Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » What happend in Londen...(AF) » >3<

What happend in Londen...(AF)

23 juni 2013 - 15:09

977

6

422



>3<

Enjoy!;)

POV Zayn
Ik loop een stukje achter Julia en zie haar blij kijken. Dan opeens schrikt ze van iets wat ze ziet en valt bijna. Ik ren naar haar toe en pak haar bij haar arm, zodat ze niet valt.
,,What's wrong?" vraag ik. Ze trekt me naar beneden en we zitten nu verstopt tegen de muur.
,,Julia, are you alright?" Harry en Sara komen aangerend en kijken haar geschrokken aan.
,,My...my..." Ze is zo geschrokken dat ze niet eens kan zeggen wie of wat ze gezien heeft. Ik sta op en kijk over de muur heen en dan zie ik het. Haar vader loopt weg, richting de Londen Eye.
,,Your father." Zeg ik tegen Julia. Ze knikt. ,,Did he saw you?"
,,No, but he's here!" Ze staat op en Sara omhelst haar. ,,Why is he here?" vraagt Julia.
,,I don't know, but you are not going to him." Zeggen we alle drie tegelijk tegen haar.
,,We are going home." Zegt Harry en wilt haar meenemen, maar ze blijft staan.
,,No! Maybe he knows where I leave." Dan zie ik haar nog erger schrikken.
,,What? What is wrong?" vraag ik en pak haar handen.
,,Hailey! Hailey is at home, if my father sees her, then he forced her to tell where I am." Ze rent naar beneden. ,,We have to go home! If anything happened to Hailey...I never forgive myself!" Wij rennen achter haar aan, de Tower uit en op weg naar hun appartement.

POV Julia
Ik ren door kleine straten, weggetjes en over bruggetjes. Ik moet er eerder zijn dan mijn vader, voordat hij Hailey iets aandoet. Zij is het allerbelangrijkste voor me! Ik ben zo in gedachten verzonken dat ik niet op het verkeer let. Ik passeer een bus die net optrekt. Het is dat de chauffeur op zijn rem trapt, anders had ik eronder gelegen.
,,Not very clever, hé?" roept een man die op zijn brommer langs me scheurt. ,,I'd be careful if I were you!" 'Hou je kop, man!' denk ik en ik ren verder. Ik ren sneller en spring van de brug af en beland op de stoep. Even een stukje afsnijden en ik ga het steegje in. Dat is een stuk sneller. Nu ben ik vlakbij ons appartement en zie mijn vader voor de deur staan. 'Shit!' denk ik en ren snel naar de achterkant van het huis. Ik kom de woonkamer in en zie Hailey al naar de deur toelopen.
,,Hailey, niet doen!" roep ik en hou haar tegen. ,,Mijn vader staat voor de deur." Ik ben buiten adem, maar ik krijg dit er allemaal nog wel uit. Zayn, Harry en Sara komen nu binnen en ploffen uitgeput op de bank.
,,Wat...?! Je vader? Hier?" vraagt Hailey en loopt snel naar de woonkamer. Ze loopt naar de luxaflex en wilt ze dichtdoen.
,,Nee, niet doen!" roep ik en pak haar hand.
,,Waarom niet?"
,,Dat is toch verdacht! Als mijn vader ziet dat jij snel de luxaflex dichtdoet, weet hij dat ik hem gezien heb en dat mag hij niet weten. Hij mag niet weten dat ik hier woon!" Ik verstop me achter de bar in de keuken samen met Hailey. Ik kijk Zayn aan.
,,Zayn, we have to get out of here." Zeg ik tegen hem. Hij knikt en loopt naar de andere jongens.

POV Zayn
Ik moet Julia en Hailey helpen. Dit kan zo niet langer! Haar vader moet verdwijnen! Ik loop naar de jongens toe.
,,Guys, we have to help Julia and Hailey." Zeg ik.
,,No way." Zegt Louis.
,,Louis, I know you are mad at Julia, but she don't want to see her father."
,,Yeah sure! She said she wanted to see him, now here he is." Hij loopt naar de deur en opent hem. Harry en ik gaan voor Julia en Hailey staan, zodat haar vader ze niet ziet.
,,Hello." Hoor ik Julia's vader tegen Louis zeggen. ,,Is Julia here?" Net als Louis ja wilt zeggen, zeg ik: ,,No." Maar het helpt niet, hij stapt de woonkamer in en loopt naar mij toe. Hij kijkt langs mij en Harry en ziet Julia.
,,You are a lier." Zegt hij tegen mij en duwt me opzij. Ook Harry duwt hij opzij. Ik zie dat Julia voor Hailey gaat staan. Ze is heel beschermend over haar, daarom zijn ze ook al twee jaar bij elkaar. Ik vind het knap dat je zo lang bij één iemand kan blijven. Julia's vader pakt Julia bij haar arm en ik zie haar pijnlijk kijken. Nu moet ik haar helpen, maar Hailey denkt daar ook zo over en stapt op haar vader af. Ze probeert zijn arm los te trekken, maar Julia's vader duwt haar op de grond.
,,Hailey!" hoor ik Julia schreeuwen. Hailey komt naar mij toe.
,,Zayn, please help her." Zegt ze tegen mij en gaat op de bank zitten. Liam gaat naast haar zitten en troost haar. Ik ren naar de vader van Julia en probeer zijn arm los te trekken. Ook mij lukt het niet en ik krijg ook een duw. Nu ben ik het zat! Ik loop naar het wijnrek en pak een fles wijn. Ik houdt de fles omhoog en loop terug naar de vader van Julia. Als ik daar ben, sla ik hem hard op zijn hoofd met de fles. Hij verslapt en valt bewusteloos op de grond. Ik schrik er zelf een beetje van, ik wist niet dat ik dit kon, maar nu moet ik ervan profiteren. Ik pak de hand van Julia.
,,Now we have to go, before he is awake." Hailey en Harry volgen ons naar de achterdeur. ,,Do you come?" Ik kijk Louis, Niall en Liam aan. Liam en Niall knikken en lopen naar ons toe. Alleen Louis blijft staan. ,,Louis?" Ik kijk hem aan. ,,Are you coming or will you stay here?" vraag ik en kijk hem aan. Hij zegt niks en dan schrikken we allemaal. De hand van Julia's vader beweegt...


Reacties:

1 2

DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 23 juni 2013 - 16:49:
verderrrrr!
Gaat Loyis nou party voor haar vader kiezen?!
*shockface*


ZaynLoveMe
ZaynLoveMe zei op 23 juni 2013 - 16:25:
Spaannnúnnd!!! Echt heel snel verder hoor!!!


elma
elma zei op 23 juni 2013 - 15:59:
snel verder!


Lotteimy
Lotteimy zei op 23 juni 2013 - 15:32:
disnfkabdkaodanfoansxa kan niet spannender.
Please, ga snel verder. Voordar ik je ga stalken
Dkabfianrkzdkwbdka aaaah nu wil ik echt weten hoe het verdergaat!


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 23 juni 2013 - 15:18:
Coooooolll melding!!!