Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I hate them. » Hello, I'm Alison

I hate them.

22 juni 2013 - 18:49

414

1

222



Hello, I'm Alison

Oke, omdat ik nog geen reactie heb gehad en zin had om te updaten heb ik een naam bedacht. Het is wel een kort hoofdstuk want ik heb geen zin in leren maar ik moet nog wel even bezig. Hopelijk vinden jullie het leuk xx
-----------------------------------

Melissa's gedachten
Ik was aan het huilen in de wc's wanneer plotseling een aardig uitziend meisje binnenkwam.
"Hey, waarom ben je aan het huilen?" Ik veegde mijn tranen weg en keek naar het meisje. Ze keek bezorgt aan. Zal ik haar vertrouwen?
"Het is best wel een lang verhaal."
"Ik heb genoeg tijd." Wauw, ik mag haar nu al.
"Nou, ik zal een verkorte versie vertellen want anders zitten we hier over een uur nog." Ik keek haar aan en glimlachte een beetje. Ze lachte terug. Op een of andere manier voelde ik me daardoor zelfverzekerder.
"Nou, een jongen van deze school pest me. Een van zijn vrienden kwam nieuw op school. Ik wist niet dat het een vriend van hem was en ik had lol met hem en ja, ik weet niet of je ons vrienden kan noemen. Maar ik mag hem en ik denk dat hij mij ook wel mag. Maar 'mijn pestkop' vond het niet leuk dat ik met een van zijn vrienden omging. Toen ik samen met die vriend uit mijn vorige les kwam stonden 'mijn pestkop' en drie andere jongens bij de deur. En, uhm, 'mijn pestkop' keek alsof hij me kon vermoorden. twee andere jongens keken kwaad en de laatste keek bijna verdrietig. Ik werd bang en rende weg." Tranen liepen weer over mijn wangen.
"Ssssh, stil maar. Die jongens zijn zo te horen heel gemeen tegen jou. Maar je zei net dat het er vijf zijn? Praat je nu over die gay-band?" Ze is gelukkig geen directioner.
"Haha, ja. Maar ik geloof niet dat Niall gay is."
"Haha, oke, ik denk alleen dat die Louis gast en die Harry ofzo iets hebben. maar de rest is denk ik gewoon hetero." Hahah, ik mag haar nu al.
"Haha! Louis en gay. Dat is een goeie! Hij is de grootste player hier op school." "Misschien probeert hij het verborgen te houden." Serieus, deze meid he, ze is geniaal.
"Ik weet dat ik geniaal ben." Omg, zei ik dat net hard op?
"Ja, dat zei je hard op ja." En we bartsen beide in lachen uit.
"Hoe heet je eigenlijk?"
"Alison, en jij?"
"Melissa. Leuk je te leren kennen Alison."
"Hetzelfde." we zeiden het heel kakkerig en beleefd dus we barsten (alweer) in lachen uit.


Reacties:


Team1D
Team1D zei op 21 juni 2013 - 17:54:
G.A.Y

G eorgus
A mazayn
Y ....

Mag ik een melding bij het volgend chappie?