Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » They are dangerous|| Zayn Malik {samen met DjMalikjuh}[Afgerond] » >2<

They are dangerous|| Zayn Malik {samen met DjMalikjuh}[Afgerond]

23 juni 2013 - 19:07

880

15

738



>2<

>Written by Lianne< Ja hoor, daar zijn we weer :D Goed nieuws dit keer, we hebben een trailer! Made by ivana (moi dus) en de link staat hieronder xoxo'tjes us. (!! let op, alleen diegene die op dit hoofdstuk reageren krijgen een melding!!)

*de trailer*

Avelin:
Ik wandel de kamer uit. Eerst naar eens dit huis verkennen! Ik loop de trap af naar de tweede verdieping en open dichtstbijzijnde. Een slaapkamer, duidelijk van mijn vader. Overal liggen kleren, verspreid over de grond en het bed. Ik grinnik en doe de deur weer dicht. Achter de volgende deuren zit een badkamer, nog een slaapkamer en een bergruimte. Opeens voel ik een hand op mijn schouder. Ik schrik en draai me vlug om.
‘Vind je het mooi?’ Vraagt mijn vader grijnzend. Ik knik heftig. ‘Het is erg mooi!’
‘Kom! Dit is nog niet alles! We zijn nog niet beneden geweest,’ zegt hij en trekt zachtjes aan mijn arm. Mijn ogen worden groot en snel loop ik met hem de gang op. We gaan naar beneden met een wenteltrap en even later staan we beneden. Er zijn 3 kamers. De eerste kamer is de woonkamer, de tweede kamer is een keuken en de derde kamer is een gameroom! Er hangt een enorm Tv-scherm. Er is ook een Xbox 360 met Kinnect, Playstation, Wii en een iMac. Er staan zitzakken, er hangen hangstoelen aan het plafond. Meer kan je gewoon niet wensen. ‘Wauw! Dat u hier allemaal geld voor heeft!’ Breng ik uit. Alweer grijnst hij. Hij heeft wat met schouders ophalen en ook al wat met grijnzen! Vreemde vogel, mijn vader…
‘Laten we eerst snel een drankje doen!’ Zegt hij dan en loopt naar de deur van de keuken. Hij opent hem. De keuken is prachtig! Er is een kookeiland. Ook staat er een man. ‘Hey Berry! Everything okay?’ Roept mijn vader hem toe. ‘Hey Robby, Yes! With You?’ Roept de man terug, die blijkbaar Berry heet.
‘Yes! This is my daughter, Avelin!’ Antwoord mijn vader weer, die blijkbaar dus Robby heet. Ja wat? Dit is de allereerste keer dat ik mijn vader weer zie! De laatste keer was op mijn 5e. Ze praten nog wat in het Engels en de man zwaait nog een keer naar mij. Dan lopen we pas naar het aanrecht en nemen een drankje. Ik een Cola Light, hij een Amstel radler. Ik kijk hem verbaasd aan.
‘Drink jij Amstel? Waarom geen Engels bier?’ Robby grinnikt. ‘Die Engelsen bakker er niks van, die Amsterdammers kunnen het veel beter! En dan heeft dit bier ook nog eens citroensmaak en weinig alcohol. Beter kan niet toch?’ Ik glimlach, dus hij is nog half Nederlander gebleven nadat hij is verhuisd.
‘Okay, ga je spullen maar uitpakken. Maak het ook maar naar je zin en kom naar beneden als je klaar bent. Het is al best laat dus over circa 2 uurtjes kunnen we eten.' Ik knik en ga de wenteltrap weer op. Ik loop weer door de gang en ga de volgende trap op. Dan ben ik op de zolder waar mijn roze koffers liggen. Ik maak de eerste open en zucht. Gaat dit allemaal wel op deze zolder passen?

Zayn:
Ik banjer verveeld door de school. Met Javadd aan mijn zijde. Ik zucht diep.
'We hebben van alle brugpiepers het lunchgeld al afgepakt, wat kunnen we nu nog voor leuks doen?' Ook Javadd kijkt verveeld. Dit is voor het eerst! Normaal weten we van alles om te doen en nu, blanco! Dan komt James opeens de hoek om. Hij duwt een rij kleine meiden om en loop met een peukje in zijn mond naar ons toe. Ik klem mijn kiezen op elkaar, die zak... 'Hey Zayn, hey Javadd. Staan jullie lekker stoffig te worden? Nou, ik niet hoor! Ik ga straks een auto kopen!' Zegt hij plagend en geeft me een duw. Ik wil hen aanvliegen naar Javadd grijpt me vast bij mijn leren jack.
'Zayn, laat hem. Hij is het niet waard,' fluistert hij en laat me dan los. Ik kan het niet laten om nog snel mijn middelvinger naar hem op te steken. Dan lopen we weg. Weg van die bloedirritante James. We lopen de kantine in en lopen langs Brittany, de populairste en hotste meid van de hele school!
'Hey hottie,' zegt Javadd zo sexy mogelijk. Brittany lacht hem toe en gaat verder met eten. Ik geef Javadd een speelse duw en loop met hem naar de kantinejuf. 'Pizza! Of anders...' Dreig ik en sla met mijn vuist op mijn hand. Ze knikt vluchtig en geeft ons twee punten pizza. We knikken tevreden en willen weglopen. 'Wel nog betalen,' zegt ze nog, maar één dodelijke blik van Javadd is genoeg om haar de mond te smoren. We ploffen neer aan een tafel en beginnen aan onze pizza. Dan vang ik een gesprek op van een groepje nerds. 'Morgen komt er een nieuw meisje! Ze komt uit Nederland en woont nu hier, bij haar vader.'
'Er gaan geruchten dat ze superknap is!'
'Ze komt morgen al en ze zit bij mij in de klas
!'
Ik grijns, breed. Dat moet Javadd weten! Ik vertel alles meteen aan hem en ook hij begint te grijnzen. 'Newbies zijn het makkelijkste!' Zegt hij en we geven elkaar lachend een shizzle-clap (Die gaat van klap klap klap, boks en slag in gezicht). Opeens denk ik terug aan wat die nerd zei. 'Ze komt bij mij in de klas!' Die nerd zit bij ons in de klas! Die die nieuwe zit bij ons! Ik kan niet meer stoppen met grijnzen.
'Javadd, veranderde plannen! Morgen hebben we een nieuw slachtoffer!'


Reacties:

1 2 3

Azula
Azula zei op 30 juni 2013 - 23:34:
Nu doet het me nog meer aan Twilight denken, alleen dan een beeeeeeeeetje anders. Als in. Emmet & Jasper. Of. Emmet en weet-ik-niet. Ja. (:
In ieder geval vind ik het heel leuk. (:


elma
elma zei op 26 juni 2013 - 19:52:
ohh spannend!
melding xx


LOVENIALLL
LOVENIALLL zei op 25 juni 2013 - 16:35:
Oeehh, snel verder! En die trailer is echt leuk! =)
XOXOX


IloveZayn
IloveZayn zei op 24 juni 2013 - 16:53:
Meldingg x


tamarastyles
tamarastyles zei op 24 juni 2013 - 10:38:
They are dangerus..