Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Irresistible~Harry Styles [END] » Deel 19: Over Again

Irresistible~Harry Styles [END]

23 juni 2013 - 12:59

681

4

340



Deel 19: Over Again

Hai boobears <3

'Hazza! Ken je ons niet meer?' roept Louis verschrikt uit. 'Hazza... heet ik nou Harry of Hazza?' vraagt Harry. Ik begin weer te huilen. Hij is vast alles vergeten, wie hij is, dat hij werelberoemd is, dat hij de vier beste vrienden op aarde heeft. Hij is vast ook vergeten wie ik ben... 'Hé, waarom huil je? Ben jij soms mijn zusje?' vraagt hij verbaasd. 'Nee...' Ik zeg het gewoon. 'Ik ben je vriendin.' Op dat moment gaat de deur van de kamer open, de zuster komt binnen. 'Gaat alles goed hier?' vraagt ze. Dan ziet ze Harry. 'Oh mooi, hij is wakker!' Net voordat ze dokters wil halen, houdt Louis haar tegen. 'Zuster... hij is zijn geheugen kwijt.' Verteld hij zachtjes. De zuster kijkt hem met grote ogen aan. 'Zijn geheugen kw... Dokter!!!' roept ze door het ziekenhuis. De dokters komen er meteen aan en vertellen aan mij en Louis dat we de ruimte uit moeten. We knikken en vertrekken. Net op dat moment begint mijn telefoon te rinkelen in mijn broekzak. Ik kijk wie het is op het schermpje. 'Demi', staat er. Demi! Mijn BFF! Snel neem ik op. 'Met Debby.' zeg ik, met een iets te treurige toon. 'Debby! Met Demi! Gelukkig neem je op, ik kon je niet bereiken want op een of andere manier waren al mijn telefoon-contacten gewist. Meid, ik heb je maanden niet gesproken! Waarom ben je niet op school, hoe gaat het met je?' Ik slik. 'Ehm... weet je nog toen, met One Direction op school, toen ik flauwviel?' vraag ik. 'Ja tuurlijk gekkie, wie vergeet dat nou?' zegt ze sarcastisch. 'Uh.. Harry heeft me toen meegenomen en in zijn bed gele...' Demi onderbreekt me. 'Welke Harry? HARRY STYLES?!' Ze schreeuwt het bijna uit. 'Ja. Ik ben niet op school, want ik ben... met ze mee op tour. Ik ben eh... Harry's vriendin.' Het is een tijdje stil aan de andere kant van de lijn. 'Debby, ben je serieus?' Ik knik, maar dan bedenk ik me dat ze dat niet kan zien. 'Ja.' zeg ik. 'Maar er is nog iets.' 'Nog iets? Wat is er dan?' vraagt Demi. 'Nou ik ben ik het ziekenhuis... En Harry is.. hij is..' Ik kan het niet meer, ik barst in snikken uit. Louis legt zijn hand op mijn schouder. 'Zal ik het even overnemen?' Ik knik, en Louis pakt de telefoon. 'Hallo, met Louis. Tomlinson, trouwens.' Vaag hoor ik een gegil uit mijn mobiel komen, en Lou houdt 'm wat van zijn gezicht af. Als Demi klaar is met gillen, legt Lou uit wat er gebeurd is met Harry. Ik hoor niks, het lijkt wel alsof mijn oren dicht zitten.

HARRY'S  P.O.V
'Weet je nog wie je bent?' vraagt een dokter aan me. 'Eh... ze zeiden iets van Harry, of was het nou Hazza?' vraag ik me hardop af. De dokter knikt en schrijft iets op. Ik weet gewoon helemaal niks meer, het lijkt wel alsof mijn hoofd een holle leegte is. Was dat meisje echt mijn vriendin? Ze is toch veel te mooi voor mij? Tenminste, dat denk ik. Want ik weet eigenlijk helemaal niet hoe ik eruit zie. Waarom zijn mijn ouders er eigenlijk niet? Heb ik wel ouders? Teveel vragen, te weinig antwoorden. Het enige dat ik weet 
is dat ik óf Harry heet, óf Hazza! Er komt een tweede zuster de kamer binnen, ze heeft een grote poster bij zich. Ze laat het aan me zien. 'Herken je deze boyband?' vraagt ze. Ik kijk op de poster, er staan vijf jongens, rond de twintig, op. één jongen heeft een getinte huid, en donker haar. De tweede heeft niet zoveel haar, hij is bijna kaal eigenlijk. De derde is de enige blonde, met blauwe ogen. De vierde herken ik. Dat is de jongen die hier net naast m'n bed zat! De namen staan erboven. Louis, staat er. Oké, ik ken nu één iemand. De laatste jongen heeft bruine kuiltjes, en kuiltjes in zijn wangen. Harry, staat erboven. Ben ik dat?


-----------
Haii Willen jullie alsjeblieft ook nog een kijkje nemen bij de cover van het verhaal? Hope soooo.xx


Reacties:


loveyouxx
loveyouxx zei op 24 juni 2013 - 9:42:
neeee!!!
geheugen kom terug.... en waag het niet om te zeggen, dat hij niet meer kan zingen!
.
maar snel verder


Tallietje
Tallietje zei op 23 juni 2013 - 17:51:
whoaaa....snel verder jij!
en o wee als het niet meer goed komt
whahah nee grapje, je moet gwn opschrijven wat er in jou opkomt

succes met verder schrijven

greetz


laurastyles
laurastyles zei op 23 juni 2013 - 14:27:
verder xx


Malikaa
Malikaa zei op 23 juni 2013 - 13:48:
Omg noooooo
Hij moet het zich herinneren...... Dat moet gewoon!!!
Snel verder !!
xXx