Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » What happend in Londen...(AF) » >2<

What happend in Londen...(AF)

23 juni 2013 - 11:30

851

4

277



>2<

Enjoy! ;)

Ik kijk Zayn aan.
,,Louis, Niall and Liam don't wanna see me anymore, so I have to."
,,No, you don't." Ik kijk hem verbaasd aan en stop met inpakken. ,,Yes, you're not going away immediately after a little fight?"
,,Louis, Niall and Liam were otherwise very clear. They never want to see me!"
,,They say that just because you do not feel the same way as their."
,,So you think I should stay?"
,,Yes. We'll think of something that makes it good by Louis, Niall and Liam. I'd like you to stay."
,,Me to." Zegt Harry en kijkt me aan. Ik kijk Hailey en Sara aan en zie dat ze het met Harry en Zayn eens zijn.
,,Okay, I'll stay." Harry, Zayn, Sara en Hailey zijn blij. ,,Shall we go to the London Dungeon? I love haunted houses and I have been a hundred times in the Amsterdam Dungeon, now I want something else." Hailey kijkt me aan.
,,Het spijt me, maar ik ga nooit in spookhuizen. Ik vind dat echt helemaal niks. Ik blijf hier wel met Louis, Niall en Liam."
,,Oké, ik zie je later!" Ik geef haar aan zoen.
,,The London Dungeon?" Zegt Harry daarna en kijkt me aan.
,,Yes, are you scared?"
,,No." Maar ik zie hem even slikken. Ik moet lachen.
,,You are scared!" zeg ik tegen hem.
,,A little bit." Zegt hij dan eerlijk.
,,Why?"
,,It's a haunted house!"
,,It's all fake. Will you go with us if I sit next to you?" Hij knikt. ,,Okay, I'll will do that. Now let's go." We lopen naar buiten en gaan richting the London Dungeon.

Als we daar aankomen, horen we het gegil van binnen buiten helemaal. Harry wordt nu nog zenuwachtiger. Sara pakt zijn hand.
,,It's gonna be alright, Harry." Zegt ze.
,,I'm not afraid." Zegt Zayn en doet net alsof hij een zombie is. Hij komt op me af gelopen en kijkt heel gek naar me. Ik moet hard lachen en hij ook. ,,You can smile!"
,,You're crazy!" Zeg ik lachend en hij legt zijn arm op mijn schouders. We gaan in de rij staan en doen gek. Ik loop samen met Zayn stiekem naar Harry en Sara die niet staan op te letten en een gat in de rij openlaten. Zayn legt zijn hand op de schouder van Harry en ik leg mijn hand op die van Sara.
,,Boe!" roepen we allebei hard. Sara en Harry springen van schrik bijna twee meter de lucht in. Zayn en ik liggen in een deuk. Met Zayn kan je altijd wel een grapje uithalen. Het is zo'n grappig gezicht. Harry is helemaal wit en ziet eruit alsof hij een spook gezien heeft en Sara is juist het tegenovergestelde. Boos, maar in shock.
,,Consistent with the row, please." Zegt Zayn met een zware stem. Ik lach nog steeds hard en kan niet meer stoppen. Zayn lacht met me mee en later ook Sara en Harry. Ze sluiten aan in de rij. Ik leg mijn armen om de nek van Sara en loop met haar mee. Dan zijn wij aan de beurt. We stappen in het karretje en krijgen de veiligheidsstang voor ons. We mogen er natuurlijk niet uitvallen of uitstappen. Ik zie Harry zenuwachtig heen en weer gaan. Ik pak zijn hand.
,,It's gonna be okay, I'm with you." Hij lacht opgelucht.
,,Thank you, Julia." Zegt hij. Dan komt het karretje in beweging en gaan we beginnen.

,,Wow, that was great!" schreeuwt Harry als hij uit het spookhuis komt. Sara, Zayn en ik moeten lachen. Hij heeft in het begin gegild, maar daarna vond hij het geweldig.
,,See, it's not that scary." Zeg ik.
,,That man who suddenly came out of a door, just great!"
,,Or the woman who had a knife in her side and screamed hard for us to help! I really enjoyed it!" Zayn en Harry doen de karakters na van het spookhuis, het is geen gezicht, maar wel een grappig gezicht. We lopen langs het water van de Tames. Ik loop arm in arm met Sara en Zayn heeft een arm om Harry's schouders. Je kunt zien dat Zayn en Harry het echt goed met elkaar kunnen vinden. Ik weet het niet, het lijkt wel of Zayn het niet met Louis en Niall kan vinden, maar daar kan ik naast zitten.
,,Have you ever been to the Tower?" Harry kijkt me aan en ik schudt mijn hoofd. ,,Then we go there now, you really need to see!" Ik lach en knik.
,,Take me to the Tower." Zeg ik. Hij knikt en we lopen naar de Tower toe. Natuurlijk ben ik er al een keer geweest, in de zomervakantie was dat. Toen ging ik met mijn vader, mijn oom en mijn zusjes. Mijn tante wilde niet mee, want die had een cursus, mijn nichtje was naar het concert van Justin Bieber en mijn neef was naar zijn vriendin. We lopen over het terrein en kijken onze ogen uit, het is altijd weer spectaculair als ik hier loop. We lopen naar boven en lopen achter de stadsmuur. Geweldig dit! Ik kijk over de muur heen. Dan schrik ik en val ik bijna naar beneden...


Reacties:


elma
elma zei op 23 juni 2013 - 12:54:
oeff wat is er gebeurd???...
snel verder!!


laurastyles
laurastyles zei op 23 juni 2013 - 12:20:
snel verder xx


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 23 juni 2013 - 11:59:
heeft ze hoogtevrees?
Of staat haar vader daar?


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 23 juni 2013 - 11:39:
Oeh!! Spanend. Gauw verder, en super goed geschreven! Xx Amy