Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Persoonlijke Stand alone's » laurastayles's stand alone (persoonlijk)

Persoonlijke Stand alone's

23 juni 2013 - 15:50

801

1

242



laurastayles's stand alone (persoonlijk)

I hope you like it!

Vandaag was het mijn verjaardag ik (Laura). Ik was vandaag 15 jaar geworden. Ik stapte uit mijn bed en deed mijn gordijnen een stukje open. En deed mijn kleren aan die ik al uit gezocht had voor vandaag. Ik deed snel wat make-up op. Ik kon natuurlijk niet zonder make-up naar benden. Toen liep naar benden. Ik deed de deur van de woonkamer open. En opeens hoorde ik mijn ouders en mijn kleine zusje van 6 zingen. Toen ze klaar waren met zingen mocht ik cadeaus uitpakken. Alleen ik zag helmaal niet dat ik cadeaus had. Ik kreeg alleen eentje. En dat leek op een papietje. Ik pakte het uit en hoopte al dat het dan een ticket was voor het One Direction concert! Ik pakte het voorzichtig uit. En ja hoor het waren tickets! En het waren ook nog eens VIP tickets. Ik was super blij! Ik rende als een kip zonder kop het hele huis door. Dankje wel zei ik tegen mijn ouders en mijn zusje. Ik keek naar het kaartje en zag dat het er 2 waren. En het was morgen al! Ik nam natuurlijk mijn beste vriendin mee. Ik belde Elma(16) op. Zijn was ook een grote fan van One Direction.

Elma: Hoooii.
Ik: Heeii.
Elma: Gefeliciteerd!
Ik: Dankjee, en ik had een vraagje daarom belde ik je!
Elma: Wat is de vraag??
Ik: Nou ik heb 2 kaartjes voor One Direction gekregen! En het is morgen al!

Opeens hoorde ik keihard gegil aan de andere kant van de telefoon.

Ik: Wil je misschien mee?
Elma: Ja tuurlijk!!.
Ik: Kan je morgen dan?
Elma: Ja ik heb toch niks te doen.
Ik: Tot morge!
Elma: Okii.
Ik: Byee.

Ik hing op. Gelukkig ging Elma mee. Anders moest ik iemand anders mee nemen. Maar al mijn vriendinnen zijn geen Directioners. Dus dan moest ik mijn moeder mee nemen. Maar daar had ik geen zin in. De dag van mijn verjaardag was echt super leuk. Er kwamen veel mensen op mijn verjaardag. Het was al snel laar geworden. Ik pakte al mijn spullen die ik nodig had. En ik keek op twitter en zag dat One Direction alles in Oranje wouden. Dus ik pakte allemaal oranje kleding. En pakte een oude oranje T-shirt. En scheef er 1D heel groot op. Toen ik alles had gepakt. Ging ik maar eens slapen.

De volgende ochtend werd ik wakker. En deed mijn gordijnen een stukje open. Ik pakte mijn kleding. En deed mijn oranje kleding aan. Daarna mijn make-up. En liep naar benden. Mijn ouders waren al wakker en hadden de tafel gedekt. Ik ging zitten en smeerde mijn eten. Ik was echt zo blij dat ik er vandaag naar One Direction ging. En ook dat mijn vriendin Elma mee gaat. Een poosje later was ik klaar. En pakte mijn fiets en zei gedag tegen mijn ouders en zusje die net beneden was. Ik stapte op mijn fiets en reed naar Elma. Daar zette ik mijn fiets tegen het hekje en belde aan. Elma deed open en zag er ook al helmaal oranje uit. ‘’Heeeii Laura’’ Zei Elma. Heeeiii Elma Zei ik. ‘’Ik ben al helmaal klaar voor! Riep Elma. Pak je jouwn fiets en zullen we dan gaan? Zei ik. ‘’Ja, is goed ik pak dan ook wel wat geld Enso’’ Zei Elma. Is goed zei ik. Ik wachte buiten bij mijn fiets. En na een minuut kwam ze er al aan. We fietsen samen naar het station. Daar pakte we namelijk een trein. Naar de Ziggo Dome. We zetten onze fietsen neer. En lopen naar de plek waar je trein kaartjes kon kopen. Het koste niet heel veel gelukkig. We moesten naar baan 1 om 8:50. Het was nu nog maar 8:30. We hadden dan nog 20min. We liepen een paar winkeltjes binnen, die op het station waren. Daar waren ook One Direction spulletjes. Daar kochten we ook nog wat en de tijd ging al sneller voor bij.

We moesten nu wel naar baan 1. Daar kwam elk moment onze trein aan. En ja hoor daar was de trein we stapten in en zagen dat er al een heleboel mensen in zaten. Allemaal One Direction fans die ook naar het concert gaan. Het was super gezellig in de trein. En we zaten naast meisjes van onze leeftijd. En hadden daar ook heel veel lol mee. Na een 45min. Kwamen we aan. We stapten uit. En gingen in de rij staan. De deuren gingen al bijna open. De rij was super lang. Maar gelukkig mochten wij naar een andere ingang. Omdat we een VIP ticket hadden.

De meiden die we leerden kennen in de trein hadden ook VIP kaartjes. Het leukste was dat ze achter ons zaten. Na een uurtje gingen de deuren dicht. En de lampen uit. Het concert ging beginnen. Toen kwam One Direction op. Iedereen ging gillen. En wij gilden natuurlijk mee. Het was een droom die vandaag was uit gekomen!


Reacties:


laurastyles
laurastyles zei op 23 juni 2013 - 16:19:
super leuk!!!!!