He had no right to beat you!"
,,Leave it, now we can be together."
,,He can not get away with this!"
,,I do not want you to do something, Harry. He'll kill you!" Ik kijk haar aan. Ze is bang. ,,Please, promise me you will not go to him."
,,I go to him, sorry. He can not treat you like this!"
,,I do not want anything to happen to you!"
,,Nothing will happen to me, I'll be careful."
,,Promise you'll come right to me after you've been with Marcus."
,,That's a promise, now you're mine!" Ik trek haar naar me toe en zoen haar op haar mond.
,,Heb je het Marcus verteld?" Julia kijkt Sara aan. Dan zie ik haar schrikken. ,,Heeft hij dat gedaan?" Ze wijst naar Sara's oog. Ik zie Julia boos worden als Sara knikt.
,,Sara, you can better tell her later. They should absolutely do not excite."
,,Your right." Ze kijkt de dokter aan.

POV Sara
,,Hoe gaat het met haar?" vraag ik aan de dokter.
,,Goed, als het zo doorgaat en ze zich niet teveel opwindt, mag ze snel naar huis."
,,Dat is geweldig nieuws." Blij omhels ik Julia en daarna zoen ik Harry. Ik ben zo blij voor Julia, alleen laat ik het niet toe dat ze naar huis gaat!
,,Harry, we have to move as quick as possible to London." Zeg ik tegen hem. ,,She can't go home, I do not let her live in a house with her father!"
,,Maybe you guys can hiding in my home, I have to check with my parents."
,,That would be great! Call you later to your parents?"
,,Yes."
,,Let me know!" Ik geef hem een lange zoen en ga naast Julia zitten.


Reacties:


elma
elma zei op 22 juni 2013 - 23:55:
Ik ga snel verder lezen is weer spannend xd


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 19 juni 2013 - 16:28:
Vaders, vriendjes, mannen, allemaal erg gevaarlijk ...

Btw maar weer snel verder!