Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Miley Cyrus » De ontmoeting (AF) » H32

De ontmoeting (AF)

19 juni 2013 - 19:04

1058

3

401



H32

Enjoy! ;)

Die avond zitten we in de limousine met de jongens van One Direction en zijn onderweg naar Londen. Julia zit naast me en slaapt. Ze is zo lief als ze slaapt. Ik moet er nu echt een keer werk van maken. Als zelfs mijn moeder al ziet dat ik verliefd ben op haar, zou zij het ook wel al gezien hebben.
,,Slaapt Juul?" Sara kijkt me aan. Ik knik.
,,Ja en dat is maar goed ook. Ze is net het ziekenhuis uit dus goede rust kan ze wel gebruiken." Sara knikt. Ik kijk naar Julia en pak haar hand. Als ze slaapt kan je alles bij haar doen, ze merkt het toch niet. Ja, ik heb wel vaker iets bij haar gedaan terwijl ze sliep. Vorige keer toen ze bij mij sliep heb ik haar een kus op haar wang gegeven en ze merkte er niks van. Mijn gevoelens voor haar zijn de laatste tijd steeds meer geworden. Ik dacht dat het wel over zou gaan, maar dat is dus niet het geval. Ik denk elke dag aan haar. Ik kan geen hap meer door mijn keel krijgen, nou ja...kan het wel maar ik heb gewoon geen trek. Gelukkig heb ik haar idee dat Sophie mijn vriendin is, uit haar hoofd geholpen. Ik hou van haar en dat zal ik haar bewijzen ook!

POV Sara
'Ik moet het haar vragen!' denk ik bij mezelf en kijk Hailey aan die nog steeds de hand van Julia vasthoudt.
,,Hailey?" Ze kijkt me aan.
,,Ja?"
,,Mag ik je wat vragen?"
,,Natuurlijk."
,,Ik wil een eerlijk antwoord. Ben jij verliefd op Julia?" Ik zie haar rood worden. Ja, dus! Ik had gelijk! Hailey is verliefd op Julia, alleen doet ze er niks mee. ,,Waarom doe je er dan niks mee?"
,,Ik weet niet. Ze is net het ziekenhuis uit, ik denk niet dat het nu het goede moment is om haar dat te vertellen."
,,Ik denk dat nu ook niet de juiste timing is, maar in Londen moet je het haar gelijk vertellen."
,,Denk je dat ze het te laat vind dat ik het vertel."
,,Sowieso ben je heel laat met vertellen dat je verliefd op haar bent."
,,Ik heb haar wel al verteld dat ik haar leuk vind."
,,Leuk? Wat is dat nou? Ik vind je ook leuk, maar niet verliefd leuk." Ik zie haar naar me kijken.
,,Je hebt gelijk. Ik moet zeggen dat ik van haar hou."
,,Precies maar nu niet. Laat haar maar slapen." We kijken naar Julia, die nog steeds in dromenland is.

POV Julia
Ik weet niet hoe lang ik geslapen heb, maar blijkbaar erg lang want als ik wakker wordt rijden we Londen in.
,,Heb ik lang geslapen?" vraag ik en kijk Hailey aan.
,,Ja, best wel lang ja. Maar dat maakt niks uit. Rust is juist goed voor je." Zegt ze en pakt mijn hand. Dan stopt de limousine.
,,Are we there yet?"
,,No, here we can have something to eat." Zegt Zayn.
,,I only want a coffee." Zegt Hailey. Ik kijk haar aan.
,,Nee, je gaat niet alleen maar koffie drinken." Zeg ik tegen haar. Verbaasd kijkt ze me aan. ,,Ja, je moet eten." Ik pak haar hand en loop met haar naar binnen. Daar bestellen we wat te eten en een kop koffie. We gaan aan een tafeltje zitten en eten ons eten op. Een half uur later stappen we de limousine weer in.
,,Now we can go to your place, Harry." Zeg ik tegen hem. De chauffeur start de motor en we rijden verder richting het huis van Harry.

Een uur lang hebben we nog in de auto gezeten en ik begin me te vervelen. Ik pak mijn mobiel en start angry birds. Al snel ben ik bij level 20 en dan zijn we bij het huis. Ik stap uit en kijk mijn ogen uit. Het huis is super groot en er zijn wel twintig slaapkamers. We stappen de hal in en ik kijk om me heen. Alles is nog authentiek en glas in lood ramen.
,,Wow, your place is amazing!" roep ik.
,,Thank you." Zegt Harry plechtig. Hij neemt ons mee naar de woonkamer. Er staat een grote loungebank in en een groot LCD scherm. Zo groot als in de bioscoop! Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik sta gewoon in het huis van Harry Styles!
,,And, what do you think of my house?" vraagt Harry.
,,Amazing!" zeg ik tegen hem. Dan voel ik een hand op mijn schouder. Ik kijk naast me en zie Hailey gebaren naar het bankje in de tuin. Wilt ze mij alleen spreken? In gedachten zie ik het al helemaal voor me. We gaan op het bankje zitten, praten over van alles en nog wat en daarna...
,,Kom je even met me mee naar het bankje in de tuin?" vraagt ze lief. Ik knik en loop met haar mee. Ik ga naast haar zitten op het bankje. Nu is Hailey wel heel dichtbij! Ik kijk haar aan en wordt een beetje rood. Ze is ook zo leuk! ,,Geloof je in liefde op het eerste gezicht?" vraagt Hailey aan mij. Ik schudt mijn hoofd.
,,Nee, niet echt."
,,Ik wel en ik moet je iets opbiechten." Hailey kijkt me diep in mijn ogen aan. Ik voel mijn hart nu sneller kloppen. ,,Vanaf het moment dat ik je bij het losloopveld sprak en in je ogen keek was ik verkocht. Ik vind je het mooiste meisje wat ik ooit gezien heb! Ik ben verliefd op je Julia." Eindelijk! Hier heb ik zo lang op gewacht! Dan zie ik Hailey heel langzaam dichterbij komen. Mijn adem stokt en ik voel mijn hartslag in mijn keel. Als ik haar adem op mijn gezicht voel, sluit ik mijn ogen. Nu gaat het gebeuren! En ja hoor, niet veel later voel ik haar lippen op die van mij. Ook voel ik haar hand zachtjes mijn gezicht aanraken. Heel langzaam glijden onze lippen over elkaar. Na enkele minuten, die uren lijken te duren, stop ik met zoenen en doe mijn ogen open. Ik kijk Hailey aan en voel mijn wangen gloeien. Is het waar wat er net gebeurd is? Is dit een droom? Maar als ik even in mijn arm knijp, weet ik dat het geen droom is. Ik begin te lachen en zij ook. Nu buigt Hailey zich nog een keer naar mij toe en drukt haar lippen op de mijne. Ik kus haar terug, vol overgave.


Reacties:


hpyasmine12
hpyasmine12 zei op 3 jan 2016 - 23:57:
Dit verhaal was AMAZAYN omg love it so much! Het enige wat me een kleinkleinklein beetje dwars zat is dat ze zo snel 1D ontmoeten enzo. Dat klopte voor mij niet echt maar wat heb ik toch te klagen! Het was gewoon iets dat in mijn gedachte rondzwierf. Loooveee iTtttttttt ssoooooo muyuuchhh


elma
elma zei op 23 juni 2013 - 0:03:
Yeah hopelijk deel 2 van dit verhaal die ook nog komt


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 19 juni 2013 - 19:28:
Yeey! Geen vader, Harry Styles, verkering, HAPPY ENDDDDD!