Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Op tour met...ONE DIRECTION!?! » Hoofdstuk 14

Op tour met...ONE DIRECTION!?!

23 juni 2013 - 21:18

664

2

191



Hoofdstuk 14

Miki's POV

Ik loop met mijn rugtas op mijn rug en mijn gezicht op de grond gericht naar de ingang van de school. Als ik binnen ben merk ik dat mensen me vreemd aan beginnen te kijken. De meesten met walging op hun gezicht. Hoe verder ik de school in loop, hoe meer er over me gefluisterd wordt.

Ik zucht even opgelucht als ik bij mijn kluisje aan kom en open die. Blijkbaar had ik te vroeg gejuicht. Melanie slaat mijn kluisje voor mijn neus dicht. Ik slik even en kijk haar aan. "dus je bent terug, jammer, het leek hier veel schoner zonder je" zegt ze met een valse grijns. Ik bijt even op mijn lip en wend mijn blik af. Mijn mondhoeken krullen een beetje op als ik zie dat ze een paar armbandjes van One Direction om heeft, haar vriendinne dragen precies dezelfden. Melanie beukt me met haar schouder tegen de kluisjes aan en loopt verder met haar vriendinnen achter haar aan.

"ze is echt vreselijk he?" zegt een meisjesstem achter me. Ik kijk om en zie een meisje met roze haar en dezelfde kledingstijl als mij staan. "ehm.. ja" zeg ik twijfelachtig. "ik heet Ivy" zegt het meisje met een glimlach tegen me. "Ik heet Michoko, zeg maar Miki" zeg ik terwijl ik terug glimlach. "leuke naam, ben je nieuw?" vraagt ze. Ik schud mijn hoofd even. "ik ben 7 maanden weg geweest, sinds wanneer zit jij hier op school?" vraag ik. "ik zit hier nu net een half jaar" zegt Ivy. "dat verklaart waarom ik je hier nog niet heb gezien" zeg ik.

Op dat moment gaat de bel. "in welke klas zit je?" vraagt Ivy. "4B" zeg ik. Ivy zegt dat ze ook in die klas zit en we lopen samen naar de les. Melanie zat met haar vriendinnen achterin dus Ivy en ik gaan ongeveer in het midden zitten. Ivy had net zoveel in haar schriften gekliedert als mij, het meeste band namen en kleine tekeningen. Ik grinnik even en kijk naar de leraar die de klas binnen komt.

Ivy schuift me een briefje toe met de tekst -mooie armband - Ik kijk even naar mijn armbad en glimlach. -bedankt, van mijn vriend gekregen- schrijf ik op het papiertje waarna ik hem terug schuif naar Ivy. -oeh, wie is het?- schrijft ze terug. Ik grinnik even -zeg ik je in de pauze wel- schrijf ik op het papier en geef hem aan Ivy. Ze knikt even naar me en gaat dan verder met werken.

Dit lesuur was een blokuur dus we hadden gelijk pauze. Ivy ging met me aan een tafel zitten. "nou, vertel me meer over die jongen, zit hij hier op school?" vraagt ze terwijl ik mijn brood pak. Ik schud mijn hoofd even. "hoe oud is hij?" vraagt ze. "19" zeg ik. Ze knikt even goedkeurend en ik grinnik. "waar ken je hem van?" vraagt ze. "via mijn tante" zeg ik. "wat voor stijl heeft hij?" vraagt ze. Ik haal mijn schouders even op. "wat voor de meeste mensen hier normaal is" zeg ik. "watvoor muziek luisterd hij, toch niet One Direction of Justin Bieber he!" zegt ze. Ik schiet in de lach en Ivy kijkt me verward aan. "wat?" vraagt ze. "hij- hij..." ik grinnik nog even. "Hij zit in One Direction" lach ik. Ivy kijkt me met grote ogen aan. "serieus!?" zegt ze met een brede grijns. Ik knik. "wie van de 5 is het?" vraagt ze. "Harry" zeg ik. Ivy grijnst nog breder. "niet te geloven, weet je hoe jaloers Melanie en haar vriendinnen zullen zijn!" zegt ze. Ik haal mijn schouders op. "nog niet bij nagedacht" zeg ik. "hij komt binnenkort hier een keer heen, ik weet nog niet wanneer" zeg ik.

De rest van de dag liep ik met Ivy rond, het leek alsof we al jaren vriendinnen waren. Ze vond het wel cool dat ik met een beroemdheid had, en al helemaal dat de halve school vrienden zou willen zijn als ze erachter kwamen.


Reacties:


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 26 juni 2013 - 22:22:
Wouw! Je kan echt goed schrijven! Melding! Xx Amy


Team1D
Team1D zei op 23 juni 2013 - 22:30:
Yeah tell it !

Ik wil haar heart attack zien

Melding ?!