Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay all your love on me || FINISHED » How it all started..

Lay all your love on me || FINISHED

25 juli 2015 - 21:13

536

2

398



How it all started..

Hi! dit is mijn allereerste fanfiction ooit.. en natuurlijk over de leukste jongens die er zijn op deze aardbol! Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden, en het dus met plezier lezen. Suggesties, tips, opmerkingen etc zijn altijd welkom! Als je een suggestie achter laat, kan het een keer voorkomen dat ik die verwerk in een hoofdstuk! Veel leesplezier! X MichelleSky

‘’ja Harry, ik wil met je trouwen! Ja ik wil!’’ roep ik uit. ‘’O Sky, dat is fantastisch!’’ roept Harry en wil de ri..
‘’AND LET ME KISS YOU!’’ met een klap ben ik wakker en weer in de realiteit. Harry gaat niet met me trouwen, en ik moet gewoon naar school..
Maar first, laat ik mezelf even voorstellen he. Mijn naam is dus Sky Bakker, 18 jaar oud en woonachtig in Londen. Ik weet het, een vreemde achternaam voor een meisje uit Londen. Dit komt omdat mijn vader Nederlands is, en mijn moeder Engelse. Ik ga nog naar school, al ben ik bijna klaar en mijn hobby’s zijn voetbal, shoppen en leuke dingen doen met mn beste vriendin, Demi. En, als klap op de vuurpijl zijn we allebei HUGE fans van One Direction! Ik blijf nog even liggen in bed, totdat ik mijn vader de trap op hoor lopen. ‘’Sky?! Sky?! Get out of your bed now! You got school in 20 minutes!’’ Holy moly! Ik moet echt gaan opschieten nu.. Ik vlieg uit bed, douche razendsnel en maak mezelf klaar voor een ‘’fantastische’’ school dag. Ja, dat lees je goed, een ‘’fantastische’’ schooldag. Mijn school is een hel. Mensen maken grappen over het feit dat ik en Demi fan zijn van 1D, en over het feit dat ik eigenlijk wel over een goede stem beschik. Veel mensen kunnen dit niet hebben, en vinden dat dus een reden om ons eigenlijk te pesten..
‘Hey Deem!’’ roep ik vrolijk als ik mn vespa neerzet in de stalling. Ik ren naar haar toe, en samen lopen we richting de eerste les. ‘’Hey Sky, how are you?! Heb je het nieuws al gehoord?!?’’ vertelt Demi mij zachtjes. ‘’Het gaat over 1D!!’’ ‘’OMG!! WAAROM HEB JE NOG NIKS VERTELD?!’’ roep ik keihard door de klas. ‘’Miss Bakker? Dit soort gedrag wordt niet getolereerd, ga je maar melden bij de rector.’’ Great… heb ik weer. Ik pak mn spullen in en vertrek naar de rector. Ik sjok ongeinteresseerd door de gangen, totdat mn oog valt op een opvallende poster die op het prikbord hangt. ‘’ONE DIRECTION; HUGE GIG IN LONDON! BE THERE! GET YOUR TICKETS HERE!’’ O. My. God. Ik droom denk ik. Ik knijp mezelf hard, en terwijl ik de pijn voel weet ik dat ik niet droom. Op dat moment gaat de bel, en zoek ik om me heen naar het gezicht van Demi. ‘’Sky! Ik kom naar je toe!’’ hoor ik ergens. Ik draai me om en kijk in het gezicht van mn beste vriendin. ‘’Heb je dit gezien?! Hier moeten we heen!!’’ roep ik enthousiast. ‘’Omg!’’ Demi slaakt een klein gilletje. Ik sla het adres op in mn iPhone, maar ik kan niet wachten tot ik thuis ben en de tickets kan bestellen.

*** 4 UUR LATER ***
Ik ben eindelijk thuis. Ik ren naar boven, zeg onderweg mn ouders gedag en pak mn laptop. Ik start razendsnel internet op en zoek de site. In no-time sta ik in de wachtrij, en na 10 minuten ben ik aan de beurt. Ik bestel snel 2 kaartjes, en betaal. YES! We gaan naar 1D! even later krijg ik een mail in mn hotmail, met de kaartjes en nog een extra beschrijving..


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 23 juni 2013 - 18:08:
Omg!!
Je schrijft echt goed!!
Melding please!!
xXx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 23 juni 2013 - 16:38:
Melding!!!