Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Friends or more...|| Louis Tomlinson [Afgerond] » Epiloog

Friends or more...|| Louis Tomlinson [Afgerond]

21 juni 2013 - 17:42

435

7

474



Epiloog

Louis POV
Ja, haha. Jullie zullen nu vast denken, wat een gemene cliffhanger. Jullie zullen vast ook nog heel veel vragen hebben. Wat is er daarna gebeurt? Zijn jullie samen gebleven? Wat is de shipping name geworden? Zijn jullie getrouwd? Zijn Harry en Miranda samen gebleven? En zo voort en zo voort. Ik zal jullie het allemaal vertellen.

Nadat ik die woorden uit uitgesproken had de interviewer ons gefeliciteerd. Vervolgens had hij ook nog wat vragen aan Silvanita gesteld. Ze had braaf antwoord gegeven en we waren naar binnen gegaan. De volgende dag stonden we overal in de kranten. Gelukkig waren ze allemaal positief. Ze vonden ons goed bij elkaar passen. Silvanita was dolgelukkig en daardoor was ik het ook.
De fans hebben ons de shipping name Lounita gegeven en persoonlijk vind ik dat een hele mooie naam. (:

Harry en Miranda zijn samen gebleven, en dat zijn ze nog steeds. Inmiddels is Harry 29 en Miranda 28.Na de break up van de band ( we hebben vijf jaar bestaan) zijn ze terug naar Holmes Chapel gegaan. Harry miste zijn ouders en zus Gemma. Silvanita en ik zijn er wel eens op bezoek geweest. Ze wonen in een leuke vrijstaande villa met zwembad. Silvanita en Miranda zijn goede vriendinnen geworden, waarschijnlijk door het feit dat ze tegelijk in de spotlights kwamen. Naar verluid is Miranda nu in verwachting van hun eerste kindje en Harry schijnt dolgelukkig te zijn.
Wat schattig.
Ze zijn nog niet getrouwd, maar Harry kennende komt daar snel verandering in. ^,^

Ja, blablabla zullen jullie wel denken. Het belangrijkste is natuurlijk, zijn Silvanita en ik nog samen?
Nee, dat zijn we niet. We zijn nu met zijn vieren. Ja, dat klopt. Vieren. Silvanita en ik hebben twee schatten van dochters. Oh, wat was ik gelukkig toen ze me vertelde dat ze in verwachting was.
Ik kon me geluk niet op en ook Silvanita was dolblij.
Ik ben nu 33, sinds gisteren eigenlijk, en Silvanita dus ook. Onze dochters zijn allebei prachtig. Ze zijn nu 4 (Lianne) en 6 (Carlijn). Beiden hebben ze het haar van Silvanita en mijn ogen. Prachtig gewoonweg. We wonen weer in Doncaster. Silvanita en ik kregen uiteindelijk heimwee en na de break up van de band zijn we terug verhuist. We zijn zeven jaar geleden getrouwd en dat was werkelijk waar de mooiste dag van mijn leven. Iedereen was er. Zayn, Perrie, Danielle, Liam, Niall, Harry en Miranda. Ik vind het wel jammer dat we elkaar nu minder zien, maar ik ben dankbaar voor het feit dat Silvanita en ik nog steeds samen zijn.
Ik zie onze toekomst positief in en zal haar nooit meer laten gaan.

Louis


Reacties:

1 2

1Diloveniall
1Diloveniall zei op 21 juni 2013 - 22:02:
Die epiloog was zoals ik verwachtte, maar niet dat ik ineens 10 jaar jonger was. Is ook eens wat anders dan dat ze zeggen dat ik 23 ben. (:

Er zit indirect toch een soort van explosie in. Want ik denk dat een bevalling best wel een explosie te noemen is.
Na guuttt. Wel blij dat ik die prachtige ogen van Louis heb gekregen (:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 21 juni 2013 - 22:00:
Ahwwww
Wat lief! *winkwink*
Dit is leuk voor Lianne&Lianne beide!


Lotteimy
Lotteimy zei op 21 juni 2013 - 19:41:
Awhh die epiloog is zo cute! Well done!
Dit verhaal was echt geweldig, ben echt blij dat ik het volgde
Kga nu dankwoord lezen, bye girl! xx


MichelleSky zei op 21 juni 2013 - 19:34:
Onwijs mooi!!


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 21 juni 2013 - 18:54:
Zoo mooiii!!!