Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » What happend in Londen...(AF) » >5<

What happend in Londen...(AF)

23 juni 2013 - 18:29

991

4

285



>5<

Enjoy! ;)

Ik stribbel tegen want ik weet niet wie mij nu vastheeft. Straks is het mijn vader! Degene die mij vast heeft is duidelijk sterker dan mij, want anders kon ik nu allang wegrennen. Ik wordt meegenomen naar een afgelegen plek. Er staat een pand die verlaten is, want er staan geen auto's of fietsen en er loopt ook niemand. Ik wordt meegenomen, het lege pand in. Daar laat ie me los en kan ik weer wat zeggen. Ik draai me om.
,,Louis, what are you doing?"
,,Rescuing you."
,,Did you saw everything?" Hij knikt. ,,How? You don't want anything to do with this and now your helping me? Why?" Hij neemt me mee naar een kamer. Er staan twee bedden in, een grote bank, een kast, een tv en een keukentje.
,,Because I really care. I know I was a little bit conceited, but I really care about you." Ik zie hem een doekje met water pakken en dat op zijn hoofd legt. Ik kijk ernaar en zie een bult en zijn neus heeft gebloed. Ik schrik.
,,Did my father do that to you?" Hij knikt. Ik ga op de bank zitten en gebaar dat hij naast me moet zitten. Hij ploft naast me op de bank en ik kijk hem aan.
,,Tell me what happened." Hij slikt even.
,,I don't know if you want to know." Zegt hij. ,,It's a little a shamed and your father is not exactly a sweetheart."
,,I want to know. What did he do?" Louis knikt en begint te vertellen.

POV Louis
*In het appartement, met Julia's vader op de grond (Flashback)*

Ik kijk Zayn aan, ik wil niet mee. Ik ben boos op Julia en ik blijf bij mijn standpunt. De hand beweegt nog een keer. De rest gaat weg en ik ben nu helemaal alleen. Bang kijk ik naar haar vader die steeds meer bij bewust zijn komt. Ik moet me verstoppen, want nu wegrennen lukt niet meer. Ik loop naar de kast en ga erin zitten. Snel sluit ik de deur en hou een kiertje open. Haar vader staat wankelend op. Dit is niet goed, ik moet hier weg, maar ik kan nu nergens heen. Ik bekijk hem en zie dat hij helemaal in de war is en niet goed op zijn benen kan staan. Haar vader gaat op de bank zitten en pakt zijn mobiel. Hij typt een nummer in en loopt de gang in. Dit is mijn kans! Ik stap de kast uit en loop richting de achterdeur. Als ik er bijna ben, gaat mijn mobiel af. 'Shit!' denk ik en kijk op mijn scherm. Het is mijn moeder. Ik typ snel een sms: Bad timing mom! I'll call you later! X Louis. Ik stop mijn mobiel weg en wil de deur uitlopen, maar dan wordt ik vastgepakt bij mijn arm. Mijn arm wordt op mijn rug gedraaid en het doet ongelooflijk veel pijn.
,,Where is Julia?" hoor ik Julia's vader zeggen.
,,I don't tell you anything!" roep ik hard. Ik word op de grond gegooid en daarna voel ik bloed uit mijn neus komen. Ik krijg nog een klap tegen mijn hoofd.
,,Where is Julia? I do not stop, until I know where she is! So do you want to die or are you gonna tell me the truth?" Ik schrik, ik wil niet dood!
,,Okay." Zeg ik en slik. Ga ik haar nu echt verraden? ,,She's with Zayn and Hailey to Harry's place." Zeg ik. Haar vader bedankt me en loopt de deur uit.

POV Julia
Ik kijk hem kwaad aan.
,,So you told him where I was?!" Kwaad sta ik op.
,,I'm really sorry, but I had to. After I told, I went right behind him. That's why I knew where you were." Hij kijkt me met spijt aan. Nog steeds ben ik boos.
,,Hailey and the other guys are now awfully worried because of you! They'll never find me here."
,,That is the purpose."
,,What...?! Hailey is my girlfriend, she is now mad with worry! If I be gone long, she gives me missing on!"
,,Better missing than that your father find you." Ik slaak een zucht. Hij heeft ook gelijk, maar ik weet niet hoe lang ik hier moet blijven. Mijn vader blijft mij altijd zoeken, waar ik ook ben. En meestal vind hij me ook. Louis staat op.
,,What are you going to do?"
,,I'm going to the supermarket. You have to eat and drink something." Hij loopt naar de deur. ,,Are you staying here? Nobody may know that you are here!" Met die woorden sluit hij de deur en loopt het pand uit.

POV Hailey
Samen met de anderen rennen we nu vlakbij de Tower bridge. Waar is ze? Waar is Julia? Ik ben helemaal in paniek! Straks heeft haar vader haar te pakken gekregen en ligt ze nu vermoord in de gracht!
,,O, Zayn! I'm really scared! What if her dad gets her? Is she dead?"
,,Hailey, please calm down. I hope that nothing is happened to her, but you never know. We'll keep looking for her and we will find her!" Ik weet dat hij dat zegt om me te kalmeren, maar ik ben pas rustig als ik Julia zie. Dan zien we Louis lopen bij de supermarkt en rennen naar hem toe.
,,Louis, how long are you her?" vraag ik.
,,Just a little while, why?"
,,Julia is missing. Her father knew where she was and I don't know why how he knew that, but he did. Julia was running away and we are going after them, but we lost them not so far away from here. Did you seen her or her father?"
,,Only her father."
,,Are you sure?"
,,Yes." Ik kijk hem aan en zie dat hij liegt. Waarom liegt hij? Weet hij wat er gebeurd is met Julia? Waarom vertelt hij ons niks? Ik kijk hem aan.
,,You know something, tell me!" Louis kijkt me aan. 'Vertel het!' denk ik. Geduldig wacht ik af wat Louis gaat zeggen.


Reacties:


elma
elma zei op 24 juni 2013 - 13:27:
Spannend

melding


Lotteimy
Lotteimy zei op 23 juni 2013 - 19:09:
oejj spannend!


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 23 juni 2013 - 18:51:
hij zegt niks en gaat verder. Dan volgen ze hem en trekken bij hem in.


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 23 juni 2013 - 18:28:
Omgggggggg! Zo leuk, melding!!