Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Rehab in another world » The first day

Rehab in another world

15 april 2009 - 15:33

270

1

224



The first day

-woensdag 15 april 2009-

Hey dagboek

Ik ben vandaag dus verhuisd. Ik woon nu in een dorpje op zo'n 3 uur rijden van Magdenburg, hopelijk is dit ver genoeg om mijn gevoelens te doden. Het is een klein appartementje met een bed, een sofa, een koelkast, een toilet, een wasbak, een douche, een tafel, 1 stoel en een microgolfoven. Ik weet het, vrij weinig, maar genoeg om te overleven. Goed, tot hier het goede nieuws.

Het afscheid met Bill ging een stuk moeilijker. Ik belde bij hem thuis aan en hij deed vrolijk open. Hij wilde dat ik binnen ging, maar doet sloeg ik af. Ik zei hem dat ik afscheid kwam nemen. Hij begreep me niet en toen heb ik dus uitgelegd dat ik naar hier verhuis om onze vriendschap te redden. Toen ik wilde vertrekken wilde hij me nog een knuffel geven, maar ik duwde hem van me af. Toen denk ik dat hij het ook voelde, als we nu niets doen, is de vriendschap over, voor eens en altijd.

Kzie je morgen wel weer!!


Ik leg het boekje weg en kijk weer naast me waar mijn gsm ligt. Ik ben net enkele uren hier, en ik heb nu al 2 gemiste oproepen van Bill. In mijn handpalm staan ook al mijn nagelafdrukken, ik moet steeds mijn handen tot vuisten ballen om mijn gsm maar niet te nemen en hem terug te bellen. Zo lukt dit niet, ik heb afleiding nodig.
Ik besluit om wat televisie te gaan kijken in het café, dat is de enige plaats in deze straat waar een televisie is trouwens. Ik neem mijn jas en ga naar buiten.


Reacties:


CherryHead
CherryHead zei op 15 april 2009 - 13:18:
Spijtig van het ene schrijffoutje 'kniffel'.