Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay all your love on me || FINISHED » Getting ready!

Lay all your love on me || FINISHED

23 juni 2013 - 19:11

505

3

335



Getting ready!

Thanks so far voor de reacties! hier alweer hoofdstuk 2! Enjoy! X M.S.

‘’Gefeliciteerd! U ben de 10.000e koper van een concertticket! Om dit te vieren wint u een meet & Greet met One Direction! Graag ontvangen wij uw gegevens en die van 1 vriendin zodat wij het kunnen doorgeven aan het management.

Met vriendelijke groet,
Sony Entertainment.’’

O.M.G. O.M.G. ik shake helemaal! Een meet and Greet! Met Demi! ‘’AAAAAAAAAH’’ gil ik hard. Ik hoor voetstappen de trap op rennen. ‘’Sky? Waar gil je zo hard?’’ vraagt mn moeder verschrikt. ‘’mam! Ik heb een meet and Greet met One Direction! De band waar ik zo gek op ben! En ik kan eindelijk Harry ontmoeten…’’ Ik zwijmel weg als ik zijn naam noem. Die lach, die ogen, dat lichaam.. en bovendien de tattoo’s. ‘’haha ik schrok al! Ik zou maar gauw Demi bellen als ik jou was!’’ Shoot! Helemaal vergeten! Ze zal wel helemaal uit haar dak gaan Demi kennende! Snel zoek ik haar nummer op in mn iPhone en bel haar. ‘’Demi, blijf rustig. Ik heb de kaartjes besteld, en als klap op de vuurpijl mogen we ze ontmoeten!!! Ik ben de 10.000e koper!’’ Het blijft even stil aan de andere kant, totdat ik een oorverdovend gegil hoor. ‘’OMG OMG IK GA ZAYN ONTMOETEN OMG OMG’’ hoor ik aan de andere kant. Ik ben helemaal gek van Harry, terwijl Demi een huge crush heeft op Zayn. ‘’haha i know!! En ik Harry! Ik ben zo blij!’’

*** 2 WEKEN LATER ***
Na 2 weken van eindeloze dagen school, af tellen, liedjes luisteren, outfits bekijken is de avond er dan eindelijk. De avond dat wij 1D gaan ontmoeten! Ik kan het nog steeds niet geloven! Ik ben mijn makeup aan het doen, als ik de deurbel hoor. ‘’Mam? Wil jij even opendoen? Dat is Demi!’’ We hadden afgesproken dat ze naar mij toe zou komen, en ook bij mij zou slapen na het concert en de meet & Greet. ‘’Sky? Ben je boven?’’ hoor ik haar roepen. ‘’Ja ik ben boven! Kom maar hoor! Ben mn makeup aan het doen!’’ Ik was net klaar met mn subtiele smokey eyes als Demi met 3 tassen binnen komt sjouwen. ‘’Wow! Wat ga jij doen? Voor 3 weken kamperen ofzo?’’ vraag ik lachend. ‘’Ha-Ha, heeel grappig Sky Bakker! Ik kon anders niet beslissen wat ik aan moest hoor’’ antwoord Demi lachend. We pakken haar tassen uit en vinden een leuke outfit. Voor mezelf had ik een zwart jurkje klaargelegd, dat iets langer is aan de achterkant. Ik pakte mn zwarte sleehakken waar ik het beste op kon lopen, en stylde het af met gouden sieraden. ‘’Wauw Sky, je ziet er zo mooi uit!’’ riep Demi uit. Ik bekeek mezelf zorgvuldig in de spiegel. Met mn lange, licht krullend, bruine haar en mn blauwe ogen zag ik er toch best goed uit moest ik zelf toegeven. ‘’O Deem, ik heb er zoveel zin in! Ik hoop dat de meet and Greet ook een beetje leuk is!’’ fluisterde ik toen we op de achterbank zaten richting de O2 arena. ‘’Sky, het komt allemaal goed!’’ zei Demi.
Laten we het hopen..


Reacties:


menepen
menepen zei op 23 juni 2013 - 21:48:
Melding !!!!!! Schrijf alsjeblieft snel verder meid


Malikaa
Malikaa zei op 23 juni 2013 - 19:57:
OMG, the lucky bastards!!
Snel verder
xXx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 23 juni 2013 - 19:30:
Melding!!!